Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Harghita Goagiu

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Se caută muncitori dispuși să lucreze în exploatațiile agricole Franța. Salariile sunt attractive, nu se solicită cunoașterea unei limbi străine sau studii de specialitate. Munca este la recoltarea fructelor: cireșe, visine,nectarine, caise, piersici, capsuni etc. căpșuni, nectarine, afine etc. Muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor, programul de lucru fiind între orele 08:00-15:00, cu o pauza de masă de o jumătate de oră. „Nu se solicită cunoaşterea unei limbi străine, salariul oferit fiind de 1650 euro/luna. Cazarea este suportata de angajator, se ofera 1 masa/zi si transport Romania-Franta. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0731461671.

  • Angajator din Germania angajeaza operatori si soferi distributie pentru fabrica de napolitane pentru procesul de tăiere, presare, preparare umplutura, supraveghere cuptoare, ambalat, etichetat,manipulat rafturi cu puncte de lucru in orasul Munchen si Stuttgart., calificati si necalificati, femei, barbati , cupluri cu varste intre 18 si 58 ani. Se lucreaza opt ore pe zi in conditii decente intr-un mediu placut pe un salariu de 1700 euro/ net, cu posibilitate de ore suplimentare. Se ofera cazare in garsoniere de 2 persoane 1 masa /zi sau diurna lunara., alocatii pentru copii minori, asigurare medicala, contract pe perioada nedeterminata.cu angajatorul german Detalii la numarul de telefon 0741731662 intre orele 9-20 de luni pana sambata.

  • Ferma agricola din Germania cauta personal (femei, barbati sau echipe formate) pentru cules capsuni cu sau fara experienta.Se lucreaza la recoltat,sortat,etichetat. 5/6 zile pe saptamana,intre 8-12 ore/zi. Plata se efectueaza saptamanal, orele suplimentare se platesc separat, persoanele experimentate pot ajunge la castiguri mai mari. Transportul, cazarea si o masa/zi sunt suportate de angajator Sunt acceptate si cupluri!Limba germana nu este obligatorie!Plecarea se efectueaza in echipa si este rapida!Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.

  • Caut personal pentru vanzarea si promovarea produselor Oriflame. Astept in echipa mea persoane responsabile, orientate catre rezultant, optimiste si cu gandire pozitiva. Oriflame ofera o gama diversa de produse: cosmetice, ingrijire personala, accesorii, vitamine si produse pentru slabit. Pentru a primi mai multe detalii, lasati un mesaj cu adresa de mail. Vă aștept pe blogul meu pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/produsedelaOriflame/

  • Salveaza cautarea