Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Brasov Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cuplu de bucatar si ajutor de bucatar cu experienta de 20 ani cautam loc de munca

 • 1

  Pensiunea Leo angajeaza receptionera. Relatii la tel.

 • Hotel Brasov*** angajeaza receptioner/receptionera doar pentru tura de zi, fara tura de noapte. Hotelul este de 3 stele si are 18 camere. Cunoasterea programului de gestiune hoteliera Medallion, cat si o a doua limba straina reprezinta un avantaj, limba engleza fiind obligatorie.

 • 2

  Pensiune 4* din Brasov, zona Dambu Morii angajez camerista cu experienta. Cerinte: persoana energica, flexibila, motivata, orientata catre client, amabila ordonata, atenta la detalii. Sarcini: -Curatarea si intretinerea spatiilor de cazare si a spatiilor anexe; -Verificarea inventarului spatiilor de cazare; -Informarea prompta despre eventuale deteriorari si distrugeri de echipamente si mobilier din hotel. Beneficii: -Salariu: atractiv; - Bonuri de masa; -Uniforma; - Transport - Masa de pranz Relatii:

 • Redeschidem industria ospitalității și facem angajări pentru locații situate în centrul Brașovului; personal cu experiență pentru următoarele posturi: Barmani Ospătari Ajutor de bar Hostess Spălător vase Femei curățenie Salariu negociabil în funcție de experiență. Asteptam CV-urile pe adresa de e-mail afișată. Pentru mai multe detalii vă suntem disponibili la nr de telefon afișat. Mail:

 • Experienta in domeniul hotelier este obligatorie .Daca esti harnic,curat,organizat,responsabil si creativ te asteptam in echipa noastra .Iti oferim conditii bune de munca si salariu motivant . .Se ofera salariu de 3300 -3500 net ,decontam transportul .

 • 1

  Hotel Casa Muresan din Brasov , angajeaza camerist/a . Vino si tu in echipa noastra . pentru mai multe detalii sunati la sau te asteptam cu drag.

 • HOTEL 3* BRASOV , ANGAJAM RECEPTIONER CU EXPERIENTA , - Diploma de bacalaureat (conditie obligatorie) - Abilitati de planificare si organizare, comunicare, orientate catre client - Cunoasterea limbii engleze - Experienta in domeniu - constituie avantaj - Cunostinte de utilizare a soft-ului de gestiune hoteliera Medallion; - Cunostinte operare PC Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul afisat sau sa trimiteti Cv-ul dvs atasat in mesaj.

 • Haideti in echipa Filalei Shaorma! Avem nevoie de 4 colegi pentru urmatoarele posturi - casier/a, preparator sandwich-uri, sofer livrator, si doamna pentru spalare vase/curatenie. Va asteptam pentru detalii si programare la interviu la nr. de telefon

 • 26

  Angajez barman / barmanița in săli de jocuri de noroc. Se lucrează in ture 12 cu 24 (libere)/ 24 cu 48 (libere). Se poate lucra si exclusiv ture de zi sau noapte sau part time 7-8 zile pe luna, ture de 12 ore, pentru studenți/studente sau pentru cei care optează pentru al doilea loc de munca.

 • Angajez barman/ospătar

 • 10

  Cautam un coleg sau o colega pentru a completa echipa din Insula Tobacco Shop din Eliana Mall Brasov! Asteptam CV-urile pe adresa: Alte detalii: tel: , in intervalul: 9-17. de luni pana vineri!

 • 2

  Dacă ești o persoană: - responsabilă, organizată cu atenție distributivă și memorie bună; - cu abilități foarte bune de comunicare; - cunoscătoare a unei limbi de circulație internaționala; - cu experiență relevantă în domeniu; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să servești clienții cu preparate culinare, băuturi și alte produse specifice restaurantului; - să efectuezi mise-en place, în ordinea cerută de tehnica servirii; - să monitorizezi mesele și să asiguri coerenta în servire; - să urmărești gradul de satisfacție al clienților și impresiile acestora; - să încasezi de la clienți contravaloarea notelor de plată și le predai, la sfârșitul programului, șefului de sală; Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - spor de fidelitate; - card de sănătate la o clinică privată. Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • Dacă ești o persoană: - responsabilă, organizată, creativă; - bună cunoscătoare a legislației și a standardelor aplicabile în alimentația publică; - cu experiență relevantă în domeniul culinar; - cu abilități foarte bune de comunicare; Te așteptăm în echipa Sergiana ! Ceea ce trebuie să faci este: - să identifici corect materiile prime și auxiliarele necesare realizării producției, aplicând principiul FIFO; - să realizezi preparatele culinare din meniu, respectând standardele restaurantului în ceea ce privește rețetele și gustul produselor; - să asiguri prezentarea produselor: calitativ, cantitativ și estetic; - să respecți normele igienico -sanitare și de siguranța a alimentelor în bucătărie; - să recoltezi și să depozitezi în frigider probele din produsele realizate; Pe lângă salariu, noi îți oferim: - bonuri de masă; - spor de fidelitate; - card de sănătate la o clinică privată. Așteptam CV-ul tău pe adresa de mail:

 • Angajam pizzar si bucatar cu experienta minim 2 ani. Program in ture....2/2 Pentru mai mulgte detalii suna la nr de tel:

 • restaurant Romantik Basov angajeza ospatar/ospatarita cu experienta

 • Angajam bucatar,ajutor bucatar,pizzar!!!

 • Angajam fochist cu experiență, lucru în turetel

 • Salveaza cautarea