Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Intocmesc evidente contabile complete .

  • Economist conduc evidenta contabila completa .tel.0744527686

  • Candidatul ideal : - persoana organizata, integra, cu un simt analitic dezvoltat, atitudine proactiva; - cunostinte in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil; - experienta in Departamentul Contabilitate-Financiar; - cunostinte operare programe de contabilitate. Descrierea jobului: - introducere date ( facturi de la furnizori, facturi emise către clienți, chitanțe, bonuri, extrase de cont) pana la declaratii. - verificare balanta, conturi, - evidenta gestiunilor,stocurilor ,productie etc. -asigura suport pe alte activitati contabile. Activitatea se desfășoară de la 8-16 de luni pana vineri. Descrierea companiei : MWGROUP prin MWgaze si MWeld sunt companii cu capital integral românesc, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul gazelor tehnice si echipamentelor de sudura. Cautam colegi noi, pentru dezvoltarea departamentului financiar contabil ( facturare, gestiune, evidente contabile, etc. )

  • Candidatul ideal : Gestionar marfa : - responsabil, dinamic, serios; - memorie buna, meticulos, muncitor,cu capacitate buna de organizare; - experienta anterioara in domeniul gestiunii poate fi un avantaj; - cunostinte de utilizare PC; - fara antecedente; - receptia marfurilor cat si expedierea marfurilor pe baza documentelor justificative. - mentinerea ordinii si curateniei in depozit. Descrierea jobului : - Coordoneaza activitatea echipei din cadrul depozitului. - Planifica, organizeaza, urmareste si controleaza activitatea depozitului; - Asigura evidenta stocurilor si asigura eficienta desfasurarii activitatilor din depozit (descarcare, receptie, stocare, livrare); - Organizeaza si coordoneaza activitatile de transport (aprovizionare si livrare) pentru a inlatura sau minimiza intarzierile la livrare/ aprovizionare; Descrierea companiei: MWgaze este o companie cu capital integral românesc, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul gazelor tehnice. Suntem în continua dezvoltare, dorim sa crestem echipa cu oameni noi si cautam o persoana pentru postul de GESTIONAR DEPOZIT MARFA.

  • Colaboram cu tineri economisti / studenti dornici să aplice la un post de economist și doresc să dobândească experientă în domeniul serviciilor contabile complete. Asiguram acumularea de experiență! Trimite un CV la acest anunt pentru a fi selectat!

  • SC FAIMAR SA angajeaza sef serviciu financiar-contabil. Cerinte: -absolvent al invatamantului superior economic de specialitate -vechime de cel putin 5 ani in domeniu -cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul finaciar-contabil -abilitati de comunicare,negociere. Cv-urile se vor trimite pe adresa de email:

  • Salveaza cautarea