Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Ilfov Otopeni

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Candidatul ideal - Educaţie necesară: Studii Superioare tehnice - Absolvent Facultatea de Instalatii Bucuresti sau Universitatea Petrol si Gaze Ploiesti - Specializarea Inginer - Autorizat A.N.R.E. gr. PGD, PGIU; - Experienta in domeniul gazelor naturale minim 3 ani - Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: Ord.32/ 2017 cu modificarile uterioare, Legea gazelor 123/2012 cu schimbarile in vigoare ; Ordinul 89/2018 (modificare NTPEE 2008). - Abilitati foarte bune de lucru individual, cat si in echipa, auto-organizare; Abilitati: Cunostinte in proiectarea sistemelor de distributie si a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale; - Operare PC: AutoCAD, Word, Excel; - Corectitudine, tenacitate, seriozitate, bune abiitati organizatorice, coordonare activitate proiectare; - bune cunostinte legislative; - Capacitate de analiza, sinteza si lucru in echipa. Principalele responsabilitati : - Intocmeste masuratori pe teren – relevee- stabiilrea solutiilor de alimentare; - Intocmeste documentatia tehnica ; - intocmire memorii tehnice, breviare de calcul, liste de cantitati lucrari, devize. - Disponibilitate pentru deplasari in interes de serviciu; - Permis de conducere cat. B; Descrierea companiei S.C. 4 Utility Networks S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc din anul 2018. Obiectul principal de activitate il reprezinta proiectarea si executia instalatiilor de gaze, termice si sanitare si dorim sa oferim cele mai bune servicii de revizii și verificări ale instalațiilor interioare de gaz prin personal autorizat. Isi va desfasura activitatea in principal in Bucuresti, jud. Ilfov, Giurgiu, Prahova si in urma solicitarilor concrete.

  • Candidatul ideal - Instalator autorizat A.N.R.E Gaze naturale - Candidatii pot aplica la acest job doar daca detin o diploma de instalator sanitar si gaze naturale sau legitimatie de instalator grad EGD /EGIU in termen de valabilitate; - Educaţie necesară: Studii Medii tehnice /profesionale, Specializare: Instalator gaze naturale autorizat; - Experienta in domeniul instalatiilor de gaze naturale: executie instalatii utilizare gaze naturale, verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiei utilizare gaze naturale; - Cunoştinţe obligatorii cerute de legislaţie: Reglementările legale cu impact în executarea instalațiilor de gaz. - Abilitati foarte bune de lucru in echipa, auto-organizare; - Permis de conducere cat. B prezinta avantaj; - Calificare in meseria de electrian constituie avantaj Abilitati: - Bun cunoscator al conditiilor privind executarea si exploatarea sistemelor de distributie si a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale; - Corectitudine, tenacitate, seriozitate; - Capacitate de analiza, sinteza si lucru in echipa. Principalele responsabilitati : - executie instalatii utilizare gaze naturale - efectueaza verificari si revizii tehnice periodice ale instalatiei utilizare gaze naturale - montare eectrovave - Disponibilitate pentru deplasari in interes de serviciu; - Prezinta avantaj Autorizare I.S.C.I.R privind sudura polietilena/otel Descrierea companiei S.C. 4 Utility Networks S.R.L. este o societate cu capital privat romanesc din anul 2018. Obiectul principal de activitate il reprezinta proiectarea si executia instalatiilor de gaze, termice si sanitare si dorim sa oferim cele mai bune servicii de revizii și verificări ale instalațiilor interioare de gaz prin personal autorizat. Isi va desfasura activitatea in principal in Bucuresti, jud. Ilfov, Giurgiu, Prahova si in urma solicitarilor concrete.

  • Firma cu lucrari de constructii in germania, angajam inginer contructor vorbitor de limba germana cu experienta in organizarea, urmarirea si decontarea lucrarilor din santier.

  • Salveaza cautarea