Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Hunedoara

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 362 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Casa de schimb valutar angajeaza - OPERATOR SCHIMB VALUTAR . Descrierea postului : -Efectuarea operatiunilor specifice de schimb valutar, ( cu numerar,cumparari,vanzari ) -Verificarea stricta a bancnotelor (cu ajutorul aparatelor speciale) -Interactiunea cu clientii -Tinerea evidentei primare a actelor in punctul de lucru Cerinte : -Studii medii ( diploma de bacalaureat ) -Cunostinete medii operare PC si utilizare a internetului -Abilitati bune de comunicare si interactionare cu clientii -Aspect fizic placut -Disponibilitate pentru program full time -Reprezinta un avantaj experienta în gestiune numerar, casierie si vânzari -Spirit de echipa Cv-urile se depun in Petrosani, str. 1 Decembrie 1918, bl. 76 parter la casa de schimb valutar.

 • Caut urgent loc de muncă în jud. Hunedoara, am 20 ani, nu mă feresc de muncă grea!

 • 3

  SC Decomar Logistic angajeaza operatori productie in domeniul automotive, posturi disponibile in LUGOJ . Se ofera : PACHET SALARIAL INCEPAND DE LA 2500 RON NET ! - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Pachet salarial atractiv + diurna zilnica 30 RON ( posibilitate crestere diurna ) - Cazare gratuita in conditii foarte bune la apartamente - Bonus de prezenta 300 RON NET - Transport gratuit de la / la domiciliu - Orele suplimentare platite 200 % - Scolarizare, formare profesioanala - Stabilitate la locul de munca . Pentru mai multe informatii, relatii la numarul de telefon : 0746070760 .

 • 23

  Firma din DEVA angajează șofer pe duba 3.5 tone pe comunitate. MAȘINA DOTATA CU WEBASTO, PAT, BATERIE STAȚIONARE, STAȚIE, ETC. 0745301430

 • sunt din hunedoara județ hunedoara

 • 1

  Sc RFL Transport angajeaza sofer cat CE pentru containere . Se lucreaza cu porturile din : Hamburg , Antwerpen , Rotterdam . Se ofera 70 euro pe zi diurna plus salariu pe tara .

 • Caut loc de muncă în orașele Hunedoara/Deva , în prezent lucrez la un depozit ca manipulant marfă.

 • 20

  Angajam sofer duba cat B comunitate -( curesle se fac 80% intre,Austria-Germania) Masina dotata cu Pat Cabina ,incalzire sirocou,,gpssi la interval de cateva zile se face pauza la locuintele Firmei sau Cursa Fixa (Locuinta complat utilata)in Germania sau Austria,doar cu experienta Se ofera: Salariu atractiv Contract de munca etc. Perioada este Flexibila 6-8 saptamani si una libera

 • 2

  Cautam soferi profesionisti cu minimum de experienta (prelata, container sau siloz) pentru societati comerciale din Italia care efectueaza transport pe teritoriul national si comunitar. Zonele de lucru sunt urmatoarele : CONTAINER : Alessandria, La Spezia, Marghera(VE), Parma, Fiorenzuola (Piacenza), Bologna SILOZ: Casteggio (Pavia) PRELATA: Livorno,Verona,Torino,Padova, Treviso,Ferrara Cerinte: Permis categoria C E; Atestat transport CPC sau CPI (ADR constituie avantaj) ; Card tahograf ; Aviz medical si psihologic valabile; Experienta minim 6 luni; Cunostinte de limba italiana la nivel cel putin mediu; Seriozitate si responsabilitate; Disponibilitate 3 luni cu 2 sau 3 saptamani liber Beneficii: Salarii - Container- 2000 eur-2200 eur (intern IT.) - Prelata - 2100 eur-2300 eur (intern IT.) - 2200 eur-2400 eur(extern IT.) - Siloz - 2100 eur-2300 eur Contract de munca inregistrat in Romania (+ diurna) ; Se deconteaza transportul din Romania pana la garaj; Conditii de munca excelente: se lucreaza doar la program; Autovehicule de generatie noua Euro5 sau 6 echipate cu frigider, clima, sisteme automate de plata a taxelor - telefon

 • 2

  Descriere Oferta de munca in Zatec, Brno, Tachov si alte locati - Cehia. Cautm persoane serioase - barbati, femei si cupluri pentru diferite FABRICI auto in general. Benefici: - salar 4 euro net ora curat + cazare Gratuita si decenta ; + avans saptamanal + posibilitate ore suplimentare Cerinte: - indemnare, - seriozitate - varsta pana in 48ani Pentru inscrieri ne puteti contacta 0742530624, Marian.

 • 1

  Poți deveni și tu un Spartan! Ești pregătit/a pentru un nou început? Ești o fire dinamica, comunicativa, organizata și loiala? Cu sau fara experiență, noi iti punem la dispoziție următoarele posturi: -taietor carne rotisata, -casier, -preparator. CE OFERIM: -Salariu atractiv -1700 +tichete de masa (in valoare de 15 ron); -Bonusuri din vanzari; -Oportunități reale de promovare in cadrul campaniei; -Un sistem in care vei fi pregătit și susținut de întreaga echipă. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la numarul de telefon: Fii brav, fii inspirat, fii nostru coleg în lumea spartanilor!

 • Caut de lucru în domeniul curățeniei,de preferabil după-masa,am un bebe de 4 luni si nu am cu cine il lasa dimineața..

 • 6

  Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • Caut loc de munca in Petrosani, chiar si program prelungit.

 • 2

  Contractam mecanic si electrician auto cu experienta. Conditii optime de munca. Se lucreaza in conditii de igiena desavarsita, la standarde ridicate. Service modern,situat in Sibiu. La nevoie intermediem cazare.

 • Tractări Auto /Transport Marfă

 • 2

  SC Emilia Trans Mixt srl Angajeaza Sofer categoria CE cu minim 2 ani de experiența in categoria E pe ruta Romania - Spania - Romania diurna 850 la cursa Neimpozabili si salar 2200 RON impozabili) doua curse pe luna se pleacă de la sediul firmei cu camionul si se întoarce la sediul firmei cu camionul ,se transporta marfa generală , plata se face o data pe luna in data de 15 ale lunii . Cei interesați pot lua mai multe informații la tel .

 • 6

  Angajam operatori pariuri sportive cu sau fara experienta. tel0733102670

 • 6

  Angajam sofer profesionist pt intern pe camion 7.5tone si totodata angajam si ajutor pentru sofer

 • 2

  Se cauta pentru sectia de cusatorie unde realizam echipamente sportive, o persoana dornica sa invete si sa se dezvolte in domeniul logisticii. Competente ce candidatul trebuie sa posede: - Experienta in coordonarea unei echipe de producti; - Capacitate de analiza, planificare si organizare; - Capacitate utilizare PC, Office; - O buna cunoastere a limbii italiene. Cerinte: - Organizeaza activitatea de productie si resursele in baza ordinelor de productie. - Mentine contactul cu biroul de productie si tehnic din Italia pentru toate aspectele necesare productiei Beneficii: - Pachet salarial motivant; - Bonusuri de productie si prezenta; - Tichete de masa ( 20 lei / ziua lucrata) - Decontarea transportului - Bonusuri de sarbatori (1200 lei /an) Va rugam sa trasnimiteti CV la : office [at] securitgrup.com sau pentru relatii suplimentare sa telefonati la: 0756150957

 • Salveaza cautarea