Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Hunedoara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cerinte : Coordonare echipe Ingineri service si instalatori; Coordonare activitate RSVTI ; Ofertare Licitatii Studii superioare tehnice absolvite; Seriozitate ; Ofera: - Salariu Motivant ; Bonuri de masa ; Decontare naveta ; Oportunitatea de a lucra intr-o echipa tanara si dinamica ; Absolvent al cursului RSVTI si experienta constituie un avantaj. CV-urile se depun la adresa de e-mail:

 • COMLIBRIS srl, Deva, angajeaza ELECTRONIST/INGINER ELECTRONIST pentru INSTALARE SI SERVICE APARATURA DE LABORATOR. Absolvent de studii tehnice (avantaj studii superioare finalizate sau in curs de finalizare), bun conducator auto, operare PC, cunostinte limba engleza, disponibilitate pentru deplasari in tara CV la e-mail : office@comlibris.ro; comlibris.aparatura@gmail.com; Se ofera pachet salarial atractiv, bonusuri, telefon de servici., program de lucru: 8 ore pe zi - weekend liber, gratuitate transport spre si de la locul de munca.

 • Fabrica ANOROM cu sediul în Parcul Industrial Hunedoara angajeaza montatori subansamble. Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa , sau la sediul fabricii ANOROM din Parcul Industrial Hunedoara. Informatii se pot obtine la telefon 0742775145 sau la sediul fabricii.

 • Pavalascu Risk Consultants, companie de top in domeniul regularizarii daunelor in asigurari cauta colaboratori independenti, specialisti in constatare daune cu acreditare ASF, in toate judetele tarii.

 • Candidatul ideal: - Minim 5 ani de activitate in domeniul productiei de preferinta confectii metalice si in functii de conducere; - Cunostinte de limba engleza la nivel avansat; - Studii superioare tehnice finalizate; Descrierea jobului: - Coordonarea procesului de productie in vederea realizarii productiei planificate, in conformitate cu cerintele clientului,obiectivele, programul si standardele de calitate ale firmei; - Raspunde de respectarea planificarii productiei; - Elaboreaza si urmareste planul saptamanal; Oferim: - Pachet salarial atractiv

 • Candidatul ideal: - Experienta in domeniu de preferat cel putin 2 ani; - Studii medii; - Cunostinte de operare a calculatorului: Word, Excel, baze de date; - Abilitati de comunicare, adaptare la schimbare, dinamica in stilul de munca; - Spirit de initiativa, corectitudine; - Responsabil, puctual si implicat; - Persoana harnica si onesta; - Bun organizator, ordonat, responsabil; - Abilitati de lucru in echipa. Descrierea postului: - Opereaza in stoc miscarile de marfa; - Pastreaza documentele justificative legate de stocuri; - Participa activ la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii la/din magazia firmei; - Raporteaza superiorului ierarhic orice neconcordanta intre stocul fizic si cel scriptic; - Ofera informatii despre stocuri departamentelor firmei; - Inregistreaza, prelucreaza si pastreaza informatiile referitoare la situatia stocurilor; - Utilizeaza eficient spatiul de depozitare; - Atentioneaza operatorul de facturare in cazul in care observa greseli de operare; OFERIM: - Acordam un salar de incadrare in functie de experienta, la un program de 8 ore/zi, cu posibilitate de majorare; - Acordam tichete de masa; - Ore suplimentare platite 175%; - Concediu de odihna (min 21 zile-max 24 zile) in functie de vechimea totala in munca; - Alte facilitati. Pentru informatii suplimentare : 0766 634 427 / Depunere CV la sediul societatii, str. Piata Iancu de Hunedoara, Nr. 1, Hunedoara (POARTA ZGURII)

 • Descrierea jobului - Intocmeste oferte conform listelor de cantitati si documentatie puse la dispozitie de catre beneficiar sau de catre departamentul tehnic - Verificare liste de cantitati si planuri in vederea estimarii corecte a pretului ofertat, elaboreaza devize. - Studierea caietelor de sarcini si a proiectelor. Obtinerea de informatii relevante pentru emiterea ofertei. - Emite cereri de oferta catre furnizori si catre subantreprenori de specialitate si intocmeste analiza comparativa intre ofertele primite. - Intocmeste oferta tehnico-economica in conformitate cu cerintele documentatiei primite; - Raspunde tuturor solicitarilor beneficiarului in vederea transmiterii clarificarilor pentru oferta predata catre acesta; Cerinte - Studii de specialitate - cunostinte tehnice temeinice in domeniul confectiilor metalice - Experienta in domeniu de preferat cel putin 3 ani - Cunostinte avansate de lucru cu Micorsoft Word, Excel - Abilitati bune de comunicare cu furnizorii de materiale si echipamente - Orientare catre rezultate si respectare a termenelor.

 • Salveaza cautarea