Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Industrie alimentara Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Patiserie Tulcea angajam vanzatoare, modelator covrigi și patiser . Salariu atractiv ! Relații la telefon .

 • SC cu sediul in GALATI angajeaza: -tehnician electromecanic, -electrician, -lacatus mecanic, -sudor Se ofera cazare si salariu motivant! Se organizeaza interviuri in Tulcea pentru a nu suporta dvs cheltuielile pentru deplasare. Relatii la tel

 • Gathering ForJobs recruteaza personal in fabrica de procesat carne (porc/vita) in Germania . Aceste locuri de munca sunt strict pentru personal masculin ! Pot aplica doar barbati aflati în România Candidatii care au experienta anterioara in taiere, transare, fasonat deșoricare, prezinta un avantaj . Cerinte: dorinta de a lucra in echipa acordul dvs. de a lucra in schimburi seriozitate respectarea locului de munca Noi va oferim : Contract de munca pe perioada NEDETERMINATA Cazare 150 /luna Transport intern, de la locul de munca la cazare, gratuit Asigurare medicala, card bancar Salariu 1600 -18000

 • 8

  C CRISTIAN IMPEX TULCEA ANGAJAZA: BRUTARI, COCATORI , MUNCITORI NECALIFICATI CONDITII DE LUICRU SI SALARIZARE CORESPUNZATOARE RELATII TEL: SAU EMAIL .

 • Lidas, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase, amplasata in loc. Mineri, jud. Tulcea angajeaza Responsabil planificare livrari Cerinte: -studii medii; -spirit organizatoric, atentie la detalii; -abilitati de comunicare; -cunostinte operare pachet MS Office (Word, Excel); -resprezinta un avantaj experienta in contabilitate. Responsabilitati: -coordoneaza si urmareste organizarea depozitului de produse finite; -gestioneaza comenzile clientilor si organizeaza necesarul de transport; -planifica si organizeaza livrarea marfii in conditiile si termenii stabiliti; -gestioneaza relatia cu furnizorii de transport in vederea respectarii cerintelor clientilor; -emite si transmite facturile catre clienti; -transmite soldul de incasat; -realizeaza rapoarte, analize si situatii periodice referitoare la performanta si calitatea livrarii; -colaboreaza si comunica eficient cu toate departamentele implicate in proces; -urmareste constant situatia livrarilor programate, este la curent cu stadiul acestora. Beneficii: -echipe si mediu de lucru profesioniste; -oportunitati de invatare si programe de training; -pachet salarial atractiv; -tichete de masa; -bonusuri in functie de performanta. Asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail , contacteaza-ne telefonic la sau te invitam sa ne cunoastem la sediul nostru din loc. Mineri, jud. Tulcea.

 • 1

  Lidas, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase, amplasata in loc. Mineri, jud. Tulcea angajeaza ȘEF COLOANĂ AUTO Cerinte: -studii superioare tehnice -constituie un avantaj; -curs Manager Transport Marfa- constituie avantaj; -cunostinte tehnice temeinice cu privire la autovehicule; -cunostinte avansate de MS Office; -gandire organizata, analitica si flexibila; -abilitati bune de organizare, planificare, atentie la detalii; -abilitati de comunicare si lucru in echipa. Responsabilitati: - asigură și menține relația cu furnizorii de autoturisme și prestatorii de servicii de reparații; - face propuneri de achiziții de piese auto și asigura achizitia acestora; - asigură respectarea reglementărilor legale în vigoare privind transporturile rutiere de marfuri; - asigură starea tehnică corespunzătoare a vehiculelor; - ține evidența documentelor de transport; - înregistrează cheltuielile pentru reparații auto; - ține evidența cheltuielilor aferente parcului auto al companiei; - coordonează activitatea de întreținere și reparații a autoturismelor; - verifică prin sondaj reparațiile efectuate de către furnizorii de servicii; - acordă asistență tehnică utilizatorilor parcului auto. Beneficii: - echipa si mediu de lucru profesioniste; - oportunitati de invatare si programe de training; - pachet salarial atractiv; - tichete de masa; - bonusuri in functie de performanta. Contact: Asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail , contacteaza-ne telefonic la sau te invitam sa ne cunoastem la sediul nostru din loc. Mineri, jud. Tulcea.

 • 1

  Lidas, companie specializata in industria panificatiei si a produselor fainoase, amplasata in loc. Mineri, jud. Tulcea angajeaza ASISTENT MANAGER Ne bucurăm să ne cunoaștem și să devii membru al echipei noastre dacă ai: -experiență în roluri cu responsabilități similare; -atenție la detalii, spirit de echipă; -bune abilitati de organizare si planificare; -cunoștințe de operare PC ; - bune abilitati de comunicare in limba engleza. Printre responsabilitățile principale ale acestui rol se află următoarele: - asigura suport managerului comercial in activitatile zilnice; -redacteaza informari, adrese, e-mailuri, diferite rapoarte solicitate de management; -menține legătura cu clientii firmei, se asigura de o buna colaborare cu acestia; -transmite integral și in timp util informațiile către managerul comercial; -urmareste indeplinirea obiectivelor aferente procesului comercial. Mediul nostru de lucru prietenos și integrativ susține dezvoltarea personală și profesională a membrilor echipei. Dacă simți că rolurile și responsabilitățile sunt potrivite pentru tine, chiar dacă ți se pare că nu îndeplinești câteva dintre cerințele de mai sus, dar dorești să te dezvolți, te invităm să ne cunoaștem. Noi îți oferim un mediu organizațional dinamic, care îți asigură cadrul pentru dezvoltarea personală continuă. Asteptam CV-ul tau pe adresa de e-mail , contacteaza-ne telefonic la sau te invitam sa ne cunoastem la sediul nostru din loc. Mineri, jud. Tulcea.

 • 2

  Cautam colegi seriosi si bine-dispusi in localitatile: CONSTANTA GIURGIU TULCEA PLOIESTI BRAILA Avem nevoie de modelatori covrigi, patiseri, personal vanzare si auxiliar (cu si fara experienta). Salariu in functie de experienta si mai ales implicare. Oferim si solicitam seriozitate! Va multumim si asteptam cu interes apelul dumneavoastra!

 • Cerințe/ Profilul tău: - Ești motivat și disponibil să lucrezi în productie; - Ai o bună înțelegere a standardelor de igienă; - Ești dispus să lucrezi la temperaturi scăzute (10 C) și la activități manuale de producție, în conformitate cu standarde industriale ridicate. -Experiența nu este necesară dar constituie un avantaj; -Responsabilitate, seriozitate, implicare Condiții: Pozitie Full-time, -Contract de muncă, card de sanatate, Se indeplinesc toate formele legale de angajare. -Cazare asigurată contra cost: 225 euro, cu toate cheltuielile incluse; -Transport de la cazare la punctul de lucru in functie de distanta Salariu: 11-14,50 EURO Brut /pe oră

 • Cerintele postului: Experienta in fabricarea produselor de carmangerie; Experienta pe un post de conducere constituie un avantaj; StudiI in domeniul industriei alimentare. Descrierea job-ului: Coordonarea productiei in cadrul carmangeriei; Gestionarea climatului de lucru, programului si al relatiilor dintre angajati; Organizarea si gestionarea proceselor de productie. Se asigura: mediu de lucru corect intr-o carmangerie modernizata, suport pentru integrare in organizatie, stabilitate, salariu de incadrare si tichete de masa, sporuri, bonusuri si beneficii.

 • Salveaza cautarea