Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma angajeaza muncitori calificati si necalificati in constructii. Perioada nedeterminata de lucru!sau echipa de meseriasi pentru colaborare pe termen lung termosistem. Cer si ofer seriozitate.Ofer cazare. Localitate:Bucuresti

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: La zi 170-200 lei in functie de pricepere. -cazare/30 lei pe zi(avans) Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani sau la saptamana.Angajare cu carte de munca.

 • Firma de constructii*EXPERT*angajeaza muncitori acceptam si grupuri, calificati si necalificati (Cu experienta) pentru reabilitari blocuri in Bucuresti ,avem de munca vara si iarna.Se ofera salariu motivant.Termosistem,salariu 200Lei/zi.posibilitate de avansare,oferim cazare si 30Lei avans/zi.Sunati pentru detalii:

 • Solicit angajare ca șofer prin țară.

 • Angajam livrator produse alimentare si nealimentare la firma de distributie. Este necesara detinerea unui permis de categoria B si minime cunostinte in domeniul livrarii de marfuri.

 • Se cauta personal : vanzatori, casieri, lucratori comerciali cu domiciliul in Iepuresti . Se ofera transport gratuit, prima lunara pentru prezenta, prima pentru performante, tichete, program flexibil, card de reduceri pentru cumparaturi, uniforma, sanse de crestere in cariera. Asteptam CV

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: La zi 170-200 lei in functie de pricepere. -cazare pentru provincie 30 lei pe zi(avans) Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani sau la saptamana.Angajare cu carte de munca.

 • Firma Constructii.Angajam Meserias termosistem (cu,sau fara calificare) ,Fatade Blocuri Termosistem . Inceperea lucrului imediat. Oferim: -Salariul este intre 170 - 200 lei/zi se negociaza in functie de experienta dvs,in prima saptamana de lucru.Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare detalii:

 • Caut meseriasi pentru placari cu polistiren - termoizolatii pentru Bucuresti. Schela este deja montata Se ofera - Cazare,bani zilnic pentru cheltuieli.30 lei pe zi(avans).De la 160 -200 lei/zi pentru meseriasi - in functie de cum se misca fiecare. Salariul de doua ori pe luna. Se ofera cazare . Se angajeaza cu acte pe termen lung.

 • Angajez vanzatoare cu experienta ,magazin alimentar SCRALUCA SRL.Relatii la telefon 0720 545 259

 • Societate comerciala angajeaza : 1. Inginer metalic si inginer metalurg - 2 posturi 2. Operator comercial cu notiuni de contabilitate primara - 2 posturi 3. Stivuitorist - 2 posturi 4. Macaragiu cat. A - 2 posturi 5. Sudor electric - 3 posturi 6. Conducator auto Cat. B si C+E cu atestat marfa - 6 posturi 7. Taietor autogen - 10 posturi 8. Sortatori baieti - 10 posturi 9. Sortatori fete - 10 posturi 10. Mecanic utilaje - 10 posturi 11. Necalificati -10 posturi 12. Paznic - 1 post RELATII LA SEDIUL FIRMEI : SOS. GHIZDARULUI NR 173/C2, LOC GIURGIU LANGA MONTEVERDE SAU VIS A VIS DE OBOR SI TOFAN. ASIGURAM TRANSPORT PENTRU CEI DIN AFARA ORASULUI.

 • Caut loc de munca. Experienta anterioara este de 1 an in fabrica. Cunostiinte IT Permis cat B Multumesc

 • Domn 53 ani doresc un loc de muncã in orasul Giurgiu telefon 0727444069

 • Angajez lucrator comercial in orasul bolintin vale,judetul giurgiu,relatii la telefon 0761497402

 • Ofer servicii de curatenie, menaj, intretinerea florilor si tot ce se poate efectua pentru un mediu ambiant in familia ta. Cu respect doresc sinceritate, de preferat persoane in varsta. Imi pot oferi serviciile maxim 3-4 zile pe saptamana. Sunati cu incredere.(este al doilea job)

 • Firma de construcții cauta muncitori calificați și necalificați pentru construcții civile pe raza mun. București. Se asigura transport din mun. Giurgiu. Posibilitate de plata în fiecare zi de Sâmbăta. Pentru detalii contactați-ne la telefon 0766 926 238.

 • Yusen Logistics (Romania) CE OFERIM Pachet salarial atractiv: de la 1700 ron ( cu bonuri de masa) Tichete de masa; Instruire la locul de munca; Transport asigurat din localitatile de domiciliu; Bucuresti Roata Cartojani Malu Spart Trestieni Tatarastii de Jos - Sus Dobreni Poieni jud Giurgiu Mediu de lucru dinamic si atractiv; Ore suplimentare plătite conform legii; Spor ore noapte de 25%; Oportunitatea dezvoltarii in cadrul companiei. CE CEREM Seriozitate, ambitie, flexibilitate, adaptabilitate; Disponibilitate de lucru in ture (program 8 sau 12 ore); Studii medii Capacitatea de a lucra bine in echipa. Program de lucru in 2 schimburi : 06:30 - 15:00 / 13:30 - 21:30

 • Doresc angajare ca bona nou nascut L- Vi Detalii la tel 0721 649 113

 • Ce trebuie sa faci? Colegii ideali ar trebui sa aibe: - cunostinte utilizare PC si Microsoft Office la nivel mediu; - capacitate de asimilare rapida a unui volum mare de informatii; - capacitate de a lucra in echipa, cu termene si proceduri de lucru; - atitudine pozitiva, entuziasm, orientare spre rezultat; - initiativa, perseverenta, simtul detaliului. disponibilitate ; Cunostintele de contabilitate primara reprezinta un plus. Ce oferim? Un loc de munca civilizat si un salariu pe masura implicarii si rezultatelor tale, transport gratuit din Giurgiu sau localitatile adiacente DN 5 catre sediul companiei noastre din Adunatii Copaceni. Vrei sa faci parte din echipa noastra? Trimite CV la sau suna la : 0246/282270;

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Salveaza cautarea