Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Hostess - Promoteri doar cu poze

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Recrutam hostess pentru zona de club/cafenea/ounge. Candidatul ideal: - abilitati foarte bune de relationare si comunicare cu clientii; persoana ordonata, deschisa, orientata catre client, cu atentie distributiva. - cunoasterea unei limbi straine constituie un avantaj dar nu este obligatoriu. Responsabilitati - intampina oaspetii intr-o maniera ospitaliera - se ocupa de indeplinirea cererilor clientilor si de furnizarea serviciilor disponibile prin colaborarea cu angajatii - informeaza corect oaspetii cu privire la serviciile oferite - efectueaza rezervari - se informeaza permanent asupra actiunilor si activitatilor ce au loc Oferta (bonusuri, beneficii): - salariu atractiv; - comisoane Pentru inscrieri va rugam sa atasati aici 2, 3 poze si numar de contact.

  • Recrutam hostess pentru zona de club/cafenea/lounge. Pentru inscrieri va rugam sa atasati aici 2, 3 poze si numar de contact Candidatul ideal: - abilitati foarte bune de relationare si comunicare cu clientii; persoana ordonata, deschisa, orientata catre client, cu atentie distributiva. - cunoasterea unei limbi straine constituie un avantaj dar nu este obligatoriu. Responsabilitati - intampina oaspetii intr-o maniera ospitaliera - se ocupa de indeplinirea cererilor clientilor si de furnizarea serviciilor disponibile prin colaborarea cu angajatii - informeaza corect oaspetii cu privire la serviciile oferite - efectueaza rezervari - se informeaza permanent asupra actiunilor si activitatilor ce au loc Oferta (bonusuri, beneficii): - salariu atractiv; - comisoane

  • Lansam in zona Regie, noua locatie premium Fortuna – un nou concept de pub, bar sportiv, casino si agentie, toate în acelasi loc. Vei beneficia de:  Salariu si bonusuri pentru prestatiile tale excelente  Program de lucru flexibil, in ture (atat de zi, cat si de noapte)  Bonusuri in cazul in care ne recomanzi viitori colegi  Tichete de masa (15 lei/tichet)  Prime de Paste si de Craciun  Traininig de specialitate si formare profesionala continua, pentru ca ne dorim cei mai buni coechipieri Cautam coleg care sa:  Fie sociabil si sa ii placa sa lucreze cu oamenii  Aiba aspect fizic placut  Aiba o atitudine pozitiva  Aiba abilitati de lucru cu cifrele  Aiba experienta in pariuri sportive/slot machines Descrierea jobului:  Emiterea tichetelor de pariere in sistemul informatic al companiei;  Supravegherea permanenta a aparatelor si modul de desfasurare a activitatii din sala de joc;  Servirea produselor de tip protocol catre client;  Efectuarea platilor castigurilor;  Intocmirea zilnica a documentelor de contabilitate primara si predarea gestiunii;  Informarea clientilor cu privire la serviciile oferite, regulamentul de joc, campanii promotionale;  Crearea unui mediu agreabil pentru clienti. Vino sa te convingi si sa castigi: 2500 de lei net + tichete de masa + diverse bonusuri. Vino sa evoluezi alaturi de noi si aplica aici cu CV-ul tau.

  • Cautam inca 2 dansatoare (pot fi si incepatoare/studente) pentru colaborare pe termen lung, la festivaluri si spectacole de 30-40 de minute. Cerinte: inaltime minim 1,60m, sa poata dansa pe tocuri (comode, nu foarte inalte) si sa zambeasca pe toata durata spectacolului, disponibilitate in weekenduri. Nu se cere experienta ! Fara coregrafie ! Dans modern, liber. Plata se face per eveniment, la zi. RUGAM si OFERIM maxima SERIOZITATE ! Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic la numarul 0722441804 ! Multumim!

  • Angajam legal doamne si domnisoare in Olanda. Cazare si publicitate gratuita. Venituri minim 2500€ pe saptamana curat Clientela formata. Cer si ofer seriozitate Whatsapp: +31645793285

  • Distribuitori pliante, persoane dinamice, fete sau baieti, minim 18 ani pentru activitate de promovare, impartit pliante. Program flexibil, 4-6 ore pe zi. Bonusuri consistente; Se cere si se ofera seriozitate. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra te asteptam cu un telefon pentru programarea unui interviu.

  • Salveaza cautarea