Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal: - experienta intr-un laborator de masuratori - constituie avantaj - cunostinte minime de desen tehnic - limba engleza - operare PC Responsabilitati Executa masuratori de colivii de rulmenti pe un aparat de masura in coordonate numerice Zeiss 3D, conturograf, rugozimetru. Beneficii: - salariul se negociaza in urma interviului - tichete de masa - prime de Craciun si de Paste - transport asigurat - asigurare de viata Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0732800937.

 • Angajam Inginer Mecanic cu experienta in productie. CERINTE: - studii superioare tehnice - experienta in productie - cunostinte de operare Microsoft Office - limba engleza constituie un avantaj - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi RESPONSABILITATI: - organizează şi planifică procesul de productie - urmăreşte lansarea produselor în producţie conform documentaţiei tehnice Pentru mai multe detalii,contactati-ne la nr 0759 050 179.

 • Companie multinationala producatoare de confectii metalice din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Operatori CNC. Cerinte: - Absolvent Liceu/Scoala Profesionala/Facultate cu profil tehnic; - Cunostinte de desen tehnic; - Cunostinte despre instrumente de masurare. Responsabilitati: - Ruleaza programul CNC pe masina cu comanda numerica conform instructiunilor de operare si cu specificatiile tehnice; - Masoara si verifica piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor si specificatiilor tehnice; - Anunta imediat Seful de echipa sau Coordonatorul de Productie cand identifica probleme tehnice referitoare la functionarea/ operarea masinii CNC; - Se asigura ca toate produsele executate in proces indeplinesc conditiile de calitate si specificatiile tehnice; - Verifica periodic starea sculelor, dispozitivelor si verificatoarelor folosite, le pregateste pentru prelucrare. Beneficii: - salariu atractiv - bonuri de masa - bonusuri de performanta - transport asigurat - mediu de lucru dinamic, cu posibilitati de avansare Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerle de telefon: 0731/121041

 • Servicii in domeniul echipamentelor de ridicat si manipulat Cerinte electrician: 1. studii si experienta in domeniul electicitatii; 2. apt medical pentru a lucra la inaltime; Cerinte sudor: 1. studii si experienta in domeniul sudurii; 2. apt medical pentru a lucra la inaltime; Cerinte lacatus mecanic: 1. studii si experienta in domeniul mecanicii; 2. apt medical pentru a lucra la inaltime; Beneficii: Mediu de lucru placut si profesionist Telefon de serviciu Pachet salarial atractiv Pe langa salariu de baza se ofera bonuri de masa, prime de sarbatori si prime de performanta. Se lucreaza intr-un singur schimb, program 7:00-15:30 Pentru mai multe informatii sunati la nr. 0728/874880

 • Cerințe: - Absolvent al Facultății de Construcții / Inginerie Electrică; - Experiență de minim 5 ani în construcții / execuție; - Excelente cunoștințe de utilizare a computerului MS Office, AutoCAD (mediu-avansat), ArhiCAD; - Limba engleză la nivel mediu; - Permis de conducere categoria B; - Disponibilitate pentru lucru în condiții de stres. Condiții şi responsabilități: - Întocmire devize, calculații preț; - Studiază detaliile de proiectare și documentația tehnică necesară pentru lucrările de construcție; - Stabilirea unor relații optime cu clienții; - Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite; - Ia măsuri pentru îndeplinirea normelor și graficului de lucru la modificările solicitate; - Asigură fișe, desene și alte documentații necesare modificărilor; - Urmărește implementarea modificărilor pe șantier. Beneficii: - Contract individual de muncă perioadă nedeterminată; - Salariu motivant , stabilit în urma interviului.

 • Candidatul ideal Cerinte: - absolvent sau student universitate tehnica in constructii, ; - experienta minima ca inginer in ofertare, inginer birou tehnic sau inginer pe santier in domeniul constructiilor; - capacitate de concentrare si atentie la detalii; - abilitati de lucru in conditii de stres si respectarea termenelor limita; - persoana dinamica, onesta, muncitoare, practica si organizata, cu puternic simt analitic si gandire logica si capacitate de a citii planuri si proiecte; - cunoscator de limba engleza (reprezinta avantaj); - bune cunostinte calculator, utilizator Microsoft Office si Autocad. Descrierea jobului: - Monitorizarea zilnica a platformei SICAP pentru identificarea de proceduri de prezinta interes - Studierea Fisei de Date privind modul de intocmire a propunerii financiare - Pregatirea ofertelor financiare si tehnice pentru licitatii publice. - Identificarea materialelor, utilajelor si echipamentelor tehnologice cu montaj si solicitarea de oferte de pret de la furnizori agreati . Avantaje: - salariu motivant ; - inveti de la profesionisti; - lucrezi intr-un mediu placut; - vei fi implicat in proiecte nationale; - Posibilitati reale de dezvoltare alaturi de o echipa profesionista.

 • Societate comerciala autorizata ANRE angajeaza electricieni pentru lucari electrice de joasa si medie tensiune - contract de munca perioada nedeterminata, program flexibil cu plata in functie de realizari individuale - intre 2300 si 5000 lei net/luna. Asiguram cazare in zona de lucru contractata.

 • Familie liniștită cu un venit foarte bun oferim servicii de îngrijire unui batrin(a)la domiciliu acestuia .mai mult detali la tel. Citiți cu atenție anunțul dorim sa avem grija de cineva .

 • Inginer cu mare experienta profesional in proiectare ,programare,tehnologie,proiectez la cerere stante pentru diverse operatii :taiere,decupare ,perforare ,indoire,ambutisare,reliefare,etc.,cu actionare manuala sau mecanizata. Se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor. Pretul poate varia in limite largi in functie de marimea piesei prelucrate,de complexitatea ei,de precizia ei,de numarul de bucati ,de modul de actionare,de materialul din care este prelucrata piesa,etc.,de foarte multi parametrii astfel incat un pret dinainte apreciat este cat se poate de incorect cat si nerealist.

 • Electroprecizia Electrical Motors este în căutare de Planificator Producție. Candidatul Ideal: - Studii Superioare finalizate: Inginerie Electrotehnică/Electrică; - Cunoștințe bune de operare PC (Microsoft Office); - Bune abilități de comunicare; - Gândire analitică; Responsabilități: - Lansează și urmărește comenzile din producție; - Înregistrează comenzile în sistemul informatic; - Planifică riguros etapele din producție; - Ține legătura permanent cu producția, privind planificarea, schimbarea și finalizarea proceselor de producție; - Asigură producția privind disponibilitatea materialelor, în vederea realizării planului de producție, în strânsă legătură cu departamentul de achiziții; Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masă; - Subvenție la cantină; - Tichete cadou; - Decontarea transportului;

 • JOBVILLE GROUP recruteaza pentru clientul sau din Brasov, Controlor Calitate (barbat): Cerinte: • Studii medii (minim 8 clase); • Minutiozitate; • Vedere buna; • Atentie la detalii; • Dexteritate; • Experienta reprezinta un avantaj. Se ofera: • Contract de munca pe perioada nedeterminata direct cu firma angajatoare; • Salariu atractiv; • Ore suplimentare platite; • Tichete de masa in valoare de 15 lei; • Transport asigurat in Brasov, si in judet; • Posibilitati de promovare in functie de performanta; • Avantajele de a lucra intr-o companie multinationala; • Echipamente de lucru; • Mediu de lucru placut. Program de lucru: • 2 schimburi saptamanale (Luni-Vineri): - 06:00-14:30; - 14:30-23:00.

 • Companie multinationala producatoare de confectii metalice din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Operatori CNC. Cerinte - Absolvent Liceu/Scoala Profesionala/Facultate cu profil tehnic; - Cunostinte de desen tehnic; - Cunostinte despre instrumente de masurare. Responsabilitati - Ruleaza programul CNC pe masina cu comanda numerica conform instructiunilor de operare si cu specificatiile tehnice; - Masoara si verifica piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor si specificatiilor tehnice; - Anunta imediat Seful de echipa sau Coordonatorul de Productie cand identifica probleme tehnice referitoare la functionarea/ operarea masinii CNC; - Se asigura ca toate produsele executate in proces indeplinesc conditiile de calitate si specificatiile tehnice; - Verifica periodic starea sculelor, dispozitivelor si verificatoarelor folosite, le pregateste pentru prelucrare. Beneficii - salariu atractiv - bonuri de masa - bonusuri de performanta - transport asigurat - mediu de lucru dinamic, cu posibilitati de avansare Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: 0268308281, 0731121041 sau pe adresa de email: cristina.florea@eldon.com.

 • ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE SI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE Profilul candidatului: - Studii tehnice - Experienta anterioara relevanta - Cunostinte tehnice foarte bune. - Disponibibilitate de lucru in schimburi - Persoana ordonata si dornica sa isi imbunatateasca cunostintele profesionale. Responsabilitati: - Participa la instalarea, punerea in functiune si mentenanta utilajelor si echipamentelor Diagnosticarea starii de functionare; - Intretinerea curenta a echipamentelor; - Remedierea defectiunilor; - Executa lucrari de intretinere curenta si inlatura toate dereglarile si defectiunile aparute in timpul functionarii echipamentelor; - Executa probele de functionare dupa efectuarea reparatiilor si repunerea in parametrii tehnici din documentatia masinilor; - Executarea de reparatii curente si reparatii capitale. - Lucrarile efectuate se aplica la o mare diversitate de masini, utilaje si instalatii automatizate Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon sau adresa de email.

 • Firma specializata in fabricatia de mobilier la comanda din Pal si MDF in Brasov, angajeaza proiectant/a mobilier cu experienta. Cerinte: - Cunostinte aprofundate in operare program proiectare 3D - Cunostinte de vanzare si promovare a materialelor si accesoriilor din industra mobilei - Sa stie sa intocmeasca un proiect complet dupa schita clientului pentru dat in lucru - Capacitate de comunicare si organizare - Sa fie o persoana cu o mare atentie la detalii, meticuloasa, punctuala si serioasa - Permis categoria B Punct de lucru in Brasov Salariul este motivant in functie de experienta si cunostinte. CV-urile se pot trimite la adresa de email: office@ktmobilier.ro Informatii suplimentare la tel: 0723.844.069

 • Candidatul ideal Scoala profesionala/studii medii; Experienta anterioara pe post similar; Bune cunostinte de citire a schemelor electrice; Bune cunostinte de senzoristica; Minime cunostinte de electronica industriala; ​Disponibilitate de lucru in schimburi. Descrierea jobului Executa lucrarile de intretinere (planificate si accidentale), cu respectarea documentatiei tehnice si a intructiunilor de lucru; Participa activ la lucrarile de intretinere si reparatii a utilajelor; Executa masuratori predictive conform planificarilor SAP; Transmite la timp necesarul de piese de schimb si materiale, necesare la derularea programului de intretinere si reparatii si verifica existenta pieselor de schimb in magazie.

 • Angajam persoana cu experienta in domeniul tricotajelor sau confectiilor care sa aibe cunostinte privind programarea tricotajelor pe masini STOLL, un tehnolog care stie sa confectioneze tricotaje, sa controleze calitatea.Fabrica produce tricotaje pentru export,se afla in Brasov, ofera un salariu motivant, bonuri de masa si alte avantaje .Trimiteti cv pe sau sunati la 0740304413

 • S.C. Rapterm, angajeaza electricieni, mecanici, frigotehnisti, si instalatori salariu motivant. Programul este de 8 ore pe zi (8:00 - 16:30) de Luni pana Vineri. Aeasta firma se ocupa cu mentenanta sistemelor de racire (ventilatie) a aerului, li cat si pe partea electrica a acestora sisteme. Mai multe detalii se pot comunica la telefon sau prin email.

 • Angajez: 1 inginer proiectant instalatii 1 inginer proiectant drumuri-poduri Conditii: - experienta in proiectare de minim 2 ani Oferim: - pachet salarial foarte bun - cursuri de calificare suportate de catre firma - indemnizatie de masa - program flexibil - mediu de lucru placut - posibilitatea de a se dezvolta intr-o echipa profesionista. Persoanele interesate pot trimite CV :

 • Studii: medii / postliceale: școala profesională, profil electric sau curs de formare profesională; Experiența: minimum 2 ani pe un post similar în instalații electrice de JT/MT/IT (posturi de transformare / stații electrice de transformare); Cerințe / Abilități: - Abilitatea de a lucra cu scheme electrice sau de automatizare - constituie avantaj; - Respectarea normelor SSM si procedurile de urgență; - Disponibilitate pentru deplasări în șantierele companiei; - Permis de conducere categoria B – constituie avantaj. - Fire sociabilă cu bune abilități de comunicare; - Capacitatea de a lucra în echipă; - Spirit organizatoric, focusat pe atingerea rezultatelor. Responsabilități: - Participă la lucrări în cadrul unei echipe de electricieni; - Execută lucrări pe partea de circuite secundare în posturi de transformare și statii electrice conform schemelor electrice; - Echipează tablouri electrice de protecție conform schemelor din proiect; - Identifică și amenajează traseele și amplasamentele electrice conform proiectelor; - Realizează lucrari de montare a echipamentelor și aparatelor electrice; - Realizează conexiunile cablurilor și conductoarelor la echipamentele electrice; - Execută lucrări de construcții montaj, revizii tehnice și reparatii în instalatiile electrice conform proiectelor; - Verifică și pregătește lucrarea pentru punerea în funcțiune a instalațiilor electrice realizate;- Execută toate activitățile sau operațiunile necesare pentru terminarea lucrărilor. Beneficii: - Pachet salarial motivant; - Bonusuri de performanță; - Beneficii non-financiare: instruire, certificari, training, etc.; - Atmosferă benefică dezvoltării profesionale și personale. Dacă vă doriţi să faceţi parte dintr-o echipă de profesionişti, vă rugăm să ne transmiteţi CV - ul dumneavoastră pe adresa de e-mail sau ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0735.806.732

 • S.C. Electroconstructia Elecon S.A. Brasov isi mareste echipa!! Angajam: -INGINER P.R.A.M. Cerinte: studii superioare tehnice finalizate, specializarea electrotehnica/electroenergetica, spirit de observatie, capacitate de perceptie si prelucrare a informatiei, atentie distributiva, disciplina tehnologica, capacitate de analiza si interpretare a fenomenelor si evenimentelor de natura electrica, performanta si orientare catre echipa, permis de conducere cat.B, experienta minim 2 ani. Se asigura: -oferta salariala atractiva; -plata ore suplimentare; -tichete de masa; -tichete cadou(Paste si Craciun); -asigurare medicala; -contract perioada nedeterminata. Va rugam sa ne trimiteti C.V.-ul pe adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru www.eleconbv.ro iar pentru mai multe informarii la nr de telefon 0268/332.123 . Asteptam cu mare interes C.V.-urile dumneavoastra! Multumim!

 • Salveaza cautarea