Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Hunedoara Voia

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Se angajeaza muncitori necalificati pentru fabrica de parfumuri-sectia de ambalare din Franta. Salariul este de 1700 euro/net.Programul este de 8 ore/zi de luni-vineri cu posibilitatea de a face ore suplimentare care sunt platite dublu. Contractul se incheie pe o perioada nedeterminata. Cazarea este gratuita. Nu se cere cunoasterea limbii franceze.Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon 0741731662.

  • Angajator din Norvegia cauta muncitori pentru fabrica de ambalare a legumelor proaspete. Se lucreaza in echipa, salariul incepe de la 2300 euro si poate creste in functie de productivitate.Angajatorul ofera cazare, transport Romania-Norvegia si o masa la pranz. Cand lucrati in fabrica va fi necesar sa respectati regulile stricte de igiena pentru munca cu produse alimentare. Cerinte: Sa fiti flexibil (se lucreaza in 2 schimburi) Sa lucrati in Norvegia pe timp indelungat Seriozitate, indemanare si punctualitate. Plecarea este rapida!Rugam seriozitate. Informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759850322.

  • Esti o persoana SERIOASA, in cautarea unui loc de munca sigur si bine platit, iti doresti un viitor mai bun, te-ai saturat sa lucrezi la norma pe bani putini si fara a fi apreciat si respectat pentru eforturile tale?Angajator din Olanda cauta personal (barbati, femei, cuplu) pentru fabrica de fistic pentru sectia de ambalare si etichetare.Se ofera: -contract de munca pe o perioada nedeterminata direct cu angajatorul din Olanda, -transport, cazare si o masa/zi gratuite, -asigurare medicala, -program de 8 ore/zi, se lucreaza in 2 schimburi de L-V. Se cere: -seriozitate maxima. –persoane harnice, persoane comunicative, -spirit de echipa, -persoane cu varsta intre 18-59 ani. Limba straina nu este cerinta obligatorie.Plecarea se efectueaza dupa incheierea contractului. Daca esti o persoana serioasa si interesata de acest job te rog sa ne contactezi de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0741731662

  • Agenti distributie: livrarea marfii catre clienti din Olanda. Cerinte - Permis de conducere categoria B - studii medii - persoana amabila, cu gandire pozitiva eficienta si initiativa - persoana flexibila si adaptabila in situatii noi, atentie la detalii si cu dorinta de rezultate. - bune abilitati de comunicare, relationare si lucru in echipa . - fara antecedente penale Oferta (bonusuri, beneficii): - pachet salarial fix plus diurna - program de lucru fix - contract de munca pe perioada nedeterminata, se lucreaza pe GPS, limba straina nu este obligatorie. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta da L-S intre orele 9-20 la nr. de tel.0741731662.

  • Salveaza cautarea