Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Inginerie Suceava

Categorii

Judete

Localitati

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de constructii angajeaza Inginer constructor CCIA. Pentru detalii va rugam sa ne lasati un mesaj in privat sau sa sunati la telefon 0744 243 149. Oferim un mediu de lucru alaturi de oameni tineri, dedicati si pasionati de ceea ce fac. Rugam seriozitate! ( Macar un pic!)

  • SC TRUTZI FIER FORJAT SUCEAVA str. Aleea Vamii, nr 26, Scheia/Suceava, angajeaza: Sudori,cu atestat (calificare) si experienta in confectii metalice (in fier forjat constituie avantaj). Lacatusi confectii metalice Operatori CNC . Manipulant/motostivuitorist - Autorizatie motostivuitorist, talon - Experienta in conducere si operare Stivuitor (Proba de lucru) Getionar depozit -experienta in domeniu -coordoneaza gestionarea stocurilor Oferim salariu motivant. Bonuri de masa Contract de munca pe perioada nedeterminata. Cazare pentru personal calificat din alte orase. Transport din zona Hiliseu, Dorohoi, Liteni, Dolhasca, Bucecea, Varfu Campului, Capu Campului, Poiana, Siret. Program de luni pana vineri. Cautam oameni seriosi pentru colaborare de lunga durata! Asteptam CV sau telefon pe nr de pe site.

  • Experienţă: Minimă Studii: Medii Descrierea jobului :  Încărcarea şi descărcarea terminalelor specifice activităţii de citire;  Citirea contoarelor electrice şi de gaz pe zona alocată în termenul stabilit;  Identificarea contoarelor nefuncţionale şi raportarea situaţiilor depistate; Cunoştinţe şi abilităţi  Cunoştinţe privind aparatele de măsurare a energiei electrice şi a gazelor naturale;  Un nivel ridicat de etică şi integritate morală;  Bune abilităţi de organizare şi gestionare a timpului;  Capacitatea de a stabili bune relaţii de lucru şi de a comunica eficient;  Cunoştinţe minime de utilizare a unui echipament IT;  Permis de conducere categoria B. Ofertă:  Pachet salarial competitiv;  Bonusuri pentru performanţă; Dacă vă doriţi să faceţi parte dintr-o echipă de profesionişti, vă rugăm să ne transmiteţi CV - ul dumneavoastră pe adresa de e-mail jobs@adrem.ro sau ne puteţi contactă la numărul de telefon: 0725161654 sau 0735806776.

  • Firma cu domeniul de activitate ce are la baza proiectarea si executia lucrarilor electrice, angajeaza eletricieni si muncitori necalificati in Suceava.

  • Salveaza cautarea