Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Fundatii-ONG Bihor

Categorii

Judete

Localitati

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajm o persoana pentru birou de relatii cu publicul de preferitna peste 50 ani, domiciliul in Oradea, persoana comunicativa, deschisa, onesta, modesta. Preferam un pensionar barbat sau femeie fost cadru militar, personal invatamant, inginer. Cerinte domiciliul in Bacau, cunostinte calculator bune, persoana comunicativa. Se trimite un cv pentru contactare la interviu.

  • Clientul nostru este o Asociatie Non-Profit cu experienta in sfera activitatilor sociale, umanitare si educationale cu rezultate deosebite. In urma proiectelor/evenimentelor/activitatilor derulate Asociatia a sprijinit sute de copii cu probleme medicale grave, cazuri sociale prin oferirea de mijloace materiale, financiare, morale si spirituale! Descriere job: - Coordonarea si implementarea strategiei pentru atragere de fonduri de la persoane juridice si fizice; - Identificarea unor noi sponsori/finantatori/donatori pentru cazurile inregistrate si gestionarea relatiilor cu acestia; - Gestionarea bazei de date de donatori, sponsori, parteneri; - Sarcini administrative si organizatorice in cadrul evenimentelor si campaniilor de fundraising; - Dezvoltarea de noi strategii pentru colectarea de fonduri pe langa canalele existente in prezent; - Recrutarea si organizarea de voluntari pentru a sprijini activitatea de atragere de fonduri. Descriere candidat: - Persoana dinamica, empatica; - Abilitatea de a lucra in conditii de stres si a dezvolta relatii pozitive cu ceilalti; - Capacitatea de a motiva persoanele din jur si a creste entuziasmul voluntarilor; - Studii superioare, preferabil in: psihologie, vanzari, economie, drept; - Cunostinte foarte bune de limba romana (vorbit si scris); - Disponibilitate la deplasari (cele mai multe fiind in oras-Oradea si judet-Bihor); - Limba engleza nivel avansat; - Experienta anterioara in cadrul unui ONG prezinta avantaj; - Permis conducere categ.B. Se ofera: - Oferta financiara complexa, negociabila; - Autoturism pentru deplasari in interes de serviciu. - Posibilitatea de a lucra in cadrul unei echipe motivate, bine organizate si cu experienta in sectorul ONG! Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: cv@publiceuroconsulting.ro. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

  • Fundatie umanitara angajeaza asistent medical generalist, pt. punct de lucruTileagd. persoanele interesate pt mai multe detalii sa ne contacteze la nr. de telefon 0734225558.

  • Fundatie umanitara angajeaza bucatar pt centru de batrani din EPISCOPIA ORADEA , bucatar pt centrul de batrani din TILEAGD si mai angajam si ingrijitoare pt centrul de batrani TILEAGD, contracte de munca pe perioada nedeterminata, persoanele interesate pt. mai multe detalii sa ne contacteze la nr. de telefon 0734225555 persoana contact ADINA, si pt centrul din TILEAGD la nr. de telefon 0734225558 persoana contact LIGIA.

  • Fundatie crestina din Oradea, cauta o persoana cu abilitati in intretinere, care sa aibe urmatoarele responsabilitati: 
- sa faca foc cu lemne in perioada ierni
 - sa intretina spatiul verde restul anului
 - sarcini administrative limitate - mici reparatii, supraveghere firme care efectueaza reparatii/instalatii 
 Cerinte:
 varsta cuprinsa intre 40-60 ani 
- caracter integru si profesional 
- experienta in munca
- permis de conducere categoria B - 3 referinte de la alt loc de munca

 Pentru a aplica pentru acest job, va rugam trimiteti CV-ul la adresa de email: timero2016@gmail.com

  • Persoana serioasa, responsabila, avand studii superioare si experienta in domeniul asistentei sociale, caut loc de munca, de preferat in intervalul orelor 8.00-16.00.

  • Salveaza cautarea