Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Iasi Covasna

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam sofer categ. B in Suedia. Se ofera cazare gratuita !!! De asemena beneficiati si de o masa calda pe zi. Salariul este de 2800 de euro net/luna.

  • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. Pentru exterioare :150 persoane individual sau grupuri in Bucuresti.Oferim cazare. -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi Caut persoane serioase !!!

  • Hotel din Anglia cauta personal Hotelier. -camerista -ingrijitor spatii verzi -spalat vase -ospatar (LIMBA ESTE NECESARA MINIM NIVEL MEDIU) SE OFERA: -Salariul 2000 lire salariul NET -Cazare gratuita -Angajatorul va ofera o masa calda pe zi(pranz) -Beneficiati de concediu de odihna platit (dupa 6 luni de munca) -Contract nedeterminat -Angajator direct NU LUCRAM CU INTERMEDIARI -Program 8 ore pe zi L-V,la alegere se lucreaza in weekend (ore suplimentare platite dublu) Cerinte: -Cazier judiciar CURAT: -Disponibilitatea de plecare imediata: -Seriozitate: -Cunoasterea limbii straine nu este necesara -Punctualitate Pentru informatii sunati la numarul de telefon:0758738052 Serban Elvira

  • Salveaza cautarea