Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Bistrita-nasaud

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Mecanic auto sau electromecanic cu experienta in domeniul intretinerii si repararii autovehicolelor. Efectueaza lucrarile de reaparatie si intretinere pentru autoturismele ce ii sunt repartizate. Rezolva cerintele cuprinse in comanda de lucru.

  • Se cere: Studii tehnice superioare; Cunoasterea standardelor calitatii (ISO 9001 ,ISO TS 16469); Cunostinte operare PC (Office, CAD); Cunostinte limba engleza la nivel mediu, limba italiana prezinta avantaj; Responsabilitati / beneficii: Defineste procedurile si instructiunile specifice fiecarei operatii tehnologice; Monitorizeaza procesul de productie; Asigura solutiile necesare pentru rezolvarea problemelor tehnice din procesul de productie; Optimizeaza tehnologii de prelucrare in scopul cresterii eficientei ; Pregateste si prezinta rapoarte tehnice de activitate; Identifica si initiaza activitati de imbunatatire continua; Se ofera: pachet salarial atractiv(stimulente financiare in functie de performante) oportunitati de dezvoltare a carierei CV-urile se pot depune la adresa de e-mail: hr@e-cablaje.ro

  • 1. Atributii principale si sarcini aferente: - planifica activitatea de productie in sectiile de fabricatie. - repartizeaza sarciniile de productie pe echipe sau executanti si controleaza modul de realizare a lor. - punerea in aplicare a standardelor de calitate si asigurarea calitatii. -raspunde de functionarea in bune conditii a echipamentului, aparaturii si utilajelor din dotarea firmei. - autoritate deplina si responsabilitatea conducerii productiei. -elaborarea de proiecte de imbunatatire a productivitatii companiei. 2. Nivel de studii : - studii superioare in domeniul tehnic si cunostiinte tehnice. 3. Experienta: - experienta profesionala relevanta intr-o pozitie similara. 4. Cunostiinte de baza necesara ocuparii postului : - cunostiinte foarte bune de desen tehnic. - cunostiinte programe SOLID WORK si AUTOCAD - experienta in conducerea unul atelier de prelucrari mecanice si confectii metalice. - cunostere cerintelor si principiilor Standelor de calitate ISO 9001.

  • Candidatul ideal -Studii superioare tehnice finalizate; -Cunoștințe bune de operare PC; -Minim 1 an experiență în activitatea de producție; -Disponibilitate pentu un program de lucru în schimburi; -Abilităţi de planificare, organizare şi coordonare; -Capacitatea de a lua decizii pe soluții tehnice; -Orientare spre îndeplinirea obiectivelor/sarcinilor. Descrierea jobului -Valorificarea resurselor umane și a echipamentelor pentru îndeplinirea planului de producție; -Coordonarea activității angajaților din zona de producție alocată; -Utilizarea corectă și economică a mijloacelor de producție și a altor materiale în vederea minimizării costurilor; -Participarea la proiectele de dezvoltare a proceselor de fabricație; -Întocmirea si prezentarea rapoartelor periodice; -Respectarea prevederilor sistemului de management al calităţii şi siguranţei produsului; -Răspunde de impactul şi importanţa activităţilor sale asupra bunei desfășurări a procesului tehnologic; -Răspunde de impactul şi importanţa activităţilor sale asupra calităţii produsului. Beneficii : -Salariu competitiv; -Tichete de masă; -Bonus de fidelitate; -Bonus de performanță; -Prime de sărbători și evenimente speciale; -Stabilitate într-o companie românească; -Oportunități reale de dezvoltare și promovare; -Alte avantaje conform Contractului Colectiv de Muncă. Descrierea companiei Cu o istorie de peste 12 decenii, TeraPlast SA este astăzi unul dintre cei mai mari procesatori de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători români de materiale pentru piața construcțiilor. Aceste realizări sunt rezultatul firesc a mai bine de un secol de dezvoltare și inovare continuă, totul făcut cu un singur scop în minte: furnizarea soluțiilor eficiente pentru oameni și mediu.

  • Salveaza cautarea