Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca Bucuresti Sector-6 Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Selectam 3 Barmani si 3 Waiters ptr un Resort de 5* Grecia Cerinte: vorbitori de limba engleza si experienta in domeniu (fete/baieti) Se solicita Certificatul de vaccinare - ptr acest loc de munca in domeniu hotelier. Contract Iunie - Octombrie Salariu - 800euro net , inclus cazare, masa, uniforma,ika taxe Greecia, decontat transport in primul salariu si se pleaca in grup organizat. Vreti sa lucrati in Grecia aplicati cu CV-ul la acest anunt si va contactam. 2nd option: Se poate pleca la contract si in luna Iulie in functie de cum vor confirma turistii vacantele. Aplicati cu CV-ul in lb. engleza si va contactam pentru detalii despre aceasta oferta.

 • 10

  Angajez femeie, ajutor in bucatarie, pentru Bistro / catering, zona Semanatoarea - SEMA PARC (Metrou Petrache Poenaru). Suntem in proces de extindere a activitatii si de completare a echipei Tel. _Cristi ( NUMAI dupa ora 14)

 • 1

  Cautam o persoana activa, bun vanzator, pentru Bistro / catering, zona Semanatoarea - SEMA PARC (Metrou Petrache Poenaru). Suntem in proces de extindere a activitatii si de completare a echipei. Responsabilitati principale: - Pregatirea vanzarii (expunerea preparatelor in vitrine, verificarea stocului de ambalaje, verificarea introducerii in sistemul de vanzare a reperelor); - Preluarea comenzilor telefonic / mesaje si pregatirea lor; - Vanzare propriu-zisa; - Mentinerea curateniei in spatiul de vanzare; - Sustinearea activitatii de pregatire a preparatelor, daca este nevoie; Tel. _Cristi ( NUMAI dupa ora 14)

 • Salveaza cautarea