Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Buzau

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal: -Absolvent studii tehnice superioare -Curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca cu o durată de cel puţin 80 de ore SSM -Experienta pe o pozitie similara 1 an in industrie - Excelente abilităţi de comunicare - Persoană dinamică, implicata, organizată, atentă la detalii, orientată spre rezultat. - Persoana care detine cunoştinţe avansate legislative în domeniul SSM Descrierea jobului: - Adopta masurile necesare pentru a asigura respectarea la fabrica a cerintelor legislatiei in vigoare si regulamentului intern aplicabil Companiei pe linie de siguranta si sanatatea lucratorilor . - Asigura identificarea riscurilor pe linie de SSM ; - Asigura , instruirea angajatilor in domeniul prevenirii si protectiei cu privire la : riscurile la adresa sigurantei si sanatatii, riscurile specifice la care angajatii sunt expusi in raport cu activitatea desfasurata, la normele de siguranta si reglementarile corporative in domeniu; - Pastreaza relatia cu autoritatile statului pe linie de SSM si participa la inspectii si cercetari aferente ariei sale de activitate. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • BMN PROTECH s.r.l. din Buzau, firma specializata in productia de componente mecanice de precizie, angajeaza programator masini-unelte CN (strung si freza FANUC). Oferim salariu atractiv (1.000 euro net), tichete de masa, decontarea cheltuielilor de transport (pt. navetisti), alte beneficii. E-mail: bmnprotech.office@gmail.com

 • Candidatul trebuie sa fie absolvent de studii superioare tehnice Abilitati de operare PC - nivel avansat - MS Office Competente de lucru cu oamenii - capacitate de a dirija membrii unei echipe Aptitudini avansate de invatare Coordonarea, supravegherea si urmarirea proiectelor Gestionarea activitatilor de pe santiere Intocmirea programului si planul de executie Intocmire/verificare devize lucrari, masuratori, documentatii tehnice, asigura necesarul de materiale si il preda catre departamentul de Achizitie, astfel incat sa nu existe timpi morti in executie Relationarea cu echipele din santier si monitorizarea acestora Redactarea si elaborarea documentelor si rapoartelor solicitate de catre conducere

 • Candidatul ideal -Experienta minim 2 ani intr-o pozitie similara in industria alimentara , de preferat in prelucrarea fructelor -Cunostinte de legislatie, etichetare, HACCP -Cunoasterea limbii engleze sau limba italiana -Orientat catre rezultate;abilitati de comunicare, rezolvarea problemelor, organizare, planificare, lucru in echipa; -Spirit antreprenorial -Orientare catre clientul intern si extern -Onestitate, integritate, etica -Disponibil pentru deplasari. Descrierea jobului -Dezvolta noi produse si contribuie semnificativ la imbunatatirea proceselor, retetelor si specificatiilor existente; -Pune in practica proiectele de dezvoltare initiate de departamentul de marketing; -Realizeaza testele de laborator, in cooperare cu productia; -Testeaza mostrele de materii prime trimise de furnizori; -Urmareste evolutia produselor din portofoliu, evolutie ce reiese din studii specifice de produs, studii generice pe categorii de produse; alte studii de piata -Identifica impreuna cu managerul de fabrica posibile tehnologii ce sunt necesare sau bugeteaza investitia necesara in tehnologie; -Urmareste produsele pe perioada de valabilitate astfel incat acestea sa indeplineasca pe toata aceasta durata cerintele legale si cele impuse; -Se informeaza permanent despre modificarile legislatiei in vigoare atat la nivel local cat si international.

 • Angajam INGINER CONSTRUCTOR - OFERTARE SI CALITATE pentru companie din Buzau. Responsabilitatile postului: - intocmirea ofertelor tehnice, economice si a documentelor de eligibilitate; - responsabil cu implementarea prevederilor sistemului calitatii. Cerinta postului : - experienta relevanta in domeniu - minim 2 ani; - permis conducere cat. B; - disponibil pentru deplasare in timpul zilei de lucru. Beneficii : - salariu motivant- discutat la interviu; - bonuri de masa / diurna; - plata orelor suplimentare; - prime / bonusuri performanta. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Titularul acestui post va realiza planificarea productiei in fabrica. Principalele Responsabilitati • Realizeaza planificarea productiei in fabrica • Tine evidenta tuturor notelor de predare ale prefabricatelor, semifabricatelor si confectiilor metalice • Analizeaza incadrarea in normele de consumpe baza documentatiilor tehnice de executie • Lanseaza documentatia tehnica catre productie si CQ • Analizeaza si efectueaza controlul documentatiei de executie a produselor • In cazul modificarii documentatiei retransmite formatul update catre toti cei implicati • Intocmeste fisele tehnologice si le prelucreaza in softul NAVISION • Intocmeste raport lunar de inchidere a productiei prin punctarea / corelarea cu notele de predare si a balantei contabile Cerinte Principalele Cerinte • Absolvent studii superioare tehnice – specializare constructii • experienta de lucru in contructii prefabricate constituie avantaj • Cunostinte bune de AUTOCAD • Abilitati de operare PC- nivel avansat – MS Office, inclusiv MS Project/program similar planificare; • Aptitudini de analiza si atentie la detalii; • Aptitudine avansata de invatare; • Cunoasterea limbii engleze - constituie avantaj Pentru detalii ne puteti contacta la numarul :0745070605 sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Angajam INGINER CONSTRUCTOR DRUMURI pentru clentul nostru, firma situata in Ramnicu Sarat. Cerintele postului: - Studii superioarea in domeniu absolvite - constructii CFDP - Experienta minim 3 ani in lucrari de drumuri - Cunostinte Pc: Office, Outlook - Permis auto. Responsabilitati: - Coordonarea activitatilor corespunzatoare lucrarilor la punctele de lucru din santier. - Respectarea graficului de executie (cadente, termene, resurse etc). - Corectitudinea documentelor ce reflecta consumul de resurse. - Respectarea tehnologiilor de executie, conform procedurilor tehnice. - Asigurarea respectarii masurilor de securitate si sanatate in munca. - Respectarea masurilor de protectie a mediului aplicabile santierului. Profilul candidatului: - Proactiv, implicativ, cu initiativa - Capacitate de organizare si conducere a unei echipe aflate in subordine - Orientare catre rezultate, eficienta, dinamism - Bune abilitati de gestionare a timpului - Comunicare si relationare in echipa - Fermitate in decizii si actiuni - Invatare rapida, automotivare. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu + transport decontat/ cazare asigurata + alte beneficii. Pentru detalii sunati la numarul de telefon.

 • Fabrica de productie cauta personal vorbitor de limba germana pe tot teritoriul tarii. Mai multe detalii la telefon

 • Societatea DINAMIC SRL din Buzau,angajeaza persoana interesata in desfasurarea activitatii de DIRECTOR CALITATE . Cerinte : absolvent de studii superioare – inginer chimist (sau alte domenii tehnice) - auditor intern pentru sisteme de managementul calitatii si mediu ISO9001 si 14001 constituie avantaj - persoana cu bune abilitati de comunicare, organizare, focusata pe gasirea de solutii la problemele aparute; - bune abilitati de lucru in echipa si de coordonare.. CV-urile se depun pe email office@dinamic, sau fax 0238726171 Telefon 0238726170

 • Salveaza cautarea