Vei fi notificat de cate ori:

CV-ul tău nu este încă complet.


Completează-ți CV-ul în doar câteva minute!
Odată completat CV-ul poți aplica de câte ori dorești cu un singur click.
Completează CV

Buna ziua, sunt interesat/a de acest loc de munca.
Va trimit in atasament CV-ul meu.


Poti edita Cv-ul tau aici inainte sa il trimiti.

Trimite unui prieten

Trimite

Angajăm inginer tehnolog industria alimentara

Valabil din 06.09.2022 14:08:29
Specificatii
Numele companiei SC HYPERICUM IMPEX SRL
Tip job full time
Salariu oferit 500 - 1000 EURO
Locuri vacante 2
Disponibil din 2022-05-09
Disponibil imediat da
Descriere

Candidatul Ideal

Dacă esti absolvent al unei facultăți de Inginerie în industria alimentară sau biologie, chimie si printre pasiunile tale se numără si cea pentru producție, cercetare-dezvoltare în domeniul suplimentelor alimentare a extractelor naturale din plante medicinale si fructe de pădure ,chiar dacă ai sau îti doresti să faci experientă în acest domeniu, esti responsabil, ît i place să lucrezi în echipă, ai abilităti organizatorice, comunicative si vrei să lucrezi într-o companie în plină dezvoltare, te asteptăm alături de noi.

Descrierea jobului

Responsabilităti:

-Planificarea activității de productie în functie de planul de productie stabilit ( face lansarea zilnica de productie );
-Stabilește necesarul zilnic de materii prime, auxiliare si materiale;
-Întocmeste comenzile de materii prime si materiale;
-Monitorizează continuu si controlează producția, aprovizionarea cu materii prime si materiale, conditiile de lucru etc;
-Tine evidenta consumului de materiale, a capacitatilor folosite, a productiei si performantelor obtinute;
-Verifica produsele finite cantitativ si calitativ, rebuturile existente, si analizeaza cauzele care le determina;
-Participa la elaborarea retetelor, la dezvoltarea produselor noi si raspunde de corectitudinea datelor introduse in Programul Integrat de Gestiune și Producție BORG , precum si a documentelor emise zilnic (intrari iesiri, bonuri de consum, predare produs finit în depozitul de distribuție ,etc.) prin acest Program;
-Înregistrează, prelucrează i păstrează informa iile referitoare la procesul tehnologic din productie, situa ia stocurilor in programul BORG , verifică conformitatea datelor introduse în calculator, cu datele din documentele primare.
-Stabileste si verifica punctele critice pe fluxul tehnologic;

Descrierea companiei

Hypericum Impex, peste 26 de ani dedicați vindecării prin natură!

Hypericum Impex reprezintă un concept născut în inima Maramureșului care a fost creat din dorința de a aduce natura și plantele vindecătoare din flora noastră spontană mai aproape de fiecare dintre noi. În cei peste 26 de ani de activitate în domeniul productiei de suplimente alimentare, extractelor naturale din plante medicinale si fructe de pădure, am reușit să creăm și să dezvoltăm un brand care vine în întâmpinarea nevoilor omului de a se trata cu remediile oferite de natură. Am pornit de la o idee, de la pasiunea pentru natură și calitățile ei vindecătoare, iar de atunci ne-am dezvoltat și am crescut astfel încât astăzi suntem prezenți în mai multe locații fizice din toată țara ( 33 magazine proprii Doctorul naturii), folosim aparatură de top cu o linie tehnologică de tip european (ce ne permite să obținem extracte naturale atomizate, net superioare pulberilor simple din plante) și aducem produse unice pe piața din România (suntem momentan singura, firmă producătoare de suplimente naturale care a inclus fructoboratul de calciu ca ingredient principal pentru gama sa de top).

De-a lungul anilor, am fost invitați și am participat la numeroase târguri, simpozioane, expoziții, conferințe și alte evenimente naționale și internaționale. Am acumulat experiență și am progresat continuu de aceea ne bucurăm de recunoașterea calității produselor și serviciilor noastre.

Deși ne bucurăm de recunoaștere la nivel național și de numeroase realizări, entuziasmul nostru de a ne continua misiunea de a ajuta omul modern să se vindece prin natură este ca la început. Continuăm să învățăm, să creștem și să ne dezvoltăm astfel încât să le oferim clienților noștri cele mai noi și bune produse naturale de pe piață la prețuri cinstite și fără a face rabat de la calitate.

  Aplica acum cu CV
  POP ANDREA

  Vezi toate anunturile
  Ati atins limita de mesaje trimise pe zi
  Pentru a putea trimite mai multe mesaje accesati abonamentul VIP
  ×
  Anuntul a fost sters de la favorite!