Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Iasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Experiența: Minimă Studii: Medii Descrierea jobului : •Încărcarea și descărcarea terminalelor specifice activității de citire; •Citirea contoarelor electrice și de gaz pe zona alocată în termenul stabilit; •Identificarea contoarelor nefuncționale și raportarea situațiilor depistate; Cunoștinte și abilități: •Cunoștinte privind aparatele de măsurare a energiei electrice și a gazelor naturale; •Un nivel ridicat de etică și integritate morală; •Bune abilități de organizare și gestionare a timpului; •Capacitatea de a stabili bune relații de lucru și de a comunica eficient; •Cunoștințe minime de utilizare a unui echipament IT; •Permis de conducere categoria B. Oferta: •Pachet salarial competitiv; •Bonusuri pentru performanță. Dacă vă doriţi să faceţi parte dintr-o echipă de profesionişti, vă rugăm să ne transmiteţi CV - ul dumneavoastră pe adresa de e-mail sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0735806732.

 • SC NORD - EST MEDICAL S.R.L. IASI, angajeaza: INSPECTOR SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA/CADRU TEHNIC PSI Cerinte: - Studii superioare (tehnice) - INGINER - certificat - Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI/SU - Absolvent al cursului de perfectionare in domeniul SSM (80 ore) sau al Masterului - Cunoasterea legislatiei si standardelor de specialitate pe linie de SSM; - Cunoștințe avansate MS Office (Word, Excel, Powerpoint) - Permis conducere categoria B, RELATII LA TEL. 0747.880.848 E-MAIL : nordestmedical@gmail.com

 • Candidatul ideal - studii tehnice finalizate; - cunostinte specifice de legislatie de profil; - capacitatea de a comunica si de a lucra in mod eficient in echipa; - capacitatea de a colabora cu diferite tipuri de personalitati; - adaptabilitate si deschidere in relatiile cu partenerii companiei; - capacitate de analiza, sinteza si prioritizare a sarcinilor de lucru; - responsabilitate, meticulozitate, atentie la detalii; - rezistenta la stres si la perioade de efort prelungit; - capacitatea de concentrare si de a gandi strategic, in vederea luarii celor mai bune decizii, in functie de particularitatile fiecarei situatii in parte. - permis conducere categoria B. Nota: detinerea de diplome ce atesta parcurgerea cursurilor de calificare/specializare in domeniul SSM/SU, precum si experienta specifica pot constitui un avantaj in procesul de recrutare. Descriere job Responsabilitati: - efectuarea documentatiilor si a instructajelor in domeniul SSM/SU pentru unitatile colaboratoare ale Iasisting (societati, asociatii non-profit, unitati medicale samd); - cunoasterea si prezentarea produselor si serviciilor din oferta Iasisting catre potentialii clienti; - elaborarea de oferte de pret adaptate nevoilor fiecarui solicitant in parte, in functie de domeniul de activitate, numarul de angajati, serviciile solicitate etc; - operarea echipamentelor si accesoriilor de lucru in mod corect si responsabil; - insusirea cunostintelor legislative din domeniu si urmarirea modificarilor aduse acestora; - insusirea si asumarea valorilor companiei, precum si reprezentarea acestora in relatiile cu tertii. Beneficii: - pachet salarial motivator; - masina si telefon de serviciu; - posibilitatea de a lucra intr-un mediu competitiv, propice dezvoltarii personale si profesionale; - oferirea de programe de training/team-building. Descrierea companiei: Lider de piata in regiunea Moldovei, Grupul de firme Iasisting este un grup de firme, cu experienta in domeniul SSM/SU, care ofera o gama diversificata de produse si servicii de profil. Cu un portofoliu de mii de clienti multumiti, noi continuam sa ne imbunatatim serviciile in permanenta, din dorinta de a veni in intampinarea colaboratorilor cu produse si servicii de cea mai buna calitate.

 • INFRATECH este o echipa dinamica din Iasi care are ca linie de activitate investigatiile geotehnice, proiectare, studiile si foraje/sondaje geotehnice. Oferim servicii de calitate, cu echipamente performate intr-un timp foarte scurt. De asemenea avem colaborare cu laborator acreditat pentru investigatii detaliate ale terenului de fundare. Avem disponibilitate de deplasari pe teritoriul Romaniei.

 • Cerinte: - studii superioare (sau nu) in domeniul automatizari/robotica; - cunostinte in programare (PLC, instumente de afisaj, C++, control roboti); - persoana punctuala, dinamica, capabila sa stabileasca prioritati, serioasa; - abilitati de lucru in echipa si cu termene limita; - capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii; - cunoasterea limbii engleze - nivel mediu. Avantaj: - Experienta in domeniu ( programarea robotilor industriali: Kawasaki, Kuka, Fanuc etc).

 • Candidatul ideal: - seriozitate/responsabilitate - loialitate - hotărâre - adaptabilitate - autocontrol - atitudine pozitivă - răbdare - capacitate de orientare și comunicare - peste un an de experiență în muncă Descrierea jobului: - studii superioare tehnice în domeniul construcțiilor C.C.I.A. sau C.F.D.P. - operare PC: Word, Excel - experiența constituie un avantaj. Descrierea companiei: S.C. ȘTEF INVEST S.R.L. este o firmă dinamică, specializată în furnizarea de soluții complete pentru lucrări în construcții. Prezentă pe piață din anul 2003, o plasează în categoria firmelor de construcții care promovează calitatea, atât din punct de vedere al execuției lucrărilor, cât și a materialelor folosite.

 • Angajam inginer cu studii superioare tehnice finalizate sau technician constructor, cu sau fara experienta. Cerinte: Cunostinte medii de AutoCAD(2D,3D), MS Office, cunostinte in domeniul geotehnicii se considera un avantaj. Disponibilitate pentru deplasari pe teritoriul Romaniei pentru perioade scurte si medii (foarte rar). Permis de conducere cat. B, masina proprie dispusa deplasarilor se considera un avantaj (consumabilele si combustibilul se deconteaza) Limba engleza - nivel mediu. Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de e-mail: geoforproiect gmail.com Activitatea candidatului va consta in munca de birou (intocmire rapoarte, fise de foraj, profile litologice), activitate de laborator (pregatirea probelor pentru realizarea determinarilor de laborator), activitate de teren (realizare de foraje cu foreza semimecanizate, penetrari dinamice, recoltare de probe din sondaje, incercari cu placa dinamica). Salariul se negociaza in urma interviului.

 • Caut loc de munca pe postul de Inginer Constructor în Iasi; ca specializare am C. C. I. A și ca experienta în domeniu 6 luni de zile.

 • Experienta: Minima Studii: Medii Descrierea jobului : •Incarcarea si descarcarea terminalelor specifice activitatii de citire; •Citirea contoarelor electrice si de gaz pe zona alocata in termenul stabilit; •Identificarea contoarelor nefunctionale si raportarea situatiilor depistate; Cunostinte si abilitati •Cunostinte privind aparatele de masurare a energiei electrice si a gazelor naturale; •Un nivel ridicat de etica si integritate morala; •Bune abilitati de organizare si gestionare a timpului; •Capacitatea de a stabili bune relatii de lucru si de a comunica eficient; •Cunostinte minime de utilizare a unui echipament IT; •Permis de conducere categoria B Oferta: •Pachet salarial competitiv; •Bonusuri pentru performanta; Dacă vă doriţi să faceţi parte dintr-o echipă de profesionişti, vă rugăm să ne transmiteţi CV - ul dumneavoastră pe adresa de e-mail sau ne puteţi contactă la numărul de telefon: 0725161654 sau 0735806776.

 • Pentru postul de INGINER CONSTRUCTII CIVILE Descrierea postului: - intocmirea necesarului de materiale si consumabile in santier - supravegherea si coordonarea echipelor de lucru in santier - gestiunea materialelor, a sculelor si a altor obiecte de inventar folosite pentru respective lucrare - intocmirea rapoartelor de lucru: consumuri materiale, realizari zilnice. CERINTE: - urmarirea etapelor lucrarilor pentru a asigura respectarea planificarilor, in conditii de calitate si de siguranta; - incadrarea lucrarilor in termen; motivarea echipei de lucru, punctalitate, seriozitate; SE OFERA: Contract de munca pe perioada nedeteminata, salariu motivational, de doua ori pe luna in regim Avans / Lichidare, bonusuri in functie de performanta, cazare. Este necesara o persoana responsabila, cu disponibilitate de lucru in teren, deplasari, posesor carnet de conducere cat B, capacitati foarte bune de comunicare atat cu lucratorii din subordine cat si cu reprezentantii Beneficiarului. Pentru postul de INGINER CFDP Studii superioare in domeniul constructiilor, specializarea CFDP. Experienta in executia de lucrari de drumuri si strazi, cunostinte utilizare PC (Word, Excel, Microsoft Project), bune abilitati de planificare, organizare, coordonare si initiativa, orientare spre rezultate, abilitati de comunicare si negociere, rezistenta la stres, disponibilitate pentru program prelungit, permis de conducere categoria B. Descrierea postului: -Urmareste si verifica pe timpul executiei lucrarii respectarea riguroasa a proiectului; -Raspunde de respectarea legislatiei privind protectia muncii, precum si a normelor interne; -Raporteaza cantitatile de lucrari executate si impreuna cu Biroul urmarire productie intocmeste situatia de lucrari; -Raporteaza lunar sau de cate ori este nevoie stadiul lucrarii catre conducerea societatii. -Coordoneaza activitatea de productie la punctul de lucru in vederea realizarii lucrarilor in conditii de eficienta tehnico-economica si de calitate, cu respectarea bugetului stabilit si incadrarea in termenul de executie asumat prin contract, gestionarea resurselor materiale si umane; Pentru postul de MAISTRU CONSTRUCTOR Cerinte: -experienta in constructii - persoana cu foarte bune abilitati de organizare si planificare; - capacitate de asumare a responsabilitatii si de a lua decizii; - orientare spre rezolvarea problemelor; Salariul se negociaza in functie de cunostintele aptitudinile pe care le detineti.

 • SC ROYAL CDV G2 SRL angajeaza ingineri proiectanti specializare CFDP pentru sediile din Iasi si Suceava Activitati: - servicii de proiectare drumuri si poduri - servicii de proiectare in constructii civile si industriale, - consultanta in domeniul fondurilor europene si guvernamentale - intocmire studii de teren : studii geotehnice, topografice, hidrologi 2.Candidatul ideal Cerinte minime obligatorii: - studii de specialitate in domeniu - constructii CFDP - Suntem disponibili si pentru angajarea de proaspeti absolventi ingineri cu specializarea CFDP - Abilități de comunicare, relationare si lucru in echipa; - Abilitati de a lucra cu software-ul tehnic de proiectare; - Cunostinte de utilizare a programului AUTOCAD,OFFICE; - Capacitatea de a lucra si comunica cu beneficiarii si colaboratorii; - Capacitatea de a lucra atat singur cat si in echipa in toate fazele elaborarii unui proiect; Constituie avantaj in selectarea candidatilor: - cunoașterea programelor de desen grafic (AutoCAD, etc) - cunostiinte Office - minime cunostiinte de proiectare. - Experienta de lucru in proiectare - permis de conducere categoria B - recomandari de la alti angajatori 3.Descrierea jobului Responsabilitati: - intocmirea documentatiilor tehnice conform cerintelor beneficiarului - va tine legatura cu beneficirul lucrarii si va prezenta solutiile propuse in concordanta cu tema de proiectare - sustinerea proiectelor in fata verificatorilor de proiecte - obtinerea avizelor - predarea proiectelor catre beneficiar - asistenta tehnica pe parcursul derularii executiei - alte servicii conexe corespunzatoare activitatii de proiectare 4.Beneficii: - Pachet salarial motivant - Conditii de lucru deosebite FARA STRES , intr-un colectiv tanar, dinamic, cu experienta, -Posibilitatea de dezvoltare personala

 • Am absolvit Facultatea de Constructii și Instalații în vara, iar ca specializare am C. I. I. A Ca experienta am: - 3 luni de practica la firma PAB. - 1 luna am lucrat la birou, ma ocupam de devize și făcut antemăsurători. - 1 luna am lucrat pe șantier pentru o școală, o grădiniță și pentru fundația unei case. (am avut faza determinata la fundații și am trecut de ea).

 • Am absolvit Facultatea de Constructii și Instalații în vara, iar ca specializare am C. C. I. A. Ca și experienta am: - 3 luni de practica la firma PAB. - 1 luna de lucru la birou; am facut antemăsurători și am lucrat cu programul windev. - 1 luna de lucru pe parte de execuție la o școală, o grădiniță și o vila. La vila am făcut doar fundația pe grinzi continue, iar la școală am avut faza determinanta la fundații continue (am trecut cu bine peste faza determinanta). Pentru mai multe detalii contactați-mă la nr. de telefon: 0771612745.

 • SC HIDROMOLD SRL, cu sediul in Iasi, este o fima producatoare de echipamente si aparatura hidraulica pentru sectoarele de intretinere si reparatii ale diverselor ramuri economice (constructii civile si industriale, metalurgie, transporturi, constructii de masini, industria petrochimica, energetica si din industria cimentului). SC HIDROMOLD SRL angajeaza INGINER COORDONATOR PRODUCTIE, perioada nedeterminata. Cerinte obligatorii: -absolvent studii superioare tehnice. -cunostinte de limba straina: Engleza; -cunostinte de utilizare PC: Microsoft Windows; Microsoft Office Persoana incadrata in una din urmatoarele situatii: -somer peste 45 ani; -absolvent incepand cu 2018; -tanar NEET (tanar cu varsta cuprinsa intre 16 si 25 de ani care nu are loc de munca, nu urmeaza o forma de invatamant si nu participa la activitati de formare profesionala). Atributii/sarcini: -sa organizeze activitatea de producţie a sectorului coordonat si raspunde prin masurile pe care le ia de indeplinirea calitativa si la termen a programului de productie stabilit; -sa stabileasca planul de operatii pentru executia produselor lansate in fabricatie in societate; -sa centralizeze cererile de produse/servicii si sa elaboreze devizele de calculatie pentru acestea; -sa asigure si sa urmareasca respectarea disciplinei tehnologice, preocupandu-se de imbunatatirea proceselor tehnologice si a procesului tehnic de productie. Sansa de a lucra ȋntr-un mediu de lucru modern, profesionist, organizat, pachet salarial atractiv Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la nr. de tel: 0332.110.142; 0751.113.554 sau adresa de e-mail sau fax: 0332.110.142

 • Candidatul ideal: - studii in domeniu ingineriei (automatizari, electronica, comunicatii); - buna capacitate de organizare si analiza; - buna capacitate de comunicare; - abilitati de planificarea; - capacitate de a lucra in echipa; - minim 1 an experienta profesionala in domeniul sistemelor electronice de securitate; - limba engleza – minim nivel mediu; - cunostinte operare PC - orientare catre client; - lucrul in echipa; - orientarea spre rezultate; - initiativa, creativitate; - seriozitate si profesionalism; - permis de conducere auto cat. B; - disponibilitate deplasari teren; Descrierea jobului - Instaleaza, pune in funcțiune şi efectueaza instalare, punere in functiune, service si mentenanta pentru sisteme de securitate si automatizari, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces etc. - Realizeaza si urmareste planul de service; - Colaborareza cu beneficiarii sistemelor de securitate; - Realizeaza documentatii tehnice adaptate sistemelor; - Efectueaza operatiuni tehnice ale sistemelor de securitate existente la beneficiari (cablare, conectare etc); - Testeaza si pregateste echipamente de service; - Urmareste graficul de executie pentru mentenanta/ service - Raspunde de asigurarea calitatii lucrarilor si serviciilor executate conform proiectelor, specificatiilor tehnice si normelor legale in vigoare;

 • Salveaza cautarea