Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Gorj Hobita

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Aplica acum pentru un loc de munca cu contract legal si acte in regula pentru un venit la sortat scrisori si colete in Norvegia pentru livrare. Veti beneficia de un salariul atractiv de 2500 de euro +bonusuri de performanta , o cazare in cele mai bune conditii si dotata cu wi-fi gratuit. Plecarea este rapida, nu se cere limba. Informatii suplimentare la tel. 0743670439.

  • Aveti animale in gospodarie si considerati ca doriti sa incercati sa lucrati si la o ferma?Doriti un loc de munca in strainatate cu un venit stabil ? Daca sunteti iubitor de animale va putem oferi posturi vacante la ferma de cai ,porci si vite din Germania Se cauta muncitori ( barbati , femei ) cu varsta cuprinsa intre 18-58 de ani ,responsabili , apti de munca si dornici de a invata! Salariu este de 1800 euro/luna , cazare asigurata in conditii decente. Detalii si informatii la numarul de tel. 0743670439.

  • Companie din Belgia care se ocupa cu domeniul alimentar angajeaza pentru fabrica de mezeluri personal pentru pozitiile de abatorizare, prelucrare carne, afumare, ambalare.Salariul se plateste saptamanal, pentru 40 ore/saptamana lucrate cu posibilitate de ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului.Se primeste un bonus la fiecare sfarsit de saptamana in functie de productivitate.Compania angajatoare ofera training/ curs pregatitor remunerat cu durata de 2-4 zile cu participare obligatorie.Limba nu este obligatorie.Daca iti doresti o plecare urgenta suna acum de L-S la nr. de telefon 0733727318.

  • Salveaza cautarea