Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Otopeni doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Stonelio aflat in Otopeni angajeaza muncitori necalificati , barbati ,pentru manipulare marfa. Reprezinta avantaj conducerea stivuitorului. De preferinta cu domiciliul in Otopeni si zonele limitrofe. Cautam persoane serioase si dornice de munca. Salariul motivant.

 • 3

  Locatie: Punct de lucru Otopeni Zona distributie: Bucuresti/Ilfov si judete invecinate Produse: materiale electrice si corpuri de iluminat Program de lucru: Luni – Vineri: 08.30 - 17.30 Adresa de email: Salariu: 2500 lei Decontarea transportului zilnic (casa - serviciu - casa) Activitate de distributie a marfurilor pe zonele alocate; Manipularea marfurilor. Pregatire marfa clienti. Cerinte – Studii: minim scoala profesionala; – Permis auto categoria B; – Experienta in activitatea de distributie constituie un avantaj; - Cunostinte privind documentele de insotire a marfurilor; – Persoana organizata, cu abilitati bune de comunicare in relatia cu clientii. Tipul jobului: Cu normă întreagă, Perioadă determinată pentru inceput Salariu: 2.500,00RON /lună

 • 2

  Angajam full-time Lacatus mecanic, care sa execute prelucrari mecanice generale (amprentare, debitare, sudura) pentru punctul de lucru din Otopeni. Detalii la telefon. www.stift.ro

 • Angajam full-time Manipulant Marfa pentru sediul central din Otopeni. Detalii la telefon. www.stift.ro

 • Angajam full-time Manipulant cu permis ISCIR pentru sediul central din Otopeni. Detalii la telefon. www.stift.ro

 • 1

  ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Alimentarea, igienizare si intretinerea automatelor de cafea, asigurarea funcționării permanente a acestora. - Întocmirea cu responsabilitate a documentelor zilnice, conform routing. CERINTE: - Studii medii si/sau superioare. - Persoana cu cunostinte tehnice sau aptitudini tehnice. - Permis categoria B. - Persoana responsabila, serioasa, atenta la detalii, dinamica, orientata catre rezultat, creativa si cu initiativa; OFERTA (bonusuri, beneficii): - Salariu motivant; - Bonuri de masa. - Perioada de traning. - Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare. - Auto de serviciu si telefon.

 • 1

  Cerinte: • Responsabilitate; • Seriozitate; • Spirit de echipă; • Abilități de comunicare; • Punctualitate. Beneficii: Salariu competitiv Bonuri de masa Transport asigurat Ploiesti – Otopeni, Bucuresti (Mitropoliei) – Otopeni Pentru detalii ne puteti contacta intre orele 9:00 – 16:00 la numarul de telefon 0726777740. Interviurile se tin in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 12:00 – 14:00 la sediul firmei cu un telefon de programare in prealabil.

 • Cel mult 2-3 0re / zi , pentru a urma instructiuni clare pas cu pas pe calculator. Oportunitate uimitoare de a castiga venituri suplimentare. Primesti detalii si planul de actiune pe ,,oatzapp ,,.

 • Buna,suntem o echipa de trei faiantari cu experienta de peste 15 ani in alta tara,am hotarat se ne intoarcem acasa sa oferim experienta noastra celor de aici,lucram curat si profesional ori ce tip de gresie si faianta,de la mici dimensiuni pana la dimensiuni foarte mari,aici vorbim de placi de faianta cu masuri de 300/120 cm.Binenteles pretul se schimba de la un santier la altul.Oferim si cerem seriozitate,nu deranjati cu oferte mediocre,pentru contact mob:0759/676692 MIHAI ,cu respect si numai bine.

 • 1

  Colegii nostri CREW pregatesc produsele preferate ale consumatorilor McDonald’s in conditii excelente de igiena si siguranta alimentara. Ai parte de training, flexibilitate si bonusuri in functie de numarul de ore lucrate si rezultatele obtinute. Vrei sa faci parte dintr-o echipa diversa si dinamica si sa actionezi in serviciul clientilor? Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate. Responsabilitati principale: -Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului -Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: -Poti castiga un salariu atractiv si ai flexibilitatea programului de lucru (in ture, norma de lucru intreaga – 8 ore - sau partiala - 4 sau 6 ore) -Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald’s sau oriunde altundeva -Ai sansa sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilitati specifice industriei alimentare -Poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de CREW TRAINER sau alte roluri in restaurant -Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale -Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru -Concediu suplimentar in functie de vechime -Bonusuri in functie de performanta Profilul cautat: -Minim studii medii -Abilitati: lucrul in echipa si colaborarea, orientare catre satisfacerea clientului, comunicarea eficienta, orientarea catre rezultate (capacitatea de a respecta standardele de lucru), -Domiciliul, preferabil in apropiere de locatia McDonald’s -Dispus sa lucreze in ture (a mai lucrat in ture)

 • CAUTAM O PERSOANA SERIOASA, PENTRU A SE ALATURA ECHIPEI NOASTRE. REALIZAM JOCURI SI JUCARII DIN MATERIAL. DE ACEIA DORIM CA NOUA COLEGA SA FIE FOARTE ATENTA LA DETALII SI FOARTE SERIOASA

 • Firma de curatenie in OTOPENI face angajari pentru post de part time . Carte de munca . Postul este strict pentru scări de bloc in Otopeni .

 • OPORTUNITATI; Lucru cu cel mai performant utilaj din domeniul masurarilor, PRODIM. Instruire timp de 30 zile Lucru in echipa cu mesteri cu experienta de peste cinci ani Dezvoltare personala Descrierea jobului: Se primește schita de proiect de blat dorit de client de la colegii din showroom ce l-au consiliat pe client; Se realizează proiectul din punct de vedere tehnic, ce va urma sa fie dat in producție, in fabrica. Proiectul implica - cotele corecta ale elementelor, schița de execuție pentru fabrica, schita pentru montaj pe teren , incadrari pentru taiere Se discuta si analizeaza impreuna cu Managerul de proiect si/sau echipa cele mai bune solutii specifice fiecarui proiect. Conditii de lucru : -biroul este in cadrul fabricii, str. Drumul Garii Odai, 42 -program fix de luni pana vineri 8.00-17.00 -transport auto din garajul firmei, mașini noi cu condiții de comfort -dotări necesare pentru o activitate optima -orele suplimentare achitate

 • Cerinte - Atestat ISCIR + talon valabil - Experienta minim 2 ani pe utilaj Reach Truck - Seriozitate si responsabilitate - Spirit de echipa Responsabilitati / Realizari - Desfasoara activitati specifice de incarcare/descarcarea produselor si pozitionarea lor pe locati pe utilaj Reach Truck; - Receptioneaza marfurile din depozit; - Asigura acuratetea stocului; - Efectueaza asezarea marfurilor in depozit pe sortimente, loturi si termene de valabilitate, conform procedurilor de lucru; - Este implicat in activitati de pregatire si coletare, in momentele in care este nevoie; - Participa activ la inventare; - Marfurile sunt specifice magazinelor duty free - parfumerie, bauturi fine, accesorii, dulciuri. Pachet salarial: 2600 Ron + tichete de masa (15Ron/ zi lucrata) + indemnizatie de transport (6Ron/ zi lucrata) Program: in ture ce se modifica saptamanal - Luni - Sambata 8:00 - 16:30 si Luni - Vineri 11:30 - 20:00. Ziua de Sambata lucrata se compenseaza cu o zi libera platita in cursul saptamanii. Locatie: Depozitul Karl Heinz Dietrich din Strada Horia Closca si Crisan, Otopeni, Ilfov

 • Colegii nostri CREW pregatesc produsele preferate ale consumatorilor McDonald’s in conditii excelente de igiena si siguranta alimentara. Ai parte de training, flexibilitate si bonusuri in functie de numarul de ore lucrate si rezultatele obtinute. Vrei sa faci parte dintr-o echipa diversa si dinamica si sa actionezi in serviciul clientilor? Experienta se castiga in timp, noi te pregatim intens si iti oferim o serie de beneficii si stabilitate. Responsabilitati principale: -Lucrezi in toate zonele restaurantului – bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului -Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate – produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: -Poti castiga un salariu atractiv si ai flexibilitatea programului de lucru (in ture, norma de lucru intreaga – 8 ore - sau partiala - 4 sau 6 ore) -Te dezvolti pentru orice rol viitor in McDonald’s sau oriunde altundeva -Ai sansa sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, de lucru cu oamenii, plus abilitati specifice industriei alimentare -Poti promova intr-un timp foarte scurt la rolul de CREW TRAINER sau alte roluri in restaurant -Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale -Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru -Concediu suplimentar in functie de vechime -Bonusuri in functie de performanta Profilul cautat: -Minim studii medii -Abilitati: lucrul in echipa si colaborarea, orientare catre satisfacerea clientului, comunicarea eficienta, orientarea catre rezultate (capacitatea de a respecta standardele de lucru), -Domiciliul, preferabil in apropiere de locatia McDonald’s -Dispus sa lucreze in ture (a mai lucrat in ture)

 • Candidatul ideal - rezistenta la stres si program prelungit - disponibilitate sa lucreze in weekend - organizat Descrierea jobului - aprovizionare, ridicare marfa din magazin, descarcare - incarcare marfa Descrierea companiei Centru de evenimente si conferinte.

 • 1

  Candidatul ideal Asigura curatenia, intretinerea si amenajarea spatiilor comune interioare si exterioare Descrierea jobului Principalele atributii ale persoanei care va ocupa postul de personal curatenie in cadrul companiei noastre sunt: - Efectueaza curatenia si intretinerea spatiilor ; - Raspunde de aspectul si igiena spatiilor alocate pentru a fi curatate ; - Raspunde de gestionarea, manevrarea substantelor si dotarilor specifice ; - Raspunde de respectarea normelor de comportament si prezenta in acord cu standardele companiei ; Descrierea companiei Centru de evenimente si conferinte.

 • Candidatul ideal Suntem in cautarea unui Electrician intretinere si reparatie, care sa se alature echipei noastre! Absolvent de studii medii sau scoala profesionala de specialitate; Experienta: minim 2 ani pe un post similar; ​Autorizarile externe de electrician pot fi un avantaj; Descrierea jobului Realizeaza reviziile si reparatiile conform graficului stabilit; Completeaza fisa reviziei tehnice; Anunta seful direct in momentul in care nu poate rezolva o defectiune in timpul stabilit; Mentine utilajele de productie in buna stare de functionare; Asigura o buna organizare a activitatii desfasurate, calitatea si corectitudinea lucrarilor efectuate; Descrierea companiei Centru de evenimente si conferinte.

 • 1

  andidatul ideal asumarea responsabilitatilor; capacitate de relationare interumana; echilibru emotional; spirit de ordine si de observatie; atentie la detaliu; Descrierea jobului - preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; - acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; - cunoasterea meniului astfel incat sa ofer in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. Sarcini si indatoriri specifice: - servirea exemplara a clientilor; - raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. Descrierea companiei Centru de evenimente si conferinte

 • Candidatul ideal • Experienta de minim 1 an ca barman • Pregatire profesionala: studii medii sau scoala profesionala de specialitate Descrierea jobului • Sa aiba experienta in realizarea cafelei si a preparatelor din cafea • Deservire bauturi alcoolice si nealcoolice conform retetarului propriu al unitatii; • Politete si profesionalism in servirea clientilor; • Pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca; • Dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat; • Admninistrarea corecta a stocului de bauturi/ cafea; Descrierea companiei Centru de evenimente

 • Salveaza cautarea