Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica Bucuresti Sector-3

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal Candidatul ideal este o persoana placuta, pasionata de meseria sa, cu aptitudini profesionale deosebite. Responsabilitati si beneficii: Responsabilitati: - Servicii de infrumusetare de cea mai buna calitate atat tehnic cat si estetic; - Diagnostic si recomandare de produse profesionale catre clienti; - Respectarea programului de lucru, timpilor de lucru si programarilor; - Promovarea serviciilor si produselor disponibile in salon; - Perfectionare continua cu mentinerea cunostintelor profesionale la zi; - Colaborare eficienta cu ceilalti membrii ai echipei salonului; Beneficii: - Pachet salarial motivant; - Contract de munca pe termen lung, in conditiile respectarii obligatiilor de serviciu; - Instrumente/ accesorii de lucru puse la dispozitie de companie; - Pregatire profesionala continua; - Lucrul in cadrul unei echipe de profesionisti; - Conditii de munca excelente; Necesar: - CV; - Portofoliu de clienti; Mai multe detalii in privat.

 • Salon situat in Palladium Residence cu clientela formată , caută urgent Hairstylist cu experiența , salariu și programul se negociază in urma interviului in funcție de disponibilitatea și experiența angajatului.

 • Salon situat in Palladium Residence cu clientela formată , caută urgent manichiurista cu experiența , salariu și programul se negociază in urma interviului in funcție de disponibilitatea și experiența angajatului.

 • Salon de infrumusetare ,situat la parter de bloc,zona Dristor,ofera pentru inchiriere posturi de lucru :cosmetica,manichiura,coafor pentru buni profesionisti(pfa) cu o baza mica de clientela.Activitatea salonului se desfasoara din 2001.

 • Vand salon de infrumusetare (afacere la cheie) 1 post coafor,1post frizerie,1 post manichiura,1 post cosmetica. Activitatea se desfasoara in garsoniera 40mp,situata la parter de bloc,zona Dristor,din anul 2001 , clientela formata,,chirie convenabila;se preda din mers cu echipamente,dezinfectante,stocuri produse.7000 euro. Sau oferim pentru inchiriere post cosmetica pentru un bun profesionist PFA, cu o baza mica de clientela ,avand posibilitatea sa ti gestionezi singur veniturile.tel0721204335.

 • Angajez tehinician unghii cu gel si frizerita/frizer,ofer salariu destul de acceptabil!!! Pentru mai multe detalii contacta ti ma in privat la numarul de telelfon : 0730629933

 • Vrei sa faci parte dintr-un grup de oameni tineri si pasionati de meseria lor,atunci te asteptam in cadrul colectivului nostru. Driada Salon &Barberhop angajeaza : -Tehnician unghii false/manechiura-pedichiura inclusiv. Experienta minim 1 an. Salon situat in sectorul 3,zona Fizicienilor Program in ture, se lucreaza la procent. Detalii la nr telefon 0720453835

 • 1

  Angajez frizer(groomer) cu experienta (full time, part time sau la colaborare) pentru fizerie canina si felina sector 4! Telefon: 0761808116

 • Salonul se afla in sectorul 6 lângă Mall Plaza Bucuresti ! Pentru mai multe informații legate de salariu și program de lucru, sunați la 0727837787

 • 1

  Salon situat in sector 3 zona Dristor-Racari angajam frizer, program o zi cu o zi. Tel 0766569283

 • De vanzare mobilier profesional pentru echipare salon de infrumusetare: -2 posturi coafor avand scaun de tip fotoliu din piele, masuta, oglinda , ucenic si dulap pentru materiale 2800 lei -1 post frizerie avand dulap , sterilizator si incalzitor pentru prosoape 1750 lei -1 post manichiura pedichiura avand 2 scaune simple pentru pedichiura ,masa maniciura cu scaune din piele si fotoliu cu cada pentru pedichiura 1900 lei -2 posturi cosmetica avand pat , dulap, scaun, ucenic , vaporizator, lupa electrica si incalzitor ceara 2600 lei -1 scafa simpla fara scaun 200 lei -1 scafa fotoliu electric 1750 lei -Receptie salon cu 7 scaune din piele, dulap si masa pentru receptie 1600 lei Preț toate echipamentele 11000 lei ! Echipamentele se află în Brăila și se pot transporta în limita a 200 km GRATUIT !

 • Unghii cu gel 80 lei constructia 75 întretinerea. Oja semipermanenta 50 lei Pedichiura semipermanenta 60 lei

 • Vand casca de coafor Top Line cu picior, noua ! 500 ron. Tel: 0731804264 Am si pupitre de lucru cu oglinzi si spoturi luminoase!

 • Manichiura oja semipermanenta-50 lei Pedichiura oja semipermanenta-55 lei Construcție gel-80 lei Întreținere gel-70 lei Întreținere din alta parte-75 lei Gel pe unghia naturala-60 lei Îndepărtare gel-40 lei Locație: la 3 minute de metrou 1 Decembrie Contact: 0784189655 Pagina de Facebook: GabriNails

 • Frizer profesionist la domiciliul clientului 70 lei tuns+barba contur 90 lei nr contact 0784388029

 • Tuns clasic 70 lei

 • Fata, dețin studioul meu (Star Studio) și angajez personal feminin pentru live cam! Ofer contract operator pc! Salariul pentru un model live cam începător începe de la 3500-4000 de lei acesta crescând odata cu experiența! Fără comisioane mari date la studiouri, fără reguli impuse, nimeni nu e șef , lucrez cot la cot! Am 3 posturi disponibile! Programul este luni-vineri, 8 ore Jobul de model Webcam consta in purtarea de discuții in limba engleză la calculator pe site-uri din străinătate cu membrii străini! Fiecare minut de Conversație este platit de către membrii care accesează site-ul pentru a vorbii cu un model ! Angajez doar persoane serioase care tratează jobul serios și doresc sa își clădească un viitor frumos! Studioul meu se afla in Zona metrou 1 Decembrie sector 3 Bucuresti! Trimiteți mesaj pe watsapp la 0720280796 pentru angajare! Nu intru aici sa verific mereu mesajele!

 • 2

  Ofer salariu atractiv , angajez cosmeticiana pentru un salon cu aparatura corporală , condiții de munca excelente

 • 1

  Condiții de munca excelente , salariu atractiv !pentru detalii ma puteți contacta la nr de tel 0745313237

 • 1

  Ofer salariu motivant pentru mai multe detalii ma puteți contacta !

 • Salveaza cautarea