Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Intocmesc evidente contabile complete .

 • Angajam facturista in domeniul panificatiei, program in doua schimburi, salariu motivant + tichete de masa. CV-urile se pot depune la sediul societati Baia Mare, Aleea Filaturii nr 6. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel. 0744787626 / 0745325494.

 • Companie națională de distribuție, angajăm gestionar pentru depozit, cu carte de muncă, program "Full Time". Depozitul este situat în Baia-Mare. Asigurăm transport dus-întors la locul de muncă. Program de lucru: - De luni până vineri, între 08.00~16.00; - Sâmbăta și Duminica liber. Cerințe: - Permis de conducere categoria B (obligatoriu!); - Avantaj pentru cei care deţin permis de conducere cu categoria C; Salarizare: negociabil la interviu. CV-urile trebuiesc trimise pe adresa de email: jobs[at]xgn.ro IMPORTANT!!! Vă rugăm să înlocuiți termenul [at] cu semnul A-rond (coadă de maimuță), în caz contrar nu veți putea trimite emailul! Selecția pentru interviu se va face în urma analizei CV-urilor dvs. IMPORTANT !!! - Vă rugăm să nu trimiteți mesaje pe site, nu răspundem mesajelor scrise pe site, trebuie să trimiteți CV-ul la adresa de email indicată în anunț! Doar CV-urile trimise prin email, vor fi verificate! - De asemenea, vă rugăm ca în emailul pe care-l trimiteţi, să specificaţi postul vizat, deoarece avem disponibile mai multe posturi, în mai multe locații din țară!

 • Jobul disponibil (consultant financiar) presupune evaluarea necesitatilor financiare ale clientilor si oferirea de solutii personalizate. Ce asteptam de la tine? - Nivelul studiilor: diploma bacalaureat; - Abilitati de relationare; - Atitudine pozitiva si determinare; - Cunostinte minime de operare a calculatorului. Ce iti oferim? - Job in cadrul unei multinationale; - Un venit atractiv (comisioane si bonusuri), de pana la 1000 euro / luna; - Program flexibil; - Cursuri gratuite de dezvoltare personala si profesionala; - Asistenta permanenta pe durata colaborarii. Alatura-te echipei mele! Mai sunt doua locuri libere. Dorin Stef, unit manager NN Baia Mare (0770-288.308)

 • Jobul presupune evaluarea necesităţilor financiare ale clienţilor şi oferirea de soluţii personalizate. Ce aşteptăm de la tine? - Nivelul studiilor: (minim) diplomă de bacalaureat; - Abilităţi de relaţionare; - Atitudine pozitivă şi determinare; - Mentalitate de antreprenor (nu de angajat) - Cunoştinţe minime de operare a calculatorului. Ce îţi oferim? - Job (full-time sau part-time) în cadrul unei multinaţionale; - Un venit atractiv (comisioane şi bonusuri), de până la 1000 euro / lună; - Program flexibil; - Cursuri gratuite de dezvoltare personală şi profesională (deci nu e nevoie de experienţă ca să aplici pentru acest job; varsta nu este un impediment.); - Asistenţă permanentă pe durata colaborării. Alătură-te echipei mele! Mai sunt locuri libere. Dorin Ştef, unit manager NN Baia Mare (0770-288.308)

 • Jobul disponibil (consultant financiar) presupune evaluarea necesitatilor financiare ale clientilor si oferirea de solutii personalizate. Ce asteptam de la tine? - Nivelul studiilor: diploma bacalaureat; - Abilitati de relationare; - Atitudine pozitiva si determinare; - Cunostinte minime de operare a calculatorului. Ce iti oferim? - Job in cadrul unei multinationale; - Un venit atractiv (comisioane si bonusuri); - Program flexibil; - Cursuri gratuite de dezvoltare personala si profesionala; - Asistenta permanenta pe durata colaborarii. Alatura-te echipei mele! Mai sunt doua locuri libere. Dorin Stef, unit manager NN Baia Mare (0770-288.308)

 • Candidatul ideal Cunostintele, abilitatile si experienta necesara - studii de specialitate finalizate - contabilitate, finante - cel putin 1 an experienta profesionala in analiza financiara/control financiar - avantaj specializari in management financiar sau controlling - cunoasterea foarte buna a aspectelor financiare, contabile - abilitati dezvoltate de comunicare, - aptitudini organizatorice si de gestionare eficienta a timpului de lucru - capacitate de asumare de responsabilitati – capacitate de a evalua situatii si de a lua decizii - atentie distributiva, memorie vizuala - capacitate de a obtine rezultate utilizand metode de lucru profesioniste - cunostinte de limba engleza la nivel mediu - experienta in utilizarea aplicatiilor din pachetul Office - Word, Excel nivel avansat Descrierea jobului Sarcini si responsabilitati economist : - inregistreaza in evidenta contabila facturile de achizitii materii prime, consumabile si prestari servicii emise de terti; - verifica existenta setului complet de documente aferente intrarilor de marfa, materii prime, materiale consumabile, obiecte de inventar, prestari servicii; - asigura desfasurarea ritmica a operatiunilor de decontare cu furnizorii si ofera sprijin in vederea realizarii corecte si la timp a platilor; -inregistreaza extrasele bancare; - verifica lunar concordanta soldurilor inregistrate la furnizori cu evidentele acestora; - pregateste rapoarte lunare legate de costuri catre management asigurandu-se ca informatia obtinuta este corecta si completa; - colecteaza, analizeaza si verifica documentele justificative, in vederea arhivarii lor in conditiile legii; Sarcini si responsabilitati controller : - participa la intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli; - urmareste incadrarea in bugetul de venituri si cheltuieli stabilit de managementul companiei; - realizeaza analize de cost pentru produsele si serviciile companiei, - stabileste procedurile de calculatia a costurilor si urmareste respectarea acestora; - monitorizeaza procesul de calculatie a costurilor si rezolva erorile aparute; - urmareste acuratetea datelor introduse in sistemul informatic precum si respectarea incadrarii pe centre de cost; - adapteaza incadrarea articolelor in planul de conturi pentru a raspunde la necesarul de informatie financiar-contabila; - adapteaza sistemul de raporare in functie de necesitatile semnalate de catre directorul financiar; - raporteaza lunar directorului financiar, face propuneri de imbunatatire a productivitatii si eficientei companiei. Candidaturile pot fi trimise la adresa de email jobs@dmagroup.ro.

 • Salveaza cautarea