Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Popesti-leordeni Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam doamna sau domn pentru servis si curatenie birou Centura Popesti Leordeni Full time Detalii la telefon

 • Angajez livrator cu scuter sau bicicletă posesor permis cat.B

 • Esti in cautarea unui loc de munca? Noi te invitam sa cunosti echipa din depozitele Vivre! Poti fi parte din comunitatea Vivre daca: -ai experienta in domeniul logistic (manipulare si gestiune marfa); -ai abilitati si cunostinte tehnice de baza/PC; -ai experienta in utilizarea echipamentelor: transpaleta manuala, scanner, tableta; -esti atent la detalii; - ai disponibilitate pentru manipularea fizica a produselor; Cum iti vei petrece timpul la noi: -vei fi responsabil de receptia si procesarea produselor returnate; -vei scana, verifica si introduce AWB-urile in sistemul nostru de operare; -vei verifica produsele in stoc; -te vei ocupa de controlul calitativ si cantitativ al marfurilor; Totul vine la pachet cu beneficii: -salariu NET intre 2300 - 2800 lei (salariul include tichetele de masa, bonus de performanta); -ore suplimentare platite; -concediu de odihna conform legislatiei in vigoare; -bonus pentru recomandarea unui prieten; -zile libere pentru evenimente speciale; -Program: Luni-Vineri in intervalul 09: min pauza de masa) -Locatie: DNCB Nr. 37, Popesti Leordeni -Transport asigurat de la Metrou Aparatorii Patriei Te asteptam sa ne cunoastem, de luni-vineri, de la ora 09:00 la depozitul nostru. Despre Vivre : Vivre este principalul retailer online de produse home-deco din Sud-Estul Europei. Am început activitatea în anul 2012 în București, România. Opt ani mai tarziu, ne-am extins in noua tari (Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia), am reusit sa crestem de la 4 persoane intr-o singura camera, la peste 330 de angajati si construim in continuare cu aceeasi pasiune si implicare. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne!

 • 1

  Descriere Indeco Grup este o firma ce activeaza in domeniul protectiei mediului si asigura servicii integrate pentru managementul deseurilor industriale La punctul de lucru de la Popesti Leordeni (jud Ilfov), angajam Operator Calculator Depozit Cerinte: studii medii cunostinte foarte bune de operare PC (Word, Excel, Outlok) spirit organizatoric, punctualitate, seriozitate discernamant si capacitatea de a rezolva problemele Atributii: asigura cantarirea tuturor mijloacelor de transport care intra sau ies din societate si inregistreaza aceste operatiuni emite note de cantar intocmeste avize de iesire introduce avize in program, emite NIR-uri scaneaza avize si anexe de intrare si le ataseaza in system indosariaza avize de intrare si iesire asigura monitorizarea camerelor de supraveghere video din perimetrul cantarului rutier urmareste expeditia marfurilor (deseuri), conform aprobarii conducerii, prin graficul de transport intocmeste si supune spre aprobare referatele de aprovizionare-tinand cont de stocurile existente, de consumurile specifice si de solicitari asigura evidenta primara a bunurilor intrate in gestiune asigura primirea-pastrarea si eliberarea in/din magazia tehnica a bunurilor specifice (materiale, echipamente, scule, dispozitive, carburanti, lubrifianti, piese de schimb, accesorii etc.)

 • 3

  Angajez bona ptr copil 5 ani - 7- 8 ore/zi fara sambete, duminici, ofer 1800 lei/luna. Telefon-

 • 2

  Esti in cautarea unui loc de munca? Noi te invitam sa cunosti echipa din depozitele Vivre! Ce vei primi la noi: Pachet salarial net: intre 2300 - 2800 lei, care include: - salariu fix - 2000 lei net; - tichete de masa - 15 lei/zi; - bonus de performanta - pana la 500 lei net; - 1 zi libera/ an in luna in care te-ai nascut - cadou cu ocazia zilei tale de nastere; - 5 zile libere/an pentru evenimente speciale - in plus fata de zilele de concediu; - bonus pentru recomandarea unui prieten; - transport asigurat tur-retur pe ruta: Soseaua Giurgiului- complex Grand Arena- metrou Aparatorii Patriei-Popesti Leordeni; Locatie si program: - Program - Luni - Vineri in ture - Locatie - DNCB Nr. 37, Popesti Leordeni Cum vei contribui: - vei fi responsabil de manipularea produselor conform procedurilor de lucru; - vei sorta coletele in functie de criteriile prestabilite; - vei receptiona, eticheta, stoca, colecta si vei ambala produsele de mobilier/decoratiuni de casa. Experienta: - experienta de lucru intr-un depozit; - experienta in utilizarea echipamentelor de tipul transpaleta manuala, scanner, laptop, tableta. Despre Vivre Povestea Vivre, principalul retailer online de mobilă și decorațiuni, a început în 2012 cu o echipă mică, dar cu ambiții mari. Opt ani mai târziu, compania a devenit cel mai mare magazin online din industria home deco din centrul și estul Europei, după ce s-a extins în nouă țări România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia, Grecia. Ne mandrim cu o echipa tanara si un mediu dinamic unde invatam în fiecare zi de la colegii, clientii și furnizorii nostri sa abordam situatii provocatoare si sa imbunatatim experienta utilizatorului. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne!

 • S.C. DACLIM HVAC SRL angajeaza buldoexcavatorist Cerințe: Atestat, experienta minim 2 ani; implicare, dedicare, responsabilitate, spirit de echipa; Condiții: - contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - salariu atractiv; Responsabilități: - asigura buna functionare si intretinere a autovehicului respectand toate indicatiile si instructiunile tehnice; - deserveste activ si cu responsabilitate toate lucrarile primite; - se asigura ca indeplineste cerintele postului pe care il ocupa; Efectuam lucrari in Bucuresti si in tara, asiguram cazare la lucrarile din tara. Interviul va avea loc in Popesti-Leordeni Judetul Ilfov, Sos Leordeni nr 161S Cladirea 2, Etaj 1, la Sediul firmei. Pentru programari la interviu va rugam sa sunati la .

 • Angajez mecanic auto pentru un service, și cu experiențe minime. Detalii la telefon.

 • SC Kern Liebers Romania SRL, companie multinationala avand ca domeniu de activitate fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanturi si arcuri din sarma pentru industria de automobile, angajeaza operatoare productie. Descrierea jobului: - Operarea masinilor conform instructiunilor tehnologice si a procedurilor de lucru pentru fiecare produs in parte; - Verificarea dimensionala si calitativa a produselor; Cerinte: Studii - scoala profesionala sau liceu; Cunostinte desen tehnic - nivel basic; Lucru in 3 schimburi; Experienta minim un an in industrie; Capacitatea de a intelege fluxul de productie.

 • 2

  Depozit accesorii florale situat in Popesti Leordeni angajam personal pentru procesare comenzi online Salariu atractiv!!!!

 • CERINTE: - Studii superioare tehnice - Cunoasterea la nivel avansat a soft-urilor InDesign, Photoshop, Illustrator, QuarkXPress, Corel DRAW; - Experienta in utilizarea Preps - Experienta realizare impozitii pentru materiale specifice: ambalaje, carti, brosuri, pliante etc - Cunostinte detaliate a tehnologiei offset &rotative de tipar si a modurilor de finisare: caserare, stantare, taiere, faltuire, capsare, coasere, brosare etc Cunoasterea utilizarii diferitelor imprimante industriale constituie avantaj; - Atentie deosebita la detalii, abilitati de comunicare si de lucru in echipa - Putere de decizie i asumarea responsabilită ii DESCRIERE JOB: - Verificarea machetelor grafice in vederea realizarii impozitiilor pentru tipar, tinand cont de limitarile si cerintele specifice tehnologiei offset/rotative - Realizarea impozitiilor/ montajelor si a separatiilor de culoare pentru tipar offset in coala, rotative si imprimante industriale; - Cunoasterea utilizarii diferitelor imprimante industriale constituie un avantaj; Locatie- Popesti Leordeni, Platforma Danubiana

 • CERINTE: - Studii superioare tehnice - Experien ă minim 3 ani in pregatirea fabricatiei pentru tipar offset&rotativ - Cunostinte solide in domeniul tiparului offset&rotativ si a produselor derivate: ambalaje solide si ambalaje caserate, POSM, carti, brosuri etc - Cunostinte detaliate a tehnologiei offset&rotativa de tipar si a modurilor de finisare: caserare, stantare, lipire, taiere, faltuire, capsare, coasere, brosare etc - Atentie deosebita la detalii, abilitati de comunicare si de lucru in echipa - Putere de decizie i asumarea responsabilită ii DESCRIERE JOB: - Intocmeste fisa de comanda in sistemul intern ERP in care descrie toate specificatiile tehnice si operatiile necesare pentru executia in productie a produselor tipografice - Calculează cu ajutorul softului intern necesarul de materiale si materii prime, verifica disponibilitatea stocurilor - Analizeaza si propune solutia tehnologica optima in vederea minimizarii costurilor si a maximizarii productivitatii; Locatie: Popesti Leordeni, Platforma Danubiana

 • Operatiuni de pretiparire (montare role de material in plotter, cutter sau laminator Operatiuni de finisare manuala si asistata de echipamente Montare in spatii comerciale si pe bunuri comerciale a produselor Participare activa la procesul de productie publicitara Montaje firme luminoasa. Experienta in domeniu min 1 an Permis de conducere categoria B Punct de lucru Popesti Leordeni, centura Bucuresti.

 • Salveaza cautarea