Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Economie - Contabilitate Vaslui

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • CAR Moldova angajeaza contabil in Vaslu. Cerinte: - studii superioare economice finalizate cu diploma - cunostinte utilizare PC, program contabil - persoana comunicativa, atenta la detalii - experienta in domeniu poate constitui un avantaj. Salariul de 2 000 lei net (cu carte de munca din prima zi) poate creste in functie de experienta contabila. Program luni - vineri : 8:30 - 17:00. Descriere job: - inregistrarea membrilor in baza de date - intocmirea dosarului de imprumut - incasarea ratelor - emiterea chitantelor - intocmirea dosarului lunar de contabilitate - primirea si plata facturilor. CV-ul cu poza se trimite pe publi24, pentru informatii suplimentare sunati la 0734885496.

  • ASIROM VIG SA prin Agentia Vaslui incadreaza personal in vanzari . Se asigura venit minim 900 lei (pt part-time ), auto pentru deplasari ,materiale promotionale,program flexibil

  • Cerinte: - Seriozitate si dorinta de munca - Studii medii - Cunostinte de contabilitate primara - Cunoasterea pachetului Microsoft Office, in special Excel - Excelente abilitati de organizare si planificare - Capacitate de concentrare cu maxima atentie la detalii - Abilitati de adaptare si invatare rapida - Timp de lucru: 8 ore/zi Fisa postului: - Emite in programul de contabilitate si gestiune conform comenzilor: facturi, avize de insotire a marfii, note de intrare-receptie, chitante, bonuri de consum etc - Pregateste marfa avizata sau facturata catre clienti - Intocmeste evidenta zilnica a incasarilor si platilor in registrul de casa - Inregistreaza toate facturile de intrare si raporteaza periodic situatia furnizorilor neachitati - Raporteaza periodic situatia clientilor neincasati - Gestioneaza aranjarea marfurilor in depozit si verifica periodic stocul de marfuri - Raporteaza periodic stocul de consumabile (papetarie, produse de intretinere etc) - Relationeaza impecabil cu colegii din departamentul de contabilitate si de vanzari, precum si din celelalte departamente, atunci cand situatia o impune Beneficii oferite: - Pachet salarial atractiv - Tichete de masa - Contract individual de munca pe perioada nedeterminata DORITORII SUNT RUGATI SA ATASEZE CV SI VOR FI CONTACTATI. MULTUMESC!

  • Salveaza cautarea