Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Dragomiresti-vale

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Locatie: Dragomiresti Vale - ILFOV Angajator: Fabrica de reciclare dotata cu cea mai mare si performanta linie de sortare de deseuri municipale solide din Romania. Ce trebuie sa faceti? In postura de ELECTRICIAN veti desfasura urmatoarele activitati: - Asigurarea bunei functionari a tuturor echipamentelor, utilajelor, tablourilor electrice de comanda si distributie si a instalatiilor auxiliare; - Interventii in depanarea utilajelor / echipamentelor, inlocuirea componentelor defecte, readucerea ehipamentului defect in stare de functionare si colaborarea cu mecanicii de intretinere; - Implicarea in realizarea programelor de intretinere preventive; - Informari privind starea utilajelor si stabilirea necesarului de piese de schimb utile; - Colaborari stranse cu colegii din productie pentru mentinerea utilajelor / echipamentelor in stare de functionare. Ce persoana cautam? Sunteti candidatul ideal daca aveti: - Studii medii (profil electric); - Foarte bune cunostinte tehnice in domeniul electric; - Experienta de minim 3 ani de activitate in domeniul electric; - Disponibilitate de a lucra in schimburi; - Experienta in operarea diferilor tipuri de utilaje (constituie un avantaj); - Abilitati de lucru in echipa, de comunicare si sunteti o persoana disciplinata in munca. Ce puteti castiga? Daca va veti alatura echipei, veti avea de castigat! - Pachet salarial in stransa corelatie cu activitatea si implicarea aratata (salariu fix si tichete de masa).

 • SC ofera spatiu depozitare pentru produse magazin on line. Suport in gestionarea, livrarea si primirea produselor gestionate. Program flexil. Locatia se afla in Dragomiresti Vale.

 • SC subinchiriaza cabinet kineto si masaj intretinere corporala. Suprafata 35 m. Oferim birou, suport programari, intretinere sediu. Comision negociabil. Adresa : Dragomiresti Vale

 • 3

  Salon de înfrumusețare în Dragomirești -Vale, județul Ilfov angajează 1 coafeză cu experiență, full time sau part time din categoria persoanelor defavorizate : - femeie vârsta peste 50 ani cu adeverință de la primărie sau ANAF că nu a realizat venituri în ultimele 6 luni. - tânără absolventă vârstă maxim 25 ani cu adeverință de la primărie sau ANAF că nu a realizat venituri în ultimele 6 luni. - șomera, nu contează vârsta, să fie în șomaj cu sau fără indemnizație de minim 6 luni. Pentru frizerie, make-up, manichiură pedichiură, cosmetică și masaj acceptăm și colaborare part time, să veniți doar la programări. Pentru cine nu deține autoturism, de la autogara militari există autobuze RATB până în Dragomirești. Pentru mai multe detalii sunați la numărul 0720794898.

 • Doresti sa reduci cheltuielile cu personalul, chiria si intretinerea sediului social? Societatea noastra vine in ajutorul dvs.cu activitati combinate de secretariat, asigurarea de servicii de secretariat zilnice, cum sunt receptia, facturarea si pastrarea evidentelor, servicii de personal si de corespondenta, indosariere, arhivare(pastrare arhiva 10 ani), curierat. Scanarea şi arhivarea electronică. Gestionarea poştei electronice şi a scrisorilor. Notificarea imediată prin SMS sau email. Programari intalniri. Rezervari bilete avion, rezervari hoteliere, concerte, evenimente, etc.. Activităţi de protocol (întâlniri de afaceri in cadrul societatii), spatiu birou 35 m si sala asteptare 15 m. La cerere asigurăm logistica(auto). Pe baza de contract sau comision. Pretul pachetelor se negociază telefonic sau email si este in functie de atributii, pachet Basic si Premium. Prestarea serviciilor se desfasoara conform legislatiei in vigoare, cu delegarea de competente. Oferta limitata! Contactati societatea pentru oferta completa! Cel mai mic pret de pe piata! Adresa noastra, Dragomiresti Vale. SC Profamily.

 • Candidatul ideal: - persoana responsabila si organizata - disponibilitate de lucru in ture - Experienta de lucru in depozit Responsabilitati: - colectarea produselor (se lucreaza cu scanner) - pregatirea produselor pentru livrare - sortarea si ambalarea produselor Beneficii: -Salariu 1700 lei net -Bonuri de masa de 420 lei/luna ( tichet de 20 lei/luna) -Prime de sarbatori -Transport gratuit de la Metrou Pacii Program: LUNI-VINERI 7:00-15:30 / 12:30-21:00 Punct de lucru: Dragomiresti Vale Pentru detalii: 0755 111 307 - Alexandru

 • 1

  Locatie: Dragomiresti Vale - ILFOV Angajator: Fabrica de reciclare dotata cu cea mai mare si performanta linie de sortare de deseuri municipale solide din Romania. Ce trebuie sa faceti? In postura de ELECTRICIAN veti desfasura urmatoarele activitati: - Asigurarea bunei functionari a tuturor echipamentelor, utilajelor, tablourilor electrice de comanda si distributie si a instalatiilor auxiliare; - Interventii in depanarea utilajelor / echipamentelor, inlocuirea componentelor defecte, readucerea ehipamentului defect in stare de functionare si colaborarea cu mecanicii de intretinere; - Implicarea in realizarea programelor de intretinere preventive; - Informari privind starea utilajelor si stabilirea necesarului de piese de schimb utile; - Colaborari stranse cu colegii din productie pentru mentinerea utilajelor / echipamentelor in stare de functionare. Ce persoana cautam? Sunteti candidatul ideal daca aveti: - Studii medii (profil electric); - Foarte bune cunostinte tehnice in domeniul electric; - Experienta de minim 3 ani de activitate in domeniul electric; - Disponibilitate de a lucra in schimburi; - Experienta in operarea diferilor tipuri de utilaje (constituie un avantaj); - Abilitati de lucru in echipa, de comunicare si sunteti o persoana disciplinata in munca. Ce puteti castiga? Daca va veti alatura echipei, veti avea de castigat! - Pachet salarial in stransa corelatie cu activitatea si implicarea aratata (salariu fix si tichete de masa).

 • 1

  - Manipuleaza marfa (incarcare/descarcare) cu ajutorul echipamentelor din depozit si manual atunci cand este cazul. - Face receptie cantitativa si calitativa a marfii - Pregăteşte de expediere produsele conform comenzilor (ambalare, etichetare, paletare, infoliere) - Experienta in gestiunea marfurilor, abilitati de organizare, meticulozitate. Cerinte: - Studii medii - Autorizatie ISCIR de motostivuitorist (prezinta avantaj) - Indemanare, experienta si simt practic, persoana sociabila. Oferta (bonusuri, beneficii): - Pachet salarial foarte atractiv - Bonuri de masa - Se asigura transport - Lucru intr-un depozit nou si modern, complet echipat si dotat din punct de vedere tehnologic.

 • 1

  Salut, Suntem o companie de origine din Republica Ceha care este prezenta deja in Slovacia si Ungaria, momentan intram pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie cautam colegi noi. Compania noastra este mica, dar cu ambiti foarte mari, vrem sa crestem cat de repede este posibil. Vrei sa fi alaturi de noi la inceput de drum? Vrei sa cresti impreuna cu noi? Nu ezita sa ne contactezi si sa vi la un interviu :) Cе trеbuiе sа faci? Sа asiguri trаnsportul produsеlor cumpаrаte dе cliеnti la domiciliul аcеstorа Sа lucrеzi in echipa cu аjutor sofеr curiеr Sa incаsezi numerar pеntru anumitе produsе Sa tе ingijesti de siguranta produselor transportate Sa te ingrijesti de autovehicolul folosit. Sa fi disponibil de progrаm foarte flеxibil Candidatul ideal: Permis conducere categoria B + E, fără evenimente rutiere mari Persoana punctuala, organizata, serioasa, dinamica Cazier judiciar curat; Experienta intr-un post similar Studii medii Experienta in a conduce masini dе 3,5 t Persoana sociabila, comunicativa (vei interactiona cu clienti zilnic). Bune abilitati dе utilizare tableta (Android)

 • 2

  Descriere XPO Logistics angajeaza soferi distributie . Cerinte: - seriozitate, - permis de conducere categoria B si C Oferim salariu fix, tichete de masa si bonus de performanta. Daca doresti sa primesti mai multe detalii despre conditiile de angajare, ne poti contacta la numarul de telefon din anunt de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-17:00.

 • Brutarie din Dragomiresti-Vale, judetul Ilfov, complet utilata (malaxor, divizor, dospitor, cuptor pe gaze cu automatizare, panacoade, etc.) angajeaza brutar cu experienta in framantat, modelat si coacere. Persoana selectata va fi responsabila pentru realizarea produselor in cantitatea si la nivelul de calitate solicitat si va avea in subordine personalul de pe schimb. Se lucreaza in schimburi si oferim cazare la locatie.

 • SC ION MOS SRL angajeaza muncitori necalificati pentru punctul de lucru din Dragomiresti fabrica pentru industria alimentara. Salariu fix+ bonuri de masa+transport asigurat Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la numarul de telefon 0726.781.192/ 021.352.22.11 Sau sa ne trimiteti un CV pe adresa de mail

 • 2

  Firma de paza serioasa , angajeaza agenti de securitate cu sau fara calificare pentru depozit in Popesti Leordeni , in zona Ford Colina . Salariu 1900 lei la program normal . Pentru cei fara calificare organizam si cursuri de calificare in vederea obtinerii atestatului . Mai multe detalii la telefon 0749016145

 • Cautam pentru angajare brutari/modelatori pentru brutarie in Dragomiresti Vale-Jud Ilfov, cu experienta. Oferim : - salariu motivant, - cazare - conditii de lucru decente - mediu de lucru placut

 • APT este in cautarea unui Mecanic Intretinere Utliaje pentru unul dintre clientii nostri. Candidatul ideal: Corectitudine, seriozitate; Disponibilitate pentru a lucra in schimburi ( 2 schimburi); Experienta pe o pozitie similara in industria alimentara. Responsabilitati: -reаlizeazа rеviziile pеriodice conform spеcificatiilor tеhnicе; -rеalizеаza lucrаrile dе intrеtinerе si rеpаratie in vеdereа functionаrii echipamentelor in parametri optimi; -asigura functionarea utilajelor si a echipamentelor mecanice; -executa interventii de mentenanta preventiva conform prescriptiilor fiecarui utilaj. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa; Prime de sarbatori; Transport asigurat de la statia de metrou "Pacii" (dus-intors); Asigurare medicala privata; Echipament de lucru si protectie; Mediu de lucru dinamic.

 • Salveaza cautarea