Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica doar cu poze

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez frizer, salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactați la nr de telefon.

 • Studio K, caută coafeză, cosmeticiană și manichiuristă cu experiență. Pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactați la nr de telefon

 • Mobila pentru salonul de frumusete Include: iluminatul de plafon constă din :14 plafoane cu reflectoare fixe /28 de lămpi de joasă tensiune; 3 sine cu 9reflectoare lumina stradă fereastră O recepție mare cu lumină incadrata si incorpotata cu suport casa de bani plus marcator de produse si computer . rafturi din sticlă în Satino, 2usi despartitoare de sticla cu sine pentru cabinet cosmetica, 2 scaune pt bar. mese confortabile de 4+6 inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă două mese de 1 U inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă 10. scaune care isi regleaza înaltimea cu un lift hidraulic, 2. o masă de 4-6 inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă 3. mese si de1 U inclusiv suport pentru picioare / soclu / oglindă pentru berber shop . 1.Scaunul masterului de berber cu un lift hidraulic si reglabil 2 klimazon Susuar cu brat mult mai delicată și mai rapidă decât uscătorul de păr produce uscarea părului. Aceste dispozitive sunt foarte ușoare, funcționale, cu taimer. O garderopa pentru client,masina de spalat,masina de uscat,prosoape, set si masa de sticla ,pat cosmetic ,complet set linie microblating,micropigmentare. Tot acest inventar poate fi vindut DISCUTABIL in rate, vinzare cu acte.20000 EURO *Sau ofer posibilitatea unei echipe,sau unei scoli cu profil de coafor , sau unui tanar/a talentat cu experienta in domeniu pentru a-si construi independenta de antreprenor ,le ofer gratis pentru aport in parteneriat, sau impreuna cu mine a construi anul acesta PARTENERIATE CU SCOLILE DE COAFURA FRIZERIE. proiect ce ofera angajari si specializari ,seminarii pentru incepatori prin selectii si preselecti in plasare de munca si seminarii in Germania si Elvetia. Pentru romanii care doresc sa se experimenteze sa lucreze in strainatate pentru o perioada !

 • Posh Nail Bar din Iulius Mall angajeaza manichiurista-pedichiurista Daca vrei sa te alaturi echipei, te rugam sa ne contactezi la nr 0752179453 sau pe Poshnailbar.info@gmail.com.

 • Salon Fancy Nicole Beauty studio cautam urgent colege cu PFA si experienta in domeniu pt manichiură și coafor ,locație ultracentrala,produse de cea mai buna calitate,clientela formata ,trafic mare.Detalii telefonic.

 • Tehnician Maseur si kitetoterapeut execut masaje totale pe masa .Masaj: Thai.Suedez.Elemente kinetoterapie.deblocari contracuri musculare.facial.pntr doamne celulita.punctul G la domni prostata ! Zona Berceni locatie proprie.ma deplasez locatii centrale si hotel.toate masajele se efectueaz intr- un singur masaj! Program de L-V de l 10 dimi la 11 seara ultimul masaj! Mai multe detalii la telefon ms!

 • Aplic gene fir cu fir , aspect natural , pt mai multe detalii ma gasiti la telefon

 • Angajam Manichiurist! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/manichiurist! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Angajam Hair-Stylist! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/hairstylist-frizer Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Inchiriez tot salonul sau posturi in salon, sunt 7 posturi dintre care 5 sunt de coafor/frizeri si doua de manichiura/pedichiura. Cei ce fac contract pe termen lung beneficiaza de oferta. Salonul se deschide in curand pe strada Constantin Brancoveanu. Mai multe detalii la nr de telefon : 0734.012.937

 • Angajam SAMPONEZ! E necesara calificarea pe COAFOR! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/samponez! Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • Angajam Cosmetician! Aplică chiar acum și bucura-te de toate beneficiile pe care le oferim colegilor noștri: http://saloanelemagic.ro/cariere/formular/cosmetician Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Noi suntem unul dintre cele mai mari saloane de infrumusetare din Bucuresti, cu 12 locatii si peste 400 de colegi. Oferim conditii deosebite de lucru: Salariu fix / procent, venit real pe cartea de munca, 21 zile concediu platit, CM 8 ore, traininguri gratuite + multe alte avantaje.

 • Spre Oferta Închiriat Post de lucru Manichiura / Pedichiura Masa Zona Tomis Mall ( Blv Tomis ) Tel : 0734 154 938..!!

 • Happy Time isi mareste echipa ! Salon de infrumusetare angajeaza hairstylist/barber. Experienta nu este necesara, oferim pregatire persoanelor serioase si devotate acestei meserii , care doreste un loc de munca stabil . Cerem si oferim seriozitate , conditii avantajoase.

 • Salon Campia-Libertatii, cu vad format (17 ani vechime), cautam manichiurista si cosmeticiana cu experienta.

 • Vrei să ai un loc de muncă bine plătit? Dacă lucrezi și ești necalificat ar fi timpul să te califici ! Cheia succesului o reprezintă munca plină de dăruire și pasiune. Școala națională de meserii,vă oferă cursurii de calificare,autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul educației. Diplomele sunt conform standardelor UE , recunoscute național și INTERNAȚIONAL. Se organizează cursurii în toate județele. Plata se poate face și în rate. Fara scoatere din campul muncii. • Agent de securitate (cu atestat): 450 ron (4 rate -2,5 luni) • Stilist protezist de unghii: 800 ron (3 rate -120 ore) • Frizer ,coafor ,manichiurist - pedichiurist: 1200 ron (6 rate -4,5 luni) • Bucătar: 800 ron (5 rate 4,5 luni) • Ospătar,vânzător în unităti de alimentație: 1000 ron (5 rate -4,5 luni) • Brutar: 600 ron (4 rate-2,5 luni) • Cofetar patiser: 800 ron (4 rate-2,5 luni) • Măcelar: 800 ron (4 rate-2,5 luni) • Lucrător în comerț: 800 ron (4 rate -2,5 luni) • Confecționer (croitor): 800 ron (4 rate -2,5 luni) • Stivuitorist cu aviz ISCIR: 1000 RON (3 rate -100 ore) • Sudor cu aviz ISCIR: 1200 ron (6 rate -4,5 luni) • Constructor structuri monolite: 1000 ron (6 rate -4.5 luni) • Tehnician maseur și reflexoterapie: 1500 ron (8 rate -6,5 luni) • Infirmier/ă: 1000 ron (4 rate -4,5 luni) • Instructor preparator formare (pentru cursanți cu studii medii): 600 ron (plata in 2 rate) -numai cu bacalaureat, ajută la ocuparea locurilor disponibile în învățământul de stat și particular (ateliere de practică, cursuri de calificare, saloane de masaj și reflexoterapie, saloane de fitness, etc), la mărirea punctajelor pentru obținerea gradelor didactice și la ocuparea locurilor disponibile de antrenori în diferite sporturi, sau a posturilor de șefi de echipa și departamente în diverse sectoare de activitate. Pentru cursurile de: frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist,bucătar, ospătar, cofetar, vânzător în unități de alimentație,sudor,constructor structuri monolite, infirmiera, stilist protezist de unghii,brutar, măcelar, stivuitorist, agent de securitate,confecționer - studii minime de 8 (dacă ați terminat invatamatul obligatoriu în perioada 1989-2003 ) sau 10 clase învățământ obligatoriu, vârstă minimă 16 ani. Pentru tehnician maseur și reflexoterapie sunt necesare minim studii liceale, cu sau fara bacalaureat. Persoanele juridice pot asigura plata cursurilor pentru proprii angajați și pot deconta sumele cheltuite,care conform legi sunt deductibile din impozitul pe profit. INFORMAȚII LA TELEFON 726 - arata telefon - youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFUI94MRTfwkpzxJ0DM0JZg Instagram: https://www.instagram.com/studiisimeserii/ twitter: https://twitter.com/ScoalaM facebook: https://www.facebook.com/Studi-si-Meserii-263833394538201 Dacă doriți sa va contactăm noi va rugam sa ne lăsați mesaj cu numele dvs. urmat de un nr. de telefon. Va multumim! Program de lucru 09:00 - 20:00 luni-sambata.

 • Doresc o colaborare cu o frizerita,frizer/coafeza,make-up,cosmetica,mani-pedi pt un salon aflat la sambateni la 15 km de Arad Mai multe informatii la telefon

 • Coafeza-frizerita caut colaborare cu un salon din Ploiesti.

 • Solicitam experienta in domeniu si punem un accent foarte mare pe atitudinea pozitiva. Pentru a stabili un interviu va rog sa sunati la

 • Cautam femei si barbati care sa foloseasca o crema SPF.Studiul dureaza 3h si primiti 130 RON net! Program centru:L-V 09:00-17:00 Locatie:Bucuresti CRITERII: - locuiti in Bucuresti sau puteti ajunge fiindca transportul nu se deconteaza si nu se ofera cazare - cetatenie romana,carte de identitate romana valabila - varsta intre 18-70 ani - cu pigmentul pielii usor masliniu la culoare sau deschis - sa nu fie cazul de pilozitate excesiva pe spate - nu aveti iritatii,acnee pe spate - fara tratament medical zilnic - sa nu fiti in evidenta cu boli cronice - nu sunteti alergic/a - nu ati fost recent la solar sau la plaja - nu aveti foarte multe alunite si pistrui pe spate - nu sunteti insarcinata sau in perioada de alaptare - nu primiti ajutor social,indemnizatie pentru somaj,pensie anticipata,pensie medicala de gradul 1 sau 2 fiindca se declara impozitul Cei interesati sunt rugati sa trimita numele,prenumele,varsta,nr.tel. pe

 • Salveaza cautarea