Cameristă, Ospătar, Ajutor de Bucătar și Bucătar
Specificații
Descriere
Din 2020 Pensiunea Agroturistică Jianca situată la 12 km de Craiova, în județul Dolj, cu acces la DE 70, oferă clienților servicii de cazare, servire masă și organizare evenimente într-un decor tradițional.
Ești în căutarea unui loc de muncă în domeniul HoReCa?
Pensiunea Jianca angajează Cameristă, Ospătar, Ajutor de bucătar și Bucătar cu experiență și pasiune pentru gastronomie.
Dacă îți dorești să faci parte din familia noastră, te rugăm să ne suni la numărul de telefon sau să ne trimiți CV-ul tău la adresa de email Pentru mai multe detalii precum și alte posturi vă rugăm consultați
Te așteptăm cu drag!
Ofertă Beneficii:
- Salariu motivant;
- Masa asigurată;
- Bonusuri în funcție de performanță;
- Asigurăm transportul;
Cameristă
Descriere Job:
Camerista, va fi responsabilă de ordinea și curățenia în camere, precum și în spațiile comune.
Responsabilități:
- Curățarea, aranjarea și întreținerea camerelor de oaspeți și spațiile comune, conform standardelor de calitate și igienă;
- Schimbarea lenjeriei de pat, a prosoapelor și a articolelor de toaletă;
- Curățarea prosoapelor, halatelor, lenjeriilor de pat și fețelor de pernă și călcarea acestora;
- Verificarea stării echipamentelor și mobilierului din camere și raportarea eventualelor defecte sau deteriorări;
- Compunerea necesarului de marfă pentru consumabilele din camere, băi și spații comune;
- Respectarea normelor de siguranță și protecție a mediului;
- Colaborarea cu ceilalți membri ai echipei de curățenie și cu personalul de recepție;
Cerințe:
- Experiență anterioară în domeniul hotelier sau similar reprezintă un avantaj;
- Disponibilitate pentru program în ture, inclusiv weekend-uri și sărbători legale;
- Rezistență fizică;
- Abilitatea de a lucra în echipă, cu atenție la detalii și orientare către client;
Ospătar
Descriere Job:
Ca ospătar, veți fi responsabil de a oferi o experiență plăcută și memorabilă clienților noștri, de la luarea comenzilor, până la servirea mâncării și băuturilor, precum și pentru menținerea curățeniei și ordinii în sala de restaurant și terasă.
Responsabilități:
- Salutați și așezați clienții în mod politicos și eficient în sală sau la terasă;
- Prezentați meniul și oferiți recomandări;
- Preluați comenzile și transmiteți-le bucătăriei și barului;
- Serviți mâncarea și băutura în timp util și cu atenție;
- Verificați dacă clienții sunt mulțumiți de mâncare și servicii;
- Rezolvați eventualele reclamații sau probleme în mod profesionist;
- Efectuați operațiuni de casierie și încasați plățile;
- Mențineți curățenia și ordinea în zona de servire;
Cerințe:
- Experiență anterioară ca ospătar sau în domeniul ospitalității;
- Disponibilitate de a lucra în ture, weekenduri și sărbători;
- Atestat de manipulare a alimentelor sau disponibilitate de a-l obține;
- Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții;
- Atitudine pozitivă, amabilă și orientată spre client;
- Capacitate de a lucra în echipă;
- Cunoștințe de limbi străine (engleză, franceză, germană etc.) constituie un avantaj;
Bucătar
Descriere Job:
Pregătește și gătește mâncarea ținând cont de rețetar, standardele de calitate și respectând normele de igienă și siguranță alimentară.
Responsabilități:
- Pregătirea și servirea mâncărurilor în conformitate cu standardele de calitate și igienă;
- Respectarea standardelor de calitate, prospețime și prezentare a mâncării;
- Asigurarea curățeniei și ordinii în bucătărie;
- Curățarea veselei;
- Colaborarea cu ceilalți membri ai echipei de bucătărie și cu personalul de servire;
- Compunerea necesarului de marfă pentru alimente;
- Stabilirea obiectivelor din bucătărie pe termen scurt mediu lung împreuna cu echipa de management;
Cerințe:
- Disponibilitate de a lucra în ture, weekenduri și sărbători;
- Rezistență fizică;
- Abilități de lucru în echipă, comunicare și organizare;
- Flexibilitate, creativitate și atenție la detalii;
- Abilități culinare, creativitate, rapiditate și atenție la detalii;
- Experiență anterioară în domeniul gastronomic sau cursuri de calificare profesională;
- diplomă sau un certificat în domeniul gastronomic și experiență relevantă în bucătărie;
Ajutor de Bucătar
Descriere Job:
Ajutorul de bucătar asistă bucătarul șef în pregătirea și servirea mâncărurilor.
Responsabilități:
- Să pregătească ingredientele și ustensilele necesare pentru prepararea mâncării;
- Să taie, să spele și să aranjeze ingredientele pentru mâncăruri;
- Să urmărească rețetele și instrucțiunile bucătarului șef;
- Să respecte normele de igienă și siguranță alimentară;
- Să curețe și să întrețină echipamentele și ustensilele de bucătărie;
- Să ajute la servirea clienților și la preluarea comenzilor dacă este necesar;
Cerințe:
- Experiență anterioară în domeniul gastronomic sau cursuri de calificare profesională;
- Disponibilitate de a lucra în ture, weekenduri;
Anunțuri recomandate
Pentru a contacta acest utilizator, intră în contul tău Romjob.ro sau creează-ți rapid un cont nou!