Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Manpower angajeaza Operatori CNC Cerinte: ✔ Studii medii ✔ Experienta in domeniul prelucrarilor metalice ✔ Bune cunostinte de desen tehnic ✔ Experienta in utilizarea aparatelor de masura si control si a dispozitivelor pentru prinderea pieselor si sculelor aferente Resposabilitati: ✔ Deservirea masinilor CNC /manevrarea pieselor metalice Conditii: ✔ Salariu atractiv ✔ Tichete de masa ✔ Prime de Pasti, de Craciun ✔ Timp de lucru: 8 ore zi (repartizat in 3 schimburi) Informatii suplimentare: 0729 800798

 • 2

  Sc April 91 Srl * vopsele pentru toate suprafetele* angajeaza tehnolog si chimist laborator vopsele. Cerinte: studii de specialitate Responsabilitati: -prepararea produselor conform retetarului -efectuarea analizelor fizico-chimice a produselor in vederea eliberarii lor pe piata -intocmirea documentelor specifice procesului de productie Oferim salariu atractiv. Pentru mai multe informatii ne gasiti la sediul de pe str. Grivitei nr 22 A Brasov sau la numarul de telefon afisat mai jos.

 • 1

  Cerinte: - studii medii - cunostinte minime de desen tehnic - cunostinte despre intrumentele de masurare: subler, micrometru, ceas comperator - experienta pe un post similar constituie un avantaj - calificare Operator CNC - constituie avantaj Responsabilitati: - Operarea masinilor unelte CNC . - Intretinerea si mentinerea parametrilor optimi de functionare a masinilor unelte CNC. - Stabilirea necesarului de materiale in functie de specificul lucrarilor pentru fiecare comanda; - Identificarea si utilizarea SDV-urilor necesare executarii operatiei de prelucrare; - Interpretarea desenului de fabricatie; - Urmarirea pasilor de productie, respectiv a programului pentru piesele ce urmeaza a fi prelucrate; - Prelucrarea pieselor mecanice conform desenelor tehnice. - Utilizarea dispozitivelor de masura pentru controlarea pieselor finite - Asigurarea functionarii masinii si pastrarea curateniei la locul de munca. Beneficii: - salariu atractiv - transport asigurat - tichete de masa - prime - posibilitati de promovare Ne puteti contacta la numarul de telefon 0732800937.

 • 1

  Candidatul ideal Cerinte: - absolvent sau student universitate tehnica in constructii, ; - experienta minima ca inginer in ofertare, inginer birou tehnic sau inginer pe santier in domeniul constructiilor; - capacitate de concentrare si atentie la detalii; - abilitati de lucru in conditii de stres si respectarea termenelor limita; - persoana dinamica, onesta, muncitoare, practica si organizata, cu puternic simt analitic si gandire logica si capacitate de a citii planuri si proiecte; - cunoscator de limba engleza (reprezinta avantaj); - bune cunostinte calculator, utilizator Microsoft Office si Autocad. Descrierea jobului: -Supervizarea permanenta a echipelor de muncitori -Monitorizarea executiei lucrarilor pe santier din punct de vedere al cantitatii, calitatii, si respectarii termenelor de executie - Verificarea planurilor de executie si propunerea de solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate - Asistenta permanenta pentru contractori, transmiterea informatiilor catre Project Manager - Participarea la selectarea executantilor si a materialelor de constructii - Urmarirea executiei constructiei in coformitate cu prevederile inscrise in proiectul tehnic, planse, memorii, prospecte, caiet de sarcini, clause contractuale, etc. - Disponibilitate pentru deplasari in tara - Deschiderea/inchiderea spatiului destinat lucrarilor Desfasurarea activitatii - Fabrici - Santiere - Hale de productie Avantaje: - salariu motivant ; - inveti de la profesionisti; - lucrezi intr-un mediu placut; - vei fi implicat in proiecte nationale; - Posibilitati reale de dezvoltare alaturi de o echipa profesionista.

 • Inginer cu mare experienta profesional in proiectare ,programare,tehnologie,proiectez la cerere stante pentru diverse operatii :taiere,decupare ,perforare ,indoire,ambutisare,reliefare,etc.,cu actionare manuala sau mecanizata. Se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor. Pretul poate varia in limite largi in functie de marimea piesei prelucrate,de complexitatea ei,de precizia ei,de numarul de bucati ,de modul de actionare,de materialul din care este prelucrata piesa,etc.,de foarte multi parametrii astfel incat un pret dinainte apreciat este cat se poate de incorect cat si nerealist.

 • 3

  ELECTRICIAN INTRETINERE SI REPARATII UTILAJE SI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE Profilul candidatului: - Studii tehnice - Experienta anterioara relevanta - Cunostinte tehnice foarte bune. - Disponibibilitate de lucru in schimburi - Persoana ordonata si dornica sa isi imbunatateasca cunostintele profesionale. Responsabilitati: - Participa la instalarea, punerea in functiune si mentenanta utilajelor si echipamentelor Diagnosticarea starii de functionare; - Intretinerea curenta a echipamentelor; - Remedierea defectiunilor; - Executa lucrari de intretinere curenta si inlatura toate dereglarile si defectiunile aparute in timpul functionarii echipamentelor; - Executa probele de functionare dupa efectuarea reparatiilor si repunerea in parametrii tehnici din documentatia masinilor; - Executarea de reparatii curente si reparatii capitale. - Lucrarile efectuate se aplica la o mare diversitate de masini, utilaje si instalatii automatizate Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon sau adresa de email.

 • Ingineri Birou Tehnic ofertare -decontare specialisti in ; -constructii civile si industriale , -instalatii sanitare si edilitare, -drumuri si poduri. Maistru in ctii drumuri Relatii la numar de telefon 723159981 intre orele 8-16

 • S.C. AGRICOL CARM INVEST S.R.L cu sediul in loc. Voila, jud. Brasov, angajeaza Responsabil Departament Mecanizare Cerințe: - Gestionarea pieselor de schimb pentru utilaje; - Realizarea necesarului de material pentru reparații și întreținere utilaje; - Întocmire fisa magazie; fisa utilaj Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de e-mail .

 • Tehnician Service Activitate: Efectuarea de intretineri periodice si reparatii aparatura medicala, conform cerintelor companiei si solicitarilor de la clienti. Activitatile se fac atat la sediul firmei, cat si la sediul clientilor (centre medicale si spitale din tara). Cerinte: Disponibil deplasari in tara pentru efectuarea activitatilor, cat si in strainatate in vederea instruirilor la producatori. Cunostinte cel putin in unul din domeniile electrotehnica, hidraulica, instalatii, electronica, IT, mecanica fina, in functie de domeniul de specializare. Carnet conducere cat B, cunostinte limba engleza, disponibil la program prelungit. Cunostintele de aparatura medicala, mecanica, cat si abilitatile de vanzare constituie un avantaj. Oferta (bonusuri, beneficii): Salarizarea in functie de calificare, activitati si rezultate, se discuta in cadrul interviului. Cv-urile puteti sa le atasati in mesaj, ori sa le trimiteti la adresa: dan.stroea @ expertmed . eu , si sa specificati pentru ce post aplicati. Multumim frumos.

 • Cerințe: - Absolvent al Facultății de Construcții / Inginerie Electrică; - Experiență de minim 3 ani în construcții / execuție; - Excelente cunoștințe de utilizare a computerului MS Office, AutoCAD (mediu-avansat), ArhiCAD; - Limba engleză - prezinta avantaj; - Permis de conducere categoria B; - Foarte bune abilitati de comunicare, seriozitate, implicare, capacitate de analiza si sinteza; - Capacitatea de a lucra in echipa, abordarea pozitiva a sarcinilor de lucru; - Disponibilitate pentru lucru în condiții de stres. Condiții şi responsabilități: - Studiеrеa prоiеctului si supervizarеa exеcutiei pеntru lucrаri dе intalаtii in cоnstructii: sanitаre, vеntilаtie, climаtizarе, tеrmicе, elеctricе еtc. - Intocmire rеfеrаte dе аrovizionаre pentru materiаlеle carе trеbuie puse in lucrare, conform proiectului. - Întocmire devize, calculații preț; - Studiază detaliile de proiectare și documentația tehnică necesară pentru lucrările de construcție; - Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite; - Ia măsuri pentru îndeplinirea normelor și graficului de lucru la modificările solicitate; - Asigură fișe, desene și alte documentații necesare modificărilor; - Îndrumă personalul în executarea cât mai eficientă a lucrărilor. - Urmăreşte şi răspunde de realizarea în termen a lucrărilor primite; - Urmărește implementarea modificărilor pe șantier. Beneficii: - Contract individual de muncă perioadă nedeterminată; - Salariu motivant , stabilit în urma interviului.

 • Familie liniștită cu un venit foarte bun oferim servicii de îngrijire unui batrin(a)la domiciliu acestuia .mai mult detali la tel. Citiți cu atenție anunțul dorim sa avem grija de cineva .

 • 2

  Companie multinationala producatoare de confectii metalice din Parcul Industrial Prejmer angajeaza Operatori CNC. Cerinte: - Absolvent Liceu/Scoala Profesionala/Facultate cu profil tehnic; - Cunostinte de desen tehnic; - Cunostinte despre instrumente de masurare. Responsabilitati: - Ruleaza programul CNC pe masina cu comanda numerica conform instructiunilor de operare si cu specificatiile tehnice; - Masoara si verifica piesele folosind instrumentele de masura, conform cerintelor si specificatiilor tehnice; - Anunta imediat Seful de echipa sau Coordonatorul de Productie cand identifica probleme tehnice referitoare la functionarea/ operarea masinii CNC; - Se asigura ca toate produsele executate in proces indeplinesc conditiile de calitate si specificatiile tehnice; - Verifica periodic starea sculelor, dispozitivelor si verificatoarelor folosite, le pregateste pentru prelucrare. Beneficii: - salariu atractiv - bonuri de masa - bonusuri de performanta - transport asigurat - mediu de lucru dinamic, cu posibilitati de avansare Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numerle de telefon: 0731/121041

 • Cerinte Studii superioare de profil tehnic cu diploma in Ingineria Instalatiilor; Cunostinte Autocad, MSOffice,.. Cunostinte tehnice in domeniul instalatiilor Cunostiinte avansate privind citirea si interpretarea planurilor; Cunostinte de limba engleza Abilitati de planificare si organizare, atentie la detalii, orientare spre rezultate; Capacitate foarte buna de comunicare; Abilitatea de a coordona echipe; Persoana foarte bine organizata; Stabileste solutii tehnice de instalatii pentru cladiri comerciale si industriale Gaseste solutiile cele mai bune din punct de vedere al raportului calitate/pret pentru instalatii sanitare si stingere incendii la proiecte industriale Intocmeste proiecte de instalatii in toate fazele de proiectare respectand termenele impuse (concept, DTAC, PT, DDE, As Build) Elaboreaza si implementeaza solutii tehnice si echipamente conform temei de proiectare; Centralizeaza documentatia necesara avizarii proiectelor Intocmeste listele de cantitati Se deplaseaza pe santier pentru verificarea respectarii proiectelor (daca este necesar) si pentru relevee de instalatii Propune solutii si acorda sprijin pentru rezolvarea neconformitatilor si solutionarea problemelor de ordin tehnic identificate in derularea proiectelor; Participa la fazele determinante si la receptia lucrarilor proiectate; Asigura suport tehnic pentru Departamentul de ofertare si achizitie; Salariu negociabil 1000-1300 euro

 • 1

  Angajam persoana cu experienta in domeniul tricotajelor sau confectiilor care sa aibe cunostinte privind programarea tricotajelor pe masini STOLL, un tehnolog care stie sa confectioneze tricotaje, sa controleze calitatea.Fabrica produce tricotaje pentru export,se afla in Brasov, ofera un salariu motivant, bonuri de masa si alte avantaje .Trimiteti cv pe sau sunati la 0740304413

 • Cerinte Studii superioare de profil tehnic cu diploma in Ingineria Instalatiilor; Cunostinte Autocad, MSOffice,.. Cunostinte tehnice in domeniul instalatiilor Cunostiinte avansate privind citirea si interpretarea planurilor; Cunostinte de limba engleza Abilitati de planificare si organizare, atentie la detalii, orientare spre rezultate; Capacitate foarte buna de comunicare; Abilitatea de a coordona echipe; Persoana foarte bine organizata; Atitudine proactiva Disponibilitate pentru lucrul pe santier Disponibilitate pentru deplasare Permis de conducere categoria B Salariu negociabil 1000-1500 euro Coordonarea activitatii zilnice de instalatii din santier, in parametri optimi de calitate, costuri materiale si timp; Verificarea etapelor de lucrari si a calitatii lucrarilor impreuna cu seful de santier; Urmarirea si coordonarea lucrarilor de organizare de santier; Verificarea specificatiilor tehnice pentru echipamente; Coordonarea lucrarilor in caz de interventii de urgenta; Gestioneaza resursele umane si materiale necesare desfasurarii proiectului; Urmareste respectarea graficului de executie al proiectului; ectului, prezenta si sustine situatiile de lucrari etc. Realizeaza documentatia de proiect, conform cerintelor diverselor faze de executie (procese verbale, situatii de lucrari partiale si finale etc.);

 • Angajez: 1 inginer proiectant instalatii 1 inginer proiectant drumuri-poduri Conditii: - experienta in proiectare de minim 2 ani Oferim: - pachet salarial foarte bun - cursuri de calificare suportate de catre firma - indemnizatie de masa - program flexibil - mediu de lucru placut - posibilitatea de a se dezvolta intr-o echipa profesionista. Persoanele interesate pot trimite CV :

 • 5

  S.C. Rapterm, angajeaza electricieni, mecanici, frigotehnisti, si instalatori salariu motivant. Programul este de 8 ore pe zi (8:00 - 16:30) de Luni pana Vineri. Aeasta firma se ocupa cu mentenanta sistemelor de racire (ventilatie) a aerului, li cat si pe partea electrica a acestora sisteme. Mai multe detalii se pot comunica la telefon sau prin email.

 • Cerinte - Studii superioare de profil tehnic cu diploma in Ingineria Instalatiilor; - Cunostinte Autocad, MSOffice,.. - Cunostinte tehnice in domeniul instalatiilor - Cunostiinte avansate privind citirea si interpretarea planurilor; - Cunostinte de limba engleza - Abilitati de planificare si organizare, atentie la detalii, orientare spre rezultate; - Capacitate foarte buna de comunicare; - Abilitatea de a coordona echipe; - Persoana foarte bine organizata; - Atitudine proactiva - Disponibilitate pentru lucrul pe santier - Disponibilitate pentru deplasare - Permis de conducere categoria B Descrierea jobului Inginer proiectare - Stabileste solutii tehnice de instalatii pentru cladiri de birouri, cladiri rezidentiale, cladiri comerciale si industriale -Gaseste solutiile cele mai bune din punct de vedere al raportului calitate/pret pentru instalatii sanitare si stingere incendii la proiecte industriale - Intocmeste proiecte de instalatii in toate fazele de proiectare respectand termenele impuse (concept, DTAC, PT, DDE, As Build) - Elaboreaza si implementeaza solutii tehnice si echipamente conform temei de proiectare; - Centralizeaza documentatia necesara avizarii proiectelor - Intocmeste listele de cantitati - Se deplaseaza pe santier pentru verificarea respectarii proiectelor (daca este necesar) si pentru relevee de instalatii - Propune solutii si acorda sprijin pentru rezolvarea neconformitatilor si solutionarea problemelor de ordin tehnic identificate in derularea proiectelor; - Participa la fazele determinante si la receptia lucrarilor proiectate; - Asigura suport tehnic pentru Departamentul de ofertare si achizitie; Inginer executie - Coordonarea activitatii zilnice de instalatii din santier, in parametri optimi de calitate, costuri materiale si timp; - Verificarea etapelor de lucrari si a calitatii lucrarilor impreuna cu seful de santier; - Urmarirea si coordonarea lucrarilor de organizare de santier; - Verificarea specificatiilor tehnice pentru echipamente; - Coordonarea lucrarilor in caz de interventii de urgenta; - Gestioneaza resursele umane si materiale necesare desfasurarii proiectului; - Urmareste respectarea graficului de executie al proiectului; - Comunica si analizeaza schimbarile de solutie tehnica (in baza dispozitiilor de santier etc.) - Raportareaza statusul proiectului, prezenta si sustine situatiile de lucrari etc. - Realizeaza documentatia de proiect, conform cerintelor diverselor faze de executie (procese verbale, situatii de lucrari partiale si finale etc.); Beneficii - Pachet salarial atractiv corelat cu experienta si realizarile profesionale - Diurne si ore suplimentare platite; - Lucrul intr-o echipa tanara si motivata aflata intr-o continua expansiune - Posibilitatea de a participa la realizarea unor proiecte de anvergura

 • Salveaza cautarea