Șef de Secție Producție Catering (noapte)
Specificații
Descriere
Firma catering. Locatie str. Fantanica sect 2 Bucuresti
Program luni-vineri, program noapte.
Șeful de Secție Producție este responsabil de supravegherea operațiunilor din bucătăria noastră , asigurând o experiență excepțională pentru clienți și menținerea unor standarde ridicate de calitate a mâncării și curățenie.
Ce vei face:
Planifică și supraveghează producția zilnică, asigurându-se că toate secțiile funcționează armonios și fără probleme
Gestionează bucătăria de producție și asistă echipa în timpul orelor de producție
Coordonează procesul de recrutare și integrare a noilor membri ai echipei
Asigură respectarea și consistența rețetelor pentru a garanta menținerea celei mai înalte calități
Planifică procesul de producție pentru a fi livrat zilnic într-un interval de timp stabilit
Controlează și monitorizează cheltuielile și costurile prin urmărirea unui sistem de inventar prestabilit și a fluxului de lucru, referindu-se la bugete și indicatori de performanță (KPI-uri)
Se ocupă de controlul siguranței și calității, asigurând respectarea politicilor, procedurilor și listei de verificare la timp
Solicită și sau propune măsurile de siguranță și sănătate cele mai potrivite angajatorului pentru a preveni accidentele de muncă și bolile profesionale
Investighează problemele de calitate raportate de clienți și propune și implementează acțiuni corective
Gestionează și rezolvă conflictele apărute între angajați în timpul orelor de lucru. La sfârșitul zilei de muncă, verifică finalizarea sarcinilor de către angajați și propune planuri individuale de dezvoltare și măsuri pentru a aborda problemele identificate
Colaborează cu alte departamente pentru a asigura un flux de lucru eficient
Ce căutăm:
10 ani de experiență în bucătării, cu cel puțin 5 ani de experiență ca lider de echipă (echipe de minim 20 de persoane)
Pasiune pentru mâncare și gătit
Experiență dovedită în controlul costurilor, preferabil în industria alimentară și a băuturilor
Abilități analitice puternice și atenție la detalii
Competență în utilizarea software-ului de management al inventarului și Microsoft Office, în special Excel
Abilități bune de comunicare și relaționare interpersonală
Capacitatea de a lucra sub presiune și de a respecta termene strânse
Cunoștințe despre reglementările privind siguranța și igiena alimentară, de preferat certificat HACCP nivel 3
Anunțuri recomandate
Pentru a contacta acest utilizator, intră în contul tău Romjob.ro sau creează-ți rapid un cont nou!