Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Gorj

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 234 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Student, 22 ani.permis cat. B.

 • doresc angajare conducător auto cât B....am C si E dar nu am atestat..experienta in domeniul distributiei

 • Scaner diagnoza auto multimarca iCarsoft Tool CR Plus ! * Calitate A+++ *Produs original ! Caracteristici și avantaje: Funcția completă de diagnosticare OBDII modele auto multiple (care acopera peste 40 de modele predominante din Asia, America și Europa). Suport 4 sisteme: Motor, Transmisie, ABS și airbag. Funcții de bază de diagnosticare: citire DTC-uri, DTC-uri clare și citire flux de date Suport DTC-uri de ajutor, afișare val flux de date, istoricul de înregistrare a datelor și reluarea actualizarea on-line, aveți posibilitatea să descărcați cea mai recentă versiune de oriunde și oricând. Modul de căutare automată Modul 6 îmbunătățită OBDII Suporta vehicule 1996 si mai nou (OBDII si CAN) Extrage generice coduri P0, P2, P3 si U0, împreună cu P1 specific producător, codurile P3 - U1 ambele permanente și în așteptare Citire si Clear Lights Check Engine Opriți MIL si resetați monitoare Afișează definiții DTC dreapta pe ecran Vizualizați datele stop cadru și starea I / M Monitor Disponibilitatea date de testare flux de date PCM Afișează în direct si senzorului de O2 Grafic, înregistra și reluare a datelor în full color Light Oil Service Resetări Placute Reset Calibrarea senzorului Unghi de direcție sfaturi Cod Cauză / soluție ghida utilizatorii la cauza rădăcină de coduri de eroare mai rapid, economisind diagnosticarea si repararea timpului Extrage informații vehiculului (VIN, CIN si CVN) Doisprezece Super Avantaje: Citire DTC si Stergere Citire date Stream Diagnosticul complet ECU Diagnose multi-brand Modele echipate cu OBDII-16 DLC Ușor de utilizat, cu metal Dome Chei Resetarea 6. Ulei de lumină / Serviciu 7.Brake pad-uri Reset 8.Steering Calibrarea senzorului de unghi 4.0 TFT LCD cu 480 * 320 pixeli USB Upgrade 2.0 de mare viteză Upgrade prin card TF Suport multi-limbi Iar pentru mai multe, consultați Manualul de utilizare. Specificații: Ecran: 4.0 TFT LCD, cu 480 * 320 pixeli Putere: 9V 18V Curent de operare: 150mA - 12V (tipic) Consum de energie: 1.8W (tipic) Dimensiuni: 205mm * 110mm * 31mm (Lxlxh) Greutate: 350g Funcția OBDII : Coduri Citește Codurile Erase I / M Readiness I / M Readiness indică dacă sunt sau nu diferitele emisii poluante, legate de sistemele de pe vehicul sunt care funcționează în mod corespunzător și sunt gata pentru inspecție și testare de întreținere. Data Stream Freeze Frame În cazul în care apare o defecțiune legată de emisii, anumite condiții ale vehiculului sunt înregistrate de către computerul de bord. Această informație se referă la datele de cadru ca congela. Datele congelare este un instantaneu al condițiile de funcționare în momentul unei defecțiuni legate de emisii. O2 Test de senzor Această opțiune permite recuperarea și vizualizarea rezultatelor testelor senzorului de O2 pentru cel mai recent teste efectuate de la calculator la bordul vehiculului. etc.

 • 1

  Lay's angajeaza agent vanzari jud GJ! CERINTE : => atitudine pozitiva => minima experienta in domeniu => bun negociator & orator => orientat spre rezultat => dornic de performanta => diploma BAC => permis cat B OFERIM : => placerea de a vinde cele mai vandute branduri din industria FMCG => mediu profesionist de lucru => sanse reale de promovare => venituri peste media zonei Rog pe cei interesati sa-si posteze CV'ul in cadrul acestui anunt fara apel telefonic! Vor fi contactate doar persoanele eligibile! Hai la un Lay's!

 • Familie cu diplome și atestat Agent Securitate cautam angajare an domeniu paza clădiri sau bodyguard personal tel

 • Familie cu experienta an domeniul turismului cautam angajare (administrare) pensiune Pensiunea sa aibă ântre 5-8 camere Sau angrijitori clădire (ântretinere) tel

 • Executam lucrari de finisaje interioare -exterioare. constructii garduri din BCA,boltari,beton,tabla,lemn, Foisoare..Acoperise case. Tencuieli pe baza de ipsos ,tencuieli pe baza de ciment tencuieli de consolidari cu plasa STM. Tencuieli minerale. (decorative). Zugraveli lavabile. Zidarii din caramida, BCA, boltari. Placari cu polistiren. lucrari de turnari plansee, Lucrari de cofraje. Placari diferite materiale (klinker,gresie ,faianta,granit,marmura,piatra naturala.)

 • 1

  - analizeaza si aproba contractele intre companie si furnizori/clienti si le adapteze conform legislatiei comerciale si civile si intereselor companiei reprezentate; - analizeaza si aproba toate documentele furnizate de celelalte departamente si ofera consultanta juridica cu privire la subiectele expuse; - actualizeaza permanent informatiile referitoare la noile modificari de legislatie si pune la dispozitie catre persoanele interesate din organizatie noile informatii si implicatii pentru activitatea acestora; - solutioneaza problemele aparute in activitatea companiei din punct de vedere legal; - raspunde de evidenta, corespondenta si arhivarea actelor societatii; - participa la audiente impreuna cu Directorul general. - acorda asistenta, consultanta si reprezentare juridica firmei si angajatilor acesteia. - reprezinta interesele si apararea drepturilor legitime ale firmei in fata autoritatilor publice, institutiilor de orice natura,instantelor de judecata, precum si in fata oricarei persoane juridice sau fizice, romana ori straina. - rezolva cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului. Se solicita experienta in domeniu.

 • 2

  Firma de constructii angajam meseriasi ( zidar,dulgher, finisor, etc).Facilitati: - Salariu motivant in functie de abilitati + carte de munca platita de noi - Plata se face saptamanal sau la 2 saptamani in functie de cum se doreste - Program de lucru de luni pana vineri - Locul de munca este stabil (vara si iarna) ,dorim colaborare pe termen lung - Oferim cazare cu toate facilitatile incluse ( dus,bucatarie,TV in camera, Wi-FI internet) - Oferim si cerem seriozitate

 • Interioare / exterioare de la A la Z OFER si VREAU SERIOZITATE!!!

 • 3

  Angajez vanaztor,vanzatoare pentru magazin in Tg jiu .Domeniul de activitate instalatii sanitare si electrice,Fierarie.contract de munca si bonificatie la realizari .Relatii la .nr. de tel.0744167067.

 • 9

  Angajare contabila pentru evidenta contabila primarai,verificare operatiuni comerciale .Relatii la tel 0744167067

 • Ingrijesc copil in Motru dela un an in sus.Am experienta si pregatire in domeniu.Contactati-ma cu incredere.cost negociabil.

 • 3

  Executam lucrari construcții de înalta calitate,doar in jud Gorj 0784084895

 • Salveaza cautarea