Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Dragomiresti-vale

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam pentru angajare lucratori pentru brutarie in Dragomiresti Vale-Jud Ilfov, cu si fara experienta. Oferim : - salariu motivant, - cazare - conditii de lucru decente - mediu de lucru placut

 • Doresti sa reduci cheltuielile cu personalul, chiria si intretinerea sediului social? Societatea noastra vine in ajutorul dvs.cu activitati combinate de secretariat, asigurarea de servicii de secretariat zilnice, cum sunt receptia, facturarea si pastrarea evidentelor, servicii de personal si de corespondenta, indosariere, arhivare(pastrare arhiva 10 ani), curierat. Scanarea şi arhivarea electronică. Gestionarea poştei electronice şi a scrisorilor. Notificarea imediată prin SMS sau email. Programari intalniri. Rezervari bilete avion, rezervari hoteliere, concerte, evenimente, etc.. Activităţi de protocol (întâlniri de afaceri in cadrul societatii), spatiu birou 35 m si sala asteptare 15 m. La cerere asigurăm logistica(auto). Pe baza de contract sau comision. Pretul pachetelor se negociază telefonic sau email si este in functie de atributii, pachet Basic si Premium. Prestarea serviciilor se desfasoara conform legislatiei in vigoare, cu delegarea de competente. Oferta limitata! Contactati societatea pentru oferta completa! Cel mai mic pret de pe piata! Adresa noastra, Dragomiresti Vale. SC Profamily.

 • APT este in cautarea unui Mecanic Intretinere Utliaje pentru unul dintre clientii nostri. Candidatul ideal: Corectitudine, seriozitate; Disponibilitate pentru a lucra in schimburi ( 2 schimburi); Experienta pe o pozitie similara in industria alimentara. Responsabilitati: -reаlizeazа rеviziile pеriodice conform spеcificatiilor tеhnicе; -rеalizеаza lucrаrile dе intrеtinerе si rеpаratie in vеdereа functionаrii echipamentelor in parametri optimi; -asigura functionarea utilajelor si a echipamentelor mecanice; -executa interventii de mentenanta preventiva conform prescriptiilor fiecarui utilaj. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa; Prime de sarbatori; Transport asigurat de la statia de metrou "Pacii" (dus-intors); Asigurare medicala privata; Echipament de lucru si protectie; Mediu de lucru dinamic.

 • 1

  SOCIETATE COMERCIALA ANGAJEAZA MANIPULANTI SI SOFERI, PROGRAM LUNI -VINERI , TRANSPORT ASIGURAT CORA LUJERULUI , TICHETE DE MASA .

 • Angajam agenți de securitate in complexul de depozite din zona Dragomiresti Vale posturi fixe,control acces program 24/48 salariu la timp,fara intarzieri contract de munca. Candidatul ideal locuieste prin prejurimi pentru a ajunge fără probleme la servici,fara vicii majore. Se oferă conditii foarte bune de munca. Relatii la telefon 0768479422

 • Salveaza cautarea