Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Maramures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • FIRMĂ SPECIALIZATĂ ÎN SERVICII FINANCIAR-CONTABILE ȘI CONSULTANȚĂ FISCALĂ ANGAJEAZĂ CONTABIL (cu sau fără experiență) Cerințe: - absolvent al învățământului superior de specialitate economic; - stabilitate, autodisciplină; - raționament matematic, aptitudini numerice; - cunoașterea programului WinMentor constituie avantaj. Responsabilități: - înregistrarea documentelor contabile; - păstrarea evidenței plăților și a încasărilor; - întocmirea declarației TVA; - întocmirea declarațiilor privind impozitele și taxele datorate Bugetului de Stat; - întocmirea balanțelor de verificare; - întocmirea bilanțului contabil; - întocmirea / transmiterea altor documente specifice domeniului. CV-urile se depun la sediul societății noastre (str. Progresului, nr. 35A, Mun. Baia-Mare, jud. Maramureș) de luni până vineri în intervalul orar 08:30-17:30 sau la adresa de e-mail Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: 0262.225.381, 0744.424.297.

  • Intocmesc evidente contabile complete .

  • Suntem o societatea comerciala in cautarea unui contabil/economist. Ne dorim o persoana care sa detina studii superioare in domeniu, o experienta de minim 2 ani in domeniu si cunostinte de limba italiana. Oferim un loc de munca stabil, 8 ore, sigur, cu prospective de viitor si posibilitatea de a invata si de a creste din punct de vedere profesional. Selectia candidatilor v-a fi efectuata pe baza de CV pe care va rugam sa ni-l trimiteti ca raspuns la acest anunt. Va asteptam cu drag in echipa noastra!

  • Economist conduc evidenta contabila completa .tel.0744527686

  • angajez contabila sau doritoare sa invete repede contabilitate

  • Angajam facturista in domeniul panificatiei, program in doua schimburi, salariu motivant + tichete de masa. CV-urile se pot depune la sediul societati Baia Mare, Aleea Filaturii nr 6. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel. 0744787626 / 0745325494.

  • Salveaza cautarea