Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Suceava

Categorii

Judete

Localitati

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Tot ce trebuie să știi este faptul că perseverența constituie cheia reușitei. Pentru a te valorifica trebuie doar să vii să îți dovedești abilitățile dobândite pe parcurs. Dacă nu vrei să ratezi această oportunitate sau să profiți de ea și dacă: -ai experiență de minin 1 an pe un post asemănător; -deții abilități de a gestiona rapid și eficient diferitele situații care pot afecta munca de teren (identificarea problemelor și stabilirea soluțiilor) -esti posesor de permis categoria B, te invităm sa ne contactezi la numărul 0756301915 sau să ne trimiți un CV pe adresa iosif.ecim@gmail.com, pentru a primi toate detaliile și clarificările necesare, Vă mulțumim!

  • Cea mai simplă definiție a ingineriei este aceea care afirmă faptul că ea reprezintă transformarea cunoașterii științifice în mijloace de îmbunătățire a vieții. De aceea noi căutăm o persoană care are pregătire în acest domeniu și care dorește să se dezvolte pe plan profesional. Pentru mai multe informații și clarificări așteptăm să ne contactați la 0756301915 sau să trimiți un CV pe adresa iosif.ecim@gmail.com

  • Se caută un INGINER, care deține experiență de minim 2 ani în operarea și mentenanța strungurilor CNC. Principalele activități pe care le va desfășura viitorul angajat constituie următoarele: -rulează programul pe mașină cu comandă numerică, în funcție de instrucțiunile de operare și de specificațiile tehnice; -măsoară și verifică piesele folosind instrumentele de măsură conform cerințelor; -asigură funcționarea în parametri optimi a echipamentelor din dotare în conformitate cu standardele necesare fiecarei activități. Programul este: 7:30-16:00, de luni până vineri. Ca și specificație specială trebuie menționat ca viitorul angajat trebuie să dețină cunoștințe de desen tehnic.

  • S.C. Iaila Ing S.R.L. Suceava angajează inginer în construcții civile sau inginer CFDP pe partea de proiectare. Experiența constituie un avantaj. Se cere cunoașterea următoarelor programe de proiectare: AutoCAD, ArchiCAD (sau altele similare). Pentru a aplica, așteptăm CV-ul dumneavoastră la iailaing@yahoo.com.

  • SC TRUTZI FIER FORJAT SUCEAVA str. Aleea Vamii, nr 26, Scheia/Suceava, angajeaza: Sudori,cu atestat (calificare) si experienta in confectii metalice (in fier forjat constituie avantaj). Lacatusi confectii metalice Operatori CNC . Manipulant/motostivuitorist - Autorizatie motostivuitorist, talon - Experienta in conducere si operare Stivuitor (Proba de lucru) Getionar depozit -experienta in domeniu -coordoneaza gestionarea stocurilor Oferim salariu motivant. Bonuri de masa Contract de munca pe perioada nedeterminata. Cazare pentru personal calificat din alte orase. Transport din zona Hiliseu, Dorohoi, Liteni, Dolhasca, Bucecea, Varfu Campului, Capu Campului, Poiana, Siret. Program de luni pana vineri. Cautam oameni seriosi pentru colaborare de lunga durata! Asteptam CV sau telefon pe nr de pe site.

  • Salveaza cautarea