Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Neamt

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • angajez economist promotia 2017

  • Angajez economista pentru cabinet de contabilitate. Cerinte: studii de specialitate, vechime in domeniu minim 1 an , persoana foarte organizata, atenta la detalii, cu dorinta de invatare si perfectionare, disponibilitate de a lucra intr-un mediu dinamic, cu termene limita. Responsabilitati: preia un portofoliu de firme alocate, de care se ocupa prin introducerea tuturor documentelor contabile in softul de contabilitate , pana la nivel de balanta. Program 08.00-16.30 Salariu motivant- conform pregatirii si experientei, bonuri de masa, prime de Paste, de Craciun.

  • Societatea comerciala Zmz Cherestea, Savinesti angajeaza contabil Candidatul ideal prezinta aptitudini de organizare, spirit de echipa, viteza de lucru. Cerinte: -Abilitati de utilizare PC, Microsoft Office, Internet - Operare in programul de contabilitate SAGA -Studii superioare in domeniul economic -Cunostinte de contabilitate si fiscalitate Responsabilitati : - Intocmirea evidentei contabile primare -Urmarirea inregistrarilor in sistemul informatic si verificarea reflectarii corecte in contabilitate si la timp a operatiunilor derulate; - Intocmirea periodica de rapoarte si analize conform cerintelor interne; - Documentarea permanenta cu privire la modificarile legislatiei in domeniul contabil si al fiscalitatii; - Alte sarcini conexe domeniului de activitate. Societatea are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului, productie cherestea, export.

  • Societate comerciala cu sediul in Brasov, angajeaza tanara cunoscatoare a limbii ruse, operare calculator si cunostinte minime de contabilitate primara. Se ofera training si se asigura cazare. Persoanele interesate, sunt rugate sa trimita CV la adresa de e-mail imf.proiect pe gmail.com Detalii la nr de telefon 0786.073.700

  • Salveaza cautarea