Anunțuri
Horeca Prahova Ploiesti doar cu poze-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Hai în echipa mea! Visul oricărui bucătar este să aibă propriul său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele, dar sunt conștient că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele. Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor. Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie sau care vor să învețe, oameni harnici, iscusiți, talentați și de încredere, cu chef de muncă, cu drag de noi și de care să ne fie drag. Vreau să facem treabă bună împreună, să muncim într-un mediu prietenos, bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza la #Ziba. #Ziba se află pe Str. Aleea Lacurilor în Păulești, Prahova, iar programul de lucru este de 40 ore săptămână. PROGRAM DE LUCRU: Programul de lucru este de 40 - maxim 48 de ore săptămână! Orele suplimentare, sunt plătite. Ultima comandă la bucatarie este ora 21:30, la bar 22:30. Restaurantul se închide la ora 23:00. Program de funcționare al restaurantului: Luni, marți: închis Miercuri, joi, vineri: 16:00 - 23:00 Sâmbătă, duminică: 12:00 - 23:00 BENEFICII Bonusuri de performanța și de fidelitate Mese delicioase Mediu de lucru într-o echipa tânără și dinamică Asigurare medicală privată Alte beneficii ce le vom discuta la interviu Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Salariul pentru fiecare post de mai jos se negociază în funcție de experiență! O experiență minimă este obligatorie pentru fiecare post! Pozițiile disponibile sunt: x Asistent Manager - Salariul net 2500 - 3500 lei (venit lunar 3000 5000 lei) - Preluare apeluri pentru rezervări și evenimente - Primirea clienților la restaurant evenimente - Gestionarea discuțiilor despre evenimente (primirea solicitărilor, trimiterea ofertelor, stabilirea detaliilor pentru evenimente... ) Ospătar 3 posturi vacante ! Salariul net 2500 - 3000 lei (venit lunar 6000-9000 lei) Pentru postul de ospătar putem discuta și doar part time în zilele de weekend! Full time se lucrează 2 zile de 8 ore în cursul săptămâni și 2 zile de 12 ore în WE, iar part time 2 zile de 12 ore sâmbăta și duminică! Ajutor Pizzer - Salariu net 3000 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) în funcție de cunoștințe și îndemânare). De menționat că nu suntem pizzerie și din acest motiv, poate un ajutor pizzer care știe să întindă aluatul cu mâna, să facă față cu brio la secția de pizza! Barman Ajutor bar 2 posturi vacante - Salariu net 2800 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) Ajutor Bucătar (secția rece salate) - Salariu net 3000 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) Aștept CV-ul tău și eventualele întrebări la adresa: rant . Dacă vrei să te avem în baza noastră de date pentru alte posturi precum bucătar, barman, personal curațenie vase, trimite-ne CV-ul tău. De abia aștept să ne cunoaștem! Chef Mehrzad
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
-
Promovat
Hai în echipa mea! Visul oricărui bucătar este să aibă propriul său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele, dar sunt conștient că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele. Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor. Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie sau care vor să învețe, oameni harnici, iscusiți, talentați și de încredere, cu chef de muncă, cu drag de noi și de care să ne fie drag. Vreau să facem treabă bună împreună, să muncim într-un mediu prietenos, bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza la #Ziba. #Ziba se află pe Str. Aleea Lacurilor în Păulești, Prahova, iar programul de lucru este de 40 ore săptămână. PROGRAM DE LUCRU: Programul de lucru este de 40 - maxim 48 de ore săptămână! Orele suplimentare, sunt plătite. Ultima comandă la bucatarie este ora 21:30, la bar 22:30. Restaurantul se închide la ora 23:00. Program de funcționare al restaurantului: Luni, marți: închis Miercuri, joi, vineri: 16:00 - 23:00 Sâmbătă, duminică: 12:00 - 23:00 BENEFICII Bonusuri de performanța și de fidelitate Mese delicioase Mediu de lucru într-o echipa tânără și dinamică Asigurare medicală privată Alte beneficii ce le vom discuta la interviu Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Salariul pentru fiecare post de mai jos se negociază în funcție de experiență! O experiență minimă este obligatorie pentru fiecare post! Pozițiile disponibile sunt: x Asistent Manager - Salariul net 2500 - 3500 lei (venit lunar 3000 5000 lei) - Preluare apeluri pentru rezervări și evenimente - Primirea clienților la restaurant evenimente - Gestionarea discuțiilor despre evenimente (primirea solicitărilor, trimiterea ofertelor, stabilirea detaliilor pentru evenimente... ) Ospătar 3 posturi vacante ! Salariul net 2500 - 3000 lei (venit lunar 6000-9000 lei) Pentru postul de ospătar putem discuta și doar part time în zilele de weekend! Full time se lucrează 2 zile de 8 ore în cursul săptămâni și 2 zile de 12 ore în WE, iar part time 2 zile de 12 ore sâmbăta și duminică! Ajutor Pizzer - Salariu net 3000 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) în funcție de cunoștințe și îndemânare). De menționat că nu suntem pizzerie și din acest motiv, poate un ajutor pizzer care știe să întindă aluatul cu mâna, să facă față cu brio la secția de pizza! Barman Ajutor bar 2 posturi vacante - Salariu net 2800 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) Ajutor Bucătar (secția rece salate) - Salariu net 3000 - 4000 lei (venit lunar 4500 6000 lei) Aștept CV-ul tău și eventualele întrebări la adresa: rant . Dacă vrei să te avem în baza noastră de date pentru alte posturi precum bucătar, barman, personal curațenie vase, trimite-ne CV-ul tău. De abia aștept să ne cunoaștem! Chef Mehrzad
-
Furnizor autorizat organizeaza la pret atractiv cursuri de IGIENA. Relatii la telefon:0745 140 297.
-
Vrem sa ne marim echipa si avem nevoie de ajutorul tau. Căutăm pe cineva care este pasionat de gastronomie și are experiență în domeniu. Program lucru: luni-vineri, 7-15 Salariu 3500 lei
-
Cerinte: - experienta min. de 1 an in restaurant domeniul bucatariei - avantaj :cunostinte din bucataria italiana; restaurantul are profil italienesc - persoana curata si ingrijita - persoana implicata si dornica de invatare Responsabilitati: - excecuta sarcinile date de catre bucatar Beneficii: - contract de munca pe per. nedeterminata - salariu de inceput, negociabil de la 2900- 3100 ron net - posibilitate de avansare - decont partial la naveta, daca domiciliul este la maxim 15 20 km de Ploiesti - program de 8 ore zilnic - ore suplimentare platite - se ofera mincare si cafea, ceai ,apa de catre restaurant.
-
Pregătesc preparate tradiționale (ciorbe,supe, aperitive, paella, curry cu orez si pui, salate diversificate etc) pentru persoanele al cărora timp nu le permite sau nu au plăcerea de a găti eu va pot ajuta la domiciliul dumneavoastră sa pregătiți ce va doriți (cu produsele achiziționate de dumneavoastră in Bucătărie) vă pot ajuta cu lista de ingrediente pentru o cina acasă in familie sau pentru cei dragi! Imi puteți lasă mesaj aici pentru mai multe detalii.Sau la tel: zero șapte trei șase, nouă cinci șase, șapte șapte nouă.Rog seriozitate si igiena la locul pregătirii preparatelor.Doar pentru persoanele care au nevoie de ajutor in bucatarie si familii.
-
S.C. TOMAS S.R.L. angajeaza ospatar (baieti fete) cu minima experienta pentru evenimente (nunti, botezuri, aniversari). Salonul, elegant amenajat este situat in com. Ciorani (Prahova). Dacă ești o persoană activă, responsabilă, cu dorința de muncă și spirit de echipa te așteptăm in echipa noastră! Pentru interviuri, va rog sa ne contactati la tel din anunt.
-
Taverna grecească angajează personal bucatarie, bucătar ajutor bucătar. Program de lucru de 8 ore 5 zile pe săptămână, salariu atractiv +bonusuri. Pentru mai multe detalii sunați la nr (