Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Fundatii-ONG Bucuresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • CUMPARAM CREANŢE (DATORII) EXTREM DE DIFICIL DE ÎNCASAT / RECUPERAT, CREANTE PRESCRISE, DEBITORI PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE. I. Cumparam urmatoarele categorii de creanţe: 1. Creanţe neprescrise, dificil de încasat, afectate de urmatoarele dificultaţi la încasare: debitorii nu pot fi gasiţi, documentele justificative sunt insuficiente, debitorul contesta creanţa,etc; 2. Creanţe extrem de dificil de încasat pentru care ati avut si nu mai aveţi nici un act justificativ, sau aveţi acte care nu sunt in totalitate explicite pentru creanta dumneavoastra; 3. Creanţe asupra unor debitori aflaţi în insolvenţa sau faliment, inclusiv creanţele accesorii şi subsidiare bugetare, de restituire a impozitelor şi taxelor de la buget. 4.Creanţe prescrise, cu vechimea cuprinsa între 1 - 20 ani, pentru care a fost invocata şi opusa de catre debitor prescripţia extinctiva sau nu. II. Modalitatea de plata: După un studiu complex şi gratuit de solvabilitate a debitorului şi o evaluare a eforturilor şi implicaţiilor necesare, vă întocmim oferta financiară propriu-zisă, pentru creanţele dumneavoastra, în funcţie de vechime, dificultate, cuantum, oferta variază. AVEŢI POSIBILITATEA SA OPTAŢI PENTRU UNA DINTRE URMATOARELE OFERTE: 1. La incheierea contractului: 1% - 15% din valoarea nominala a creanţei dumneavoastra, preţ, care se structureaza în funcţie de mai mulţi factori: a) suma, cuantumul creanţei; b) situaţia debitorului; c) vechimea creanţei; d) debitorul şi solvabilitatea acesuia; e) documentele justificative şi temeinicia acestora; III. De reţinut: Activitatea descrisa se manifesta şi se caracterizeaza printr-o activitate profesionala cu caracter permanent. Cumparam creanţe, si suntem dispuşi sa achiziţionam creanţele dumneavoastra ori de câte ori va veţi manifesta interesul de a le înstrăina, daca ajungem la un acord de voinţa.

 • Cumparam creante, drepturi banesti sau de alta natura, actiuni in justitie, hotarari judecatoresti, drepturi litigioase de orice natura, inclusiv funciare (legea nr. 18/1991, 112/1995, 9/1998, 1/2000, 10/2001, 290/2003, 247/2005), instrumente de plata neacceptate (cecuri, refuz plata, cambii, bilete la ordin), drepturi autor, drepturi succesorale, conexe, marci, brevete de inventie, actiuni societati (listate sau nelistate), preluam actionariatul firmelor cu datorii mari la banci, cu conditia ca: acestea sa detina patrimonii, terenuri, case / hoteluri, fabrici, investitii, etc.

 • 3

  ONG - Departament Asistenta Sociala si Medicala angajeaza asistent/a social/a absolvent/a facultate de profil, inscris/a in colegiul asistentilor sociali, pe durata determinata (2 ani), cu salariul minim pe economie.

 • Salon infrumusetare angajaza personal calificat pe postul de frizerie,coafura,cosmetica cu experienta Conditii optime de munca program flexibil.

 • 2

  Ofertele de colaborare propuse de ADVU sunt următoarele pe afisa

 • Contract de munca pe durata determinata, incepand de la 1 iunie, maxim pana la sfarsitul lunii octombrie. Salariu minim pe economie. Masa asigurata. Cazare, de regula, la cort. Se munceste la refacerea potecilor turistice montane. Principalele operatii de indeplinit: Refăcut marcajele cu vopsea pe suporturile existente. Indepărtarea obstacolelor. Cu mâna, securea, fierăstrăul sau drujba se rup, taie și îndepărtează de pe potecă și din imediata apropiere a semnelor de marcaj vegetația tânăra care obturează trecerea sau vederea semnelor sau doborâturile din poteci. Montarea de stâlpi indicatori. În locurile în care nu există suporturi naturale pe care să se poată aplică semnele de marcaj sau acolo unde ele trebuie să fie vizibile de la distanțe mai mari (de regulă pe creste) sau la intersecții de trasee se montează stâlpi metalici. Uneori măcar de lemn. Operațiunea presupune săparea unor gropi și turnarea unor fundații din beton în care să se încastreze stâlpii. În cel mai rău caz fundația e substituită de fixarea stâlpilor prin împănarea cu pietre. Ridicarea de momâi. În lipsa stâlpilor necesari ei sunt înlocuiți cu grămezi de pietre a căror înșiruire în teren poate ajuta la ghidarea turiștilor. Grămezi în care ideal este să fie fixată o lespede suficient de mare ca să poarte pe ea semnul de marcaj corespunzător. Conturarea potecii. Acolo unde poteca traversează porțiuni înclinate, face cotituri bruște, ori nu se mai cunoaște poate fi necesară săparea astfel încât să permită turiștilor să o recunoască și să o parcurgă cu riscuri de alunecare cât mai reduse. Consolidarea potecii. În zonele unde trecerea turiștilor sau scurgerea apelor poate duce la surparea potecii consolidăm zona expusă cu trunchiuri de lemn care să susțină malul acesteia. Refacerea/construirea podeţelor peste cursurile de apă. Refacerea (curățarea, decolmatarea) izvoarelor din traseu Repararea de refugii turistice. Repararea presupune asigurarea etanșeității adăpostului, refacerea mobilierului din interior. Refacerea/restaurarea altor genuri de construcții de pe trasee (ziduri de sprijin, izvoare/fântâni, monumente)

 • Fundația Romanian Angel Appeal (RAA) recrutează 1 Formator senior în vederea livrarii programului de formare rezidențială sau on-line a medicilor de familie. Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern”- finanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 4 Incluziunea socială și combaterea sărăciei, Obiectiv Specific 4.8 Îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sectorul medical. Proiectul este implementat în parteneriat de Fundația RAA împreună cu Direcțiile de Sănătate Publică din judetețele Teleorman, Alba și Bihor. Expertul selectat va sustine un atelier de lucru pentru medicii de familie pentru care va fi contractat part-time, pe o perioadă determinată de timp. STUDII ȘI EXPERIENȚĂ SOLICITATE: • Studii superioare absolvite cu diploma de licență în medicină • Medici cu minim 5 ani de experientă didactică/formare a medicilor demonstrată cu adeverințe de la unitatea de învățământ (facultăți de medicină acreditate) Sau Medici formatori acreditați de Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar (SNSPMPDS) prin Centrul Național de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar si acreditati de CMR • Experiență de lucru ca formator în domeniul medical - 5 ani Pentru detalii despre condiții și responsabilități cerute formatorilor selectați, vă rugăm să consultați informația completă pe site-ul Fundatiei RAA. Potențialii candidați sunt rugați să depună o aplicație completă constând în: • CV în format EUROPASS în limba română, datat și semnat pe fiecare pagină; • Copii după diplome, atestate și certificate de absolvire care atestă informația conținută în CV, conform cu originalul și semnate pe fiecare pagină; • Copie după certificatul de membru al Colegiului Medicilor; • Copie după certificatul de formator autorizat de SNSPMPDS si acreditat de CMR; • Copie după actul de identitate, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), conform cu originalul și semnate ; • Declarația de acord a folosirii datelor personale completată și semnată. Termenul limită pentru transmiterea aplicațiilor este 11.05.2020, ora 12.00. Aplicațiile vor fi transmise prin e-mail la adresa , Pentru a putea procesa aplicația dumneavoastră, vă rugăm să aveți în vedere că este necesar ca, odată cu CV-ul, să transmiteți completată și semnată declarația de acord a folosirii datelor personale disponibilă pe site-ul Fundației. Numai aplicațiile complete, transmise până la termenul limită, vor fi luate în considerare. Fundația Romanian Angel Appeal este un angajator care ofera egalitate de șanse.

 • Fundația Romanian Angel Appeal (RAA) recrutează 1 Formator expert în vederea livrării programului de formare rezidențială sau on-line pentru medicii de familie selectați în grupul țintă al proiectului. Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Personal specializat pentru un sistem de sănătate modern”- finanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 4 Incluziunea socială și combaterea sărăciei, Obiectiv Specific 4.8 Îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sectorul medical. Proiectul este implementat în parteneriat de Fundația RAA împreună cu Direcțiile de Sănătate Publică din județele Teleorman, Alba și Bihor. Expertul selectat va sustine un atelier de lucru pentru medicii de familie pentru care va fi contractat part-time, pe o perioadă determinată de timp. STUDII ȘI EXPERIENȚĂ SOLICITATE: • Studii superioare absolvite cu diploma de licență în medicină • Medici cu 1-5 ani de experientă didactică/formare a medicilor demonstrată cu adeverințe de la unitatea de învățământ (facultăți de medicină acreditate) Sau Medici formatori acreditați de Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar (SNSPMPDS) prin Centrul Național de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar si acreditati de CMR • Experiență de lucru ca formator în domeniul medical - 5 ani Pentru detalii despre condiții și responsabilități cerute autorilor selectați, vă rugăm să consultați informația completă pe site-ul Fundatiei RAA. Potențialii candidați sunt rugați să transmită o aplicație completă constând în: • CV în format EUROPASS în limba română, datat și semnat pe fiecare pagină; • Copii după diplome, atestate și certificate de absolvire care atestă informația conținută în CV, conform cu originalul și semnate pe fiecare pagină; • Copie după certificatul de membru al Colegiului Medicilor; • Copie după certificatul de formator autorizat de SNSPMPDS si acreditat de CMR; • Copie după actul de identitate, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), conform cu originalul și semnate ; • Declarația de acord a folosirii datelor personale completată și semnată. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 11.05.2020, ora 12.00. Aplicațiile vor fi transmise prin e-mail la adresa , Pentru a putea procesa aplicația dumneavoastră, vă rugăm să aveți în vedere că este necesar ca, odată cu CV-ul, să transmiteți completată și semnată declarația de acord a folosirii datelor personale disponibilă pe site-ul Fundației. Numai aplicațiile complete, transmise până la termenul limită, vor fi luate în considerare. Fundația Romanian Angel Appeal este un angajator care ofera egalitate de șanse.

 • Cu peste 4 ani de experiență în cadrul Direcţiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului în funcția de Psiholog Clinician ,facilitator în cadrul proiectului de sprijin emotional prin metoda Sandwork Expresiv, atestat de liberă practică în psihologie clinică eliberat de Colegiul Psihologilor din România, caut un loc de muncă în acest domeniu Număr de telefon 0732136901

 • Grădinița situată in sectorul 6 ( zona Lacul Morii) angajează urgent educatoare. Cerințe: experiența minim 1 an. Calificarea reprezintă un avantaj. Puteți trimite cv la adresa de mail ellyafterschool@gmail. Com. Mai multe detalii la tel

 • 2

  ANSAMBLUL SOCIAL CRESTIN MAGURELE avand sediul in sectorul 5, Sos. Bucuresti-Magurele nr. 64 A, angajeaza Educator specializat pentru Centrul de Plasament "CASA IOSIF". In cadrul "Casei Iosif" sunt ingrijiti si educati 25 de copii ce beneficiaza de masura de protectie sociala. Aptitudini necesare; - dragoste fata de copii si intelegere pentru problemele acestora; - abilitati de comunicare interpersonala; - fermitate, consecventa; - daruire in tot ce intreprinde; - stapanire de sine;

 • 5

  Cautam o persoana calda, blanda, iubitoare, vesela care sa copilareasca alaturi de noi in fiecare zi, la gradinita. Locatie centrala: Cismigiu Program : 2 ore/ zi Atributii: realizarea triajului copiilor Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ne! 0724.27.88.26

 • Dacă îți cauți un loc de muncă unde să-ți pui în aplicare aptitudinile tehnice (reparații de biciclete), atunci te așteptăm alături de noi! La început de sezon de pedalat, Asociația Green Revolution își mărește echipa, iar cerințele sunt simple: - persoană deschisă și sociabilă - să aibă cunoștințe tehnico-mecanice minime/bune despre reparația bicicletelor - persoană punctuală și serioasă care va urmări îndeplinirea sarcinilor - disponibilitate de a lucra în ture (zi/noapte) - permis categoria B, București Ce oferim: - Mediu de lucru dinamic - Un loc de muncă stabil - Program de lucru 5 zile pe săptămână - Salariu 1800 lei net Abia așteptăm să te cunoaștem! Așteptăm CV-ul tău pe adresele de e-mail: ;

 • 1

  Se pare ca primăvara numărăm colegii noi, căci, la început de sezon de pedalat, Asociația Green Revolution, își mărește echipa, iar cerințele sunt simple: - persoană deschisă și sociabilă - abilități bune de comunicare și lucru în echipă - capacitate de concentrare pentru sarcinile repetitive - persoană punctuală și serioasă care va urmări îndeplinirea sarcinilor - disponibilitate de a lucra și în weekend - dorinta de a învăța lucrui noi Experiența nu este necesară. Ce oferim: - mediu de lucru dinamic în aer liber alături de o echipă tânără - program de lucru 5 zile pe săptămână - salariu 1800 lei net - beneficii: bonuri de masă Abia așteptăm să te cunoaștem! Așteptăm CV-ul tău pe adresele de e-mail: ; ;

 • Salveaza cautarea