Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Bistrita-nasaud

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam un Inginer Calitate (QE) pentru unul dintre partenerii nostri, specializat in industria globală a construcțiilor de autoturisme, autovehicule comerciale și componente cu locatia in orasul Bistrita. Cerinte: - Experienta de lucru cu instrumentele FMEA; PDCA; - Analiza Paretto; FISHBONE; - Expunere la industria automotive - Cunostinte de limba engleza la nivel avansat Beneficii: - salariu atractiv - prima anuala in functie de atingerea obiectivelor - tichete de masa - decontare transport etc.

  • Se cere: Studii tehnice superioare; Cunoasterea standardelor calitatii (ISO 9001 ,ISO TS 16469); Cunostinte operare PC (Office, CAD); Cunostinte limba engleza la nivel mediu, limba italiana prezinta avantaj; Responsabilitati / beneficii: Defineste procedurile si instructiunile specifice fiecarei operatii tehnologice; Monitorizeaza procesul de productie; Asigura solutiile necesare pentru rezolvarea problemelor tehnice din procesul de productie; Optimizeaza tehnologii de prelucrare in scopul cresterii eficientei ; Pregateste si prezinta rapoarte tehnice de activitate; Identifica si initiaza activitati de imbunatatire continua; Se ofera: pachet salarial atractiv(stimulente financiare in functie de performante) oportunitati de dezvoltare a carierei CV-urile se pot depune la adresa de e-mail: hr@e-cablaje.ro

  • INGINER INTRETINERE UTILAJE CAUTAM : O persoană organizată, responsabilă, corectă, ambițioasă, implicată, cu spirit de echipă, cu intiațivă Cunostinte PC Cunostintemecanica fina si automatizari Cv-urile se trimit la adresa de E-mail:

  • Mecanic auto sau electromecanic cu experienta in domeniul intretinerii si repararii autovehicolelor. Efectueaza lucrarile de reaparatie si intretinere pentru autoturismele ce ii sunt repartizate. Rezolva cerintele cuprinse in comanda de lucru.

  • Candidatul ideal -Studii superioare tehnice finalizate; -Cunoștințe bune de operare PC; -Minim 1 an experiență în activitatea de producție; -Disponibilitate pentu un program de lucru în schimburi; -Abilităţi de planificare, organizare şi coordonare; -Capacitatea de a lua decizii pe soluții tehnice; -Orientare spre îndeplinirea obiectivelor/sarcinilor. Descrierea jobului -Valorificarea resurselor umane și a echipamentelor pentru îndeplinirea planului de producție; -Coordonarea activității angajaților din zona de producție alocată; -Utilizarea corectă și economică a mijloacelor de producție și a altor materiale în vederea minimizării costurilor; -Participarea la proiectele de dezvoltare a proceselor de fabricație; -Întocmirea si prezentarea rapoartelor periodice; -Respectarea prevederilor sistemului de management al calităţii şi siguranţei produsului; -Răspunde de impactul şi importanţa activităţilor sale asupra bunei desfășurări a procesului tehnologic; -Răspunde de impactul şi importanţa activităţilor sale asupra calităţii produsului. Beneficii : -Salariu competitiv; -Tichete de masă; -Bonus de fidelitate; -Bonus de performanță; -Prime de sărbători și evenimente speciale; -Stabilitate într-o companie românească; -Oportunități reale de dezvoltare și promovare; -Alte avantaje conform Contractului Colectiv de Muncă. Descrierea companiei Cu o istorie de peste 12 decenii, TeraPlast SA este astăzi unul dintre cei mai mari procesatori de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători români de materiale pentru piața construcțiilor. Aceste realizări sunt rezultatul firesc a mai bine de un secol de dezvoltare și inovare continuă, totul făcut cu un singur scop în minte: furnizarea soluțiilor eficiente pentru oameni și mediu.

  • Salveaza cautarea