Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Prahova

  • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • ESPONSABILITATI Firma din Ploiesti cu o indelungata experienta in domeniul industriei geamului si tamplariei termopan, doreste sa angajeze in conditii foarte avantajoase CONTABILA cu EXPERIENTA. Responsabilitati: - Calcul stocuri, materiale si comenzi, - Verificarea intocmirii corecte a documentelor primare; - Inregistrarea tuturor operatiunilor contabile lunare pana la nivelul de balanta in conformitate cu legislatia in vigoare; - Reconcilieri contabile pentru aria sa de activitate; - Intocmirea de situatii lunare pentru clienti si furnizori; - Corespondenta cu tertii, pentru asigurarea corectitudinii datelor si documentelor transmise; - Respectarea termenelor de inchidere lunare. CERINTE - Studii superioare de specialitate; - Experienta in activitate minimum 4 ani, din care minim 2 ani intr-o firma de productie ( fabrica de geam termopan - constituie avantaj), - Cunostinte avansate de operare PC (cunoasterea programului WinMentor), - Spirit organizatoric, rigurozitate; - Capacitate de respectare a termenelor limita; - Capacitate de sinteza, atentie la detaliu. BENEFICII OFERITE Salariul si alte beneficii se discuta la interviu, in functie de experienta.

  • Societate comerciala angajeaza urgent contabil pentru evidenta primara. Program de 8 ore/zi, de luni pana vineri, tichete de masa, decontare transport Campina - Valea Doftanei. Experienta minim 3 ani, cunostiinte operare program de contabilitate Saga si Excel.

  • SC GOPA SRL ,FABRICA DE MEZELURI ANGAJEAZA CONTABILA PENTRU CONTABILITATE PRIMARA ,DE PREFERINTA SA CUNOASCA PROGRAMUL ARTSFT

  • Salveaza cautarea