Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu Bacu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Expert contabil, membru CECCAR, cu experienta de peste 20 de ani, ofer servicii complete de contabilitate, salarizare, consultanta, obtinere cod de TVA, reactivare firme inactive fiscal, asistenta la control. Onorariul variaza in functie de complexitatea lucrarilor( numar documente, obiect de activitate) Pentru firmele nou infiintate ofer consultanta gratuit si 50% reducere onorariu in prima luna.

 • 5

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze manipulanti marfa cu experienta pentru depozitul din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze stivuitoristi pentru depozitul din localitatea Bacu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un cv sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • 6

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze soferi distributie marfa pentru depozitul Nordic din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV, sa sunati la numarul de telefon 021.346.45.57 sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • 2

  Recrutam lucratori depozit, pentru una dintre cele mai mari companii care se ocupă cu vânzarea online de echipamente IT, electronice si o multitudine de alte articole. Oferim: Program de lucru de L-D, 2 schimburi, cu 2 zile libere. Pachet salarial atractiv; Tichete de masa (300 lei); Bonus de prezenta si de productivitate; Transport asigurat. Responsabilitati: - Executarea activitatilor de manipulare a marfurilor in depozit, verificare calitativa si cantitativa; - Asigurarea in bune conditii a activitatilor de aranjare marfa, picking, scanare, ambalare, etichetare si foliere a marfurilor pregatite pentru livrare si preluare, in conformitate cu procedurile si instructiunile de lucru in vigoare; - Realizarea corecta si in deplina siguranta a operatiunilor de manipulare marfa. Cerinte: Studii medii/ scoala profesionala/ 10 clase absolvite; Experienta in domeniul depozitelor/logistica; Cunostinte medii PC, experienta de lucru cu computerul/ scannerul;

 • Salveaza cautarea