Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Harghita

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca - agent vanzari , preluare comenzi. Experiența in vanzari , rezistenta la stres si munca contratimp.posesor permis cat b.studii superioare domeniu .full time.loc de munca pt.lunga durata. Poate fii in jud.hr , ms, nt , sv.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Se recrutează consultanti financiari. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul financiar sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Firma de paza angajeaza agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre din Miercurea Ciuc, HARGHITA. Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Cu sau fara atestat. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon 0799 996 174 si 0725 201 177.

 • Va doriti un loc de munca sigur si bine platit in strainatate? Noi suntem rezolvarea dumneavoastra . Va oferim un loc de munca in agricultura la sere de flori , sere de leguminoase din Oldenburg /Germania. Contractul de munca se face pe o perioada nedeterminata vi se ofera cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi cu 2 zile libere pe saptamana. Plecarile se fac din toate judetele si depunerea actelor se face cu cel putin o saptamana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0754565317 sau 0737142979 de luni pana vineri de la 9 la 17.

 • Cautam pentru un angajator din Germania muncitori calificati in domeniul constructilor gresie , faianta , zugravi ,zidari, rigipsari. Vi se ofera un mediu de lucru placut,contract de munca pe o perioada nedetereminata, cazare gratuita . Programul de munca este de 8h/zi ,weekedndul liber si orele suplimentare sunt platite dublu . Plecarile se fac din toate judetele , inscrierea si depunerea actelor se face cu cel putin o saptamana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0754565317 sau 0748652357 de luni pana vineri de la 9 la 17

 • Căutăm zidari meseriasi in caramida aparenta pentru Olanda. Salariul net - 14,50 euro net /oră. Program de lucru 10 ore /zi Se cere ca la o echipă de trei persoane una să vorbească limba engleză nivel conversațional .Cazarea este gratuita! Mai jos vă prezentam proba practica, test care trebuie sa fiti siguri ca puteți să îl treceti, in caz contrar, veti fi respinsi. Pentru mai multe informatii cei interesati ne pot contacta telefonic la tel: 0746353488 / 0768456890 / 0768456889. Plecarea se va face din Satu Mare in fie care saptamana Sau prin mail: muncescineuropa@gmail.com Program de lucru: Luni – Vineri 9:00 am – 5:00 pm

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Ești în căutarea unei activități independente? Domeniul de activitate este intermedierea asigurărilor. Poate nu știai că orice în lumea asta se poate asigura, de la asigurările obligatorii pentru mașină (RCA), casă (PAD), profesii liberale (Malpraxis), până la asigurări facultative de tipul Casco, Locuințe, Răspunderi Civile față deTerți, asigurări de viață, asigurări de sănătate, asigurări de garanții, asigurări destinate persoanelor juridice cum ar fi restaurante, instituții alimentație publică, instituții publice, fabrici, uzine, cabinete și orice domeniu ce desfășoară o activitate în conformitate cu normele legale. Dacă până aici ți se pare interesant căutăm persoane dornice să deprindă cunoștințe și aptitudini necesare în practicarea acestei profesii liberale. Iți punem la dispoziție tot know-how-ul de care ai nevoie pentru a te putea dezvolta și astfel rezultatele tale să fie măsurabile și în concordanță cu obiectivele tale. Iți oferim posibilitatea de a lucra independent de a deprinde cunoștințe demarketing,management, coordonare, planificare în urma cursurilor practicatede compania noastră și de a te dezvolta atât personal cât și profesional pe un sistem bine structurat ce iți oferă multiple beneficii și oportunități. Dacă ești o persoană care își planifică viitorul și știe clar ce vrea și unde vrea să ajungă și bine-înțeles dacă te pasionează acest domeniu aștept cu drag să discutăm și să stabilim împreună beneficiile și oportunitățile pe care ți le putem oferi. Poți practica această activitate în paralel cu profesia de bază indiferent că ești contabil, notar, avocat, cadru didactic,gestionar,administrator sau oricare altă profesie ce iți ocupă o parte din timp. Atâta timp cât ai disponibilitatea să înveți lucruri noi și ești deschis la noi oportunități noi iți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a te putea dezvolta și pentru a fi o persoană mai informată. Iți punem la dispoziție nouă forme de profit precum: comision, extra-comision, distincții, bonusuri, premii, acțiuni, dividente, rentă, cursuri despecializare. Dacă până aici ți-am captivat atenția aștept cu drag să iți răspund la toate întrebările și să avem o discuție mai detaliată la 0771242081, contact pe e-mail la ivanovpetruvictor@yahoo.com.

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Sc Mav Rec Palet Srl cauta angajat. Prezinta avantaj cunostinta in industria lemnului, cunostinta de limba engleza, eventual limba germana. Asiguram salariu competitiv, laptop, telefon, autoturism de serviciu. Ne puteti contacta la adresa de mail. ferenczy@eurosped.ro

 • Recrutam personal necalificat pentru urmatoarele posturi cu plecari in luna februarie Germania - operator banda fabrica de pui -1700 euro plus orele suplimentare (11,5 euro ora) - 45 posturi libere - sofer cat B in coletarie - 1700 euro - 20 posturi libere - operator banda scanat fabrica de cafea - 1800 euro plus orele suplimentare . Se lucreaza in doua schimburi 8h/ zi - 51 posturi - muncitori in depozite la etichetat haine - 1800 euro - 22 posturi - munca in agricultura - 7,5 euro / ora - 200 posturi Anglia -muncitori in depozite - 1700 lire / cu limba engleza -fabrica de conserve la ambalat - 1800 lire - 76 posturi -fabrica de ciocolata la scanare si etichetare 1800 lire - 22 posturi -spalatorie auto -1600 lire - 30 posturi -munca in agricultura 7 lire / ora Olandarator - sere de flori - 1700 euro -80 posturi - agricultura 7 euro/ ora - fabrica de bere lucrator in depozit - 1800 euro - 20 posturi Franta - fabrica de vinuri - 1700 euro - 45 posturi / vorbitori de limba - fabrica de cauciucuri operator depozit -1800 euro- 25 posturi - agricultura -7 euro /ora - depozit haine - 1700 euro - 61 posturi Se ofera cazare din partea angajatorului ( 2 persoane in camera ) Drum asigurat de la cazare la locul de munca Fiecare persoana isi plateste drumul din romania Acceptam grupuri , cupluri si persoane singure Detalii si programari la nr afisat de tel -0752877856 ionut -0758389291 alina -0743964189 eugen

 • Se recrutează consultanti financiari Miercurea Ciuc. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul financiar sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Angajez soferi profesioniști CE , 2200€ net

 • Cautam o persoana care va avea atributii de merchandiser si care isi va desfasura activitatea in cadrul unui supermarket – la standul unuia dintre partenerii nostrii, persoana desemnata va trebui sa faca o vizita la 2 saptamani la raionul stabilit ( vizita va fi de 2 ore sau 1:30) in care sa se asigure ca este respectata procedura pe care o va avea de urmat, plata se va face o data la 2 vizite, se deconteaza transport in afara orasului de resedinta ( maxim 30 km). Detaliile se vor da doar telefonic sunand la nr de tel 0728181190.

 • Castiga bani lucrand de acasa de pe telefon sau laptop. Daca ai 15 minute pe zi poti castiga bani prin a raspunde la intrebari de sondaje. Poti inregistra pe linkul urmator: https://ecmero.com/?ref=349804

 • Firma Constructii.Angajam Meserias,pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este intre 160 - 200 lei/zi si se negociaza in functie de experienta dvs,in prima saptamana de lucru.Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

 • Se recrutează consultanti financiari. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul financiar sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. ve-ți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimite-ți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com, în privat sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Compania de inginerie in constructii BCCO S.R.L caută personal pentru următoarele posturi: • Inginer proiectant • Desenator de structuri Competente principale: • Pregatirea desenelor structurale • Pregatirea desenelor de uzinaj (structura metalica) pe baza proiectului • Pregatirea detaliilor de executie (structura metalica si inchidere) • Planuri de execuție în domeniul construcțiilor civile și industriale Cerinte pentru ocuparea postului: • Absolvent al Facultatii de Cosntructii Civile • Buna cunoastere a programelor: (Pachetul Office, Outlook), ACAD, program de calcul structural Consteel si/sau Axis VM, Tekla constituie avantaj. • Identificarea solutiilor tehnice fezabile sub indrumarea personalului cu experienta • Intocmire proiecte tehnice • Capacitate de lucru în echipă și individual. • Capacitate rapidă de rezolvare a problemelor • Persoana implicata, organizata, responsabila, corecta, ambitioasa, cu spirit de echipa si initiativa. Aptitudini: • Cunosterea limbii romane si engleza • Practica prefosionala anterioara • Experiența într-un proiect de mare volum Oferta salariu: Se va negocia in urma interviului CV-urile le asteptam la adresa de e-mail: a.balint@bcco.eu Telefon: 0742343696 Oras: Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :9 persoane -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

 • Salveaza cautarea