Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam băiat pentru distribuție legume fructe in București și Ilfov Permis categoria b

 • Pozitia este vacanta pentru o importanta companie internationala, producator si furnizor de accesorii pentru industria textila. Cerinte: - Studii medii de chimie; - Experienta minima/medie in domeniul chimic; - Cunostinte operare Windows (Excel, Word, Mail); - Cunostinte medii Engleza; - Persoana meticuloasa, organizata, comunicativa. Responsabilitati: - Tine evidenta stocurilor de produse pentru vopsitorie (vopsea pulbere, vopsea lichida, substante chimice); - Tine legatura cu furnizorii pentru reinoirea stocurilor; - Tine evidenta loturilor care intra si ies din productie (materie prima utilizata, tichete de productie, materie finita) in sistemul ERP utilizat de intreaga companie; - Verificari de calitate pentru loturile vopsite; - Declaratii de mediu pentru substantele chimice utlizate; - Raportarea periodica a activitatii catre seful direct si managerul general.

 • Angajam Personal spalatorie auto.zona voluntari.salariu atractiv+ comisioane+carte de munca

 • URGENT Firma de constructii*EXPERT*angajeaza muncitori calificati si necalificati (Cu experienta) pentru reabilitari blocuri in Bucuresti.Se ofera salariu motivant.Termosistem,salariu 160-200Lei/zi.posibilitate de avansare,oferim cazare si 30Lei avans/zi.Sunati pentru detalii:

 • Angajam persoana serioasa pentru menaj birouri in localitatea Domnesti/ILFOV. Program flexibil, necesar 3 vizite saptamanal. Relatii la tel.

 • Fabrica productie echipamente sportive de iarna, isi mareste echipa. Cautam o persoana care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - absolvent studii superioare; - cunostinte MS Office ( excel -nivel mediu); - abilitati foarte bune de organizare, comunicare si relationare cu oamenii; - capacitate de gestionare eficienta a timpului si prioritatilor; - abilitati de lucru in echipa; - persoana serioasa si responsabila. Responsabilitati: - gestionarea dosarelor de personal; - intocmirea formelor necesare pentru angajare, promovare, desfacerea contractului de muncă, după caz, pentru personalul societăţii (contracte individuale de muncă, acte adiţionale, decizii etc.); - verificarea documentelor prezentate la angajare, in vederea inscrierii lor in baza de date; - intocmirea si eliberarea tuturor tipurilor de adeverinte şi acte solicitate de salariaţii societăţii, cu respectarea prevederilor legale; - verificarea, introducerea si arhivarea concediilor medicale; - arhivarea documentelor de personal. Beneficii: Salariu atractiv Tichete de masa in valoare de 15 lei/tichet Decont transport Mediu de lucru placut Program de lucru: Luni-VineriLocatie: Chiajna, Jud. Ilfov (in apropiere Carrefour Militari).

 • Fabrica de mobila cu vechime de peste 10 ani, angajam tamplar cu sau fara experienta, pentru productie mobilier la comanda! Se lucreaza cu utilaje specifice productiei! Se ofera bonusuri in functie de performante! Va rugam sa ne contacteze doar persoanele interesate de un job stabil!

 • Operator CNC atelier piatra CINE SUNTEM ? Ma numesc Mihai. Sunt cel mai de succes Manager din societate ART GRANIT, care este producator de blaturi si componente din materiale compozite. Cu o experienta de peste 15 ani. Locatie : jud. Ilfov, Bucuresti, or. Otopeni CE OFERIM ? Incepi cu 2500 RON cash ca debitor. Pe masura ce incepi sa inveti cu adevarat sa ma ajuti leafa urca spre 4200 RON. De tine depinde cat de repede inveti sau cat de mult te ajuta talentul. • angajare oficiala • program fix de 8 ore/zi • cazare, daca esti din alta localitate sau vrei sa scapi de sub tutela nevestei CE CEREM ? • Sa ai experienta de lucru cu CNC de minim un an • Sa ai intre 20-50 de ani. CUM NE GASESTI? zero sapte doi trei trei noua opt sapte opt opt

 • Angajez vanzatoare,Afumati Doraly, program 24/48, sal. 1500 ron. Tel.0784817109

 • SC QUATRO PRODCOM SRL din Pantelimon, judetul Ilfov angajeaza personal pentru urmatoarele posturi: - Strungar CNC/Strungar universal - Frezor CNC/Frezor universal - Muncitor necalificat Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Telefon: 0214917405; 0740884421; 0734231400

 • Firma cu experienta in domeniul constructiilor civile caut instalator cu sau fara experienta. Program : Luni-Vineri 8-17 Contact :0739999989

 • Companie de expeditie oferim cursuri de formare cu posibilitate de angajare pentru meseria de Declarant Vamal. Cautam persoane dornice de a invata o meserie si de a se afirma in cariera. Cerinte Minime: Studii Medii Program 8h/zi, L-V; Punct de lucru: Otopeni Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon specificat in anunt.

 • Angajam femei cu atestat pentru paza obiectiv din zona Sos. Alexandriei.

 • Licensed English teacher in Philippines CAN TEACH kids English (reading,writing & speaking) DEPENDS upon the AGE Accepts PART TIME ENGLISH tutorial for kids age 3 onwards married to Romanian Kids up to 3 years old ONWARDS ONLY!!! Chitila,Chibrit, Bucuresti Noi area only Luni-Vineri Can also accept part time on weekends. You can contact me thru 0775 637 969. Thanks

 • Cerinte: -EXPERIENTA NU ESTE OBLIGATORIE! - Studii medii absolvite; - Cunostinte de operare PC – nivel mediu; - Atitudine orientata catre client si bune capacitati de comunicare; - Persoana echilibrata, responsabila, constiincioasa; - Loialitate, corectitudine si seriozitate. -Bune abilitati de calcul matematic Responsabilitati: - Informarea clientilor in legatura cu produsele, promotiile si regulile jocurilor aflate in derulare; - Incasarea banilor pentru vanzarea serviciilor si produselor specifice; - Crearea unui mediu ambiental placut pentru clientii nostri. Beneficii: - Salariul atractiv! + BONUSURI! - Contract de munca incheiat pe durata nedeterminata, - Oportunitatea unui loc de munca stabil; - Instruire de specialitate si dezvoltare profesionala; - Noi iti oferim un post de munca alaturi de o echipa tanara, motivata si orientate spre atingerea obiectivelor - Program de lucru flexibil; - Oportunitati de promovare.

 • Salveaza cautarea