Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Giurgiu Bacu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Esti in cautarea unui loc de munca stabil? Ai atentie distributiva Capacitatea de a lucra cu cifre Nivel mediu de lucru cu calculatorul Esti disponibil pentru un program de lucru in schimburi? Daca te regasesti in descrierea de mai sus, te invitam sa aloci timp si pentru detalii privind responsabilitatile si cerintele specifice postului deoarece esti cu un pas mai aproape de a te alatura echipei Nordic Logistic. Sediul companiei se afla in localitatea Ciorogarla, langa Bucuresti. Se asigura transportul gratuit de la statia de metrou Pacii. Misiunea postului: - Efectueaza modificari pe picking list (cantitate, lot etc) in functie de ce se pregateste fizic in depozit si opereaza in sistem „iesirea de bunuri”; - Emite documentele pentru livrare (avize sau facturi); - Intocmeste setul de acte necesare livrarii (avize, facturi, corectii la livrarile anterioare, copii dupa comezi etc. , in functie de particularitatile fiecarui client; - Opereaza facturile de retur cu respectarea procedurilor existente; - Organizeaza documentele necesare livrarii pentru fiecare cursa in parte; - Intocmeste comenzile de transfer intre gestiuni; - Opereaza transferurile de marfa intre depozite si introduce in sistem marfa din transferuri; - Gestioneaza eficient comenzile atipice; - Opereaza documentele de inventar; - Intocmeste notele de intrare-iesire pentru furnizori, face completarile necesare si listeaza documentele de receptie marfa la termenele agreeate; - Printeaza si arhiveaza documentele cu care lucreaza astfel incat sa fie usor de identificat ulterior; - Intretine raportul de stocuri pentru clienti. Profilul candidatului: - minim studii medii; - cunosterea Excel la nivel mediu; - persoana atenta la detalii, organizata - persoana responsabila, corecta, capabila sa respecte instructiuni si deadline-uri.

  • Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze manipulanti marfa pentru depozitul din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV, sa sunati la numarul de telefonsau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

  • Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze soferi distributie marfa pentru depozitul Nordic din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV, sa sunati la numarul de telefon 021.346.45.57 sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

  • Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze stivuitoristi pentru depozitul din localitatea Bacu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un cv sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

  • TAMPLAR Candidatul ideal: o experienta de minim 2 ani o executarea cofrajelor pentru diferitele elemente de rezistenţă a standurilor, o montarea elementelor prefabricate care alcătuiesc structura de rezistenţă a standurilor, o montarea pardoselilor din lemn (duşumele din scândură, parchet de diferite esenţe fag, stejar, foi de parchet laminat), o executarea pieselor de mobilier pentru expozitii, cat si pieselor de mobilier pentru sedii de firme/case de locuit. o Lucru in echipa ELECTRICIAN Candidatul ideal: - experienta de minim 2 ani - citeşte şi interpretează corect schema electrică; - alege materialele, dispozitivele, echipamentele şi aparatele de măsură conform specificaţiilor din schemă; - stabileşte traseul instalaţiei în funcţie de cerinţe şi disponibilităţi; - montează tuburile de protecţie, conductorii şi echipamentele şi realizează conexiunile şi izolaţiile conform schemei şi normelor tehnice de securitatea muncii; - pune sub tensiune instalaţia şi utilizează aparate, tehnici şi proceduri specifice pentru verificarea funcţionării acesteia; - repară sau înlocuieşte eventualele echipamente defecte, conductori, izolaţii etc. conform cerinţelor. - Lucru in echipa Lucrează la punctul de lucru al societăţii si la punctele de lucru (unde se monteaza standuri expozitionale si asigura asistenta tehnica pe durata evenimentelor)

  • Salveaza cautarea