Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Ofer cazare

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam sofer categoria C+E pentru camion cu macara si remorca pentru transport de caramida si alte materiale de constructii in Bucuresti si Ilfov. Acte necesare obligatorii : card tahograf, atestat sofer profesionist, atestat macaragiu. Experienta de minim 3 ani constituie un avantaj. Salariu: 4000 lei (negociabil in functie de experienta) Beneficii acordate : tichete masa si decont transport. Pentru cei care nu sunt din Bucuresti se ofera CAZARE. Pentru mai multe detalii sunati.

 • 1

  SC Proactiv Instal SRL se ocupa cu lucrari de proiectare si executie de lucrari electrice(executie bransamente electrice,instalatii interioare-case,hale,iluminat public) si angajeaza personal in domeniul constructiilor(zidar,zugrav,rigipsar,ajutor electrician) Cerinte: seriozitate, punctualitate, abilitati organizatorice si de lucru in echipa. Program de lucru 8 ore. salariu atractiv. punct de lucru in com.Afumati, jud.Ilfov Daca este nevoie,putem oferi cazare. Pentru mai multe relatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat.

 • 1

  Dorim sa angajam cu incepere din luna mai 2 tamplari / 2 Lacatusi / 2 Sudori / 1 manipulant. Pentru tamplari si lacatusi salariul este de 4000 RON net cu tichete incluse. Pentru postul de manipulant ce poate conduce un stivuitor sau lucrator necalificat salariul este de 3000 RON net cu bonuri incluse. Pentru sudor trebuie sa facem o discutie pentru a stabili salariul corespunzator experientei pentru a i se face o oferta. Beneficii: - salariul la timp, avans si lichidare - bonuri de masa incluse - concediu 21 de zile/an - echipament de lucru - vestiar modern si sala de mese - hala incalzita pe timp de iarna - transport cuplat cu colegii Salariul este negociabil si in functie de experienta deci aplica, si hai sa ne vedem fizic sau prin videocall.

 • Dorim sa angajam incepand cu data de 04.05.2021 6-8 montatori specialisti de tamplarie / lacatusi structuri metalice pentru santierele noastre din Bucuresti, Persoanele care aplica trebuie sa poata fi apte pentru a lucra pe schela, nacela sau platforme in exteriorul cladirilor. Salariile sunt in functie de experienta si incep de la 4300 RON net la 5800 RON net cu tichete de masa incluse. Pentru lucratori/lucratoare necalificati/necalificate salariul incepe de la 3000 RON net cu tichete de masa incluse. Cazare si transport asigurata.

 • Firma colaboratoare Uber/Bolt angajează șoferi pentru Renaul Cli km Cutie manuala 5+1 1.5 DCI consum 4.8-5% Masina este echipata cu ecusoane Uber/Bolt, copii conforme, casa de marcat, ITP, RCA, Asigurare pasageri și bunuri, revizii la zi. 430lei/săptămâna+ 10% Fără alte taxe ascunse Totul este legal : Contract de munca, Medicina muncii, SSM... etc.

 • Angajez bona baietel 1 an și noua luni. Program de luni pana vineri de la 8-17.

 • Salveaza cautarea