Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caminul de batrini Mediesu Aurit,jud.SM,angajaeaza Infirmieri, activi sau Pensionari. Se ofera cazare masa si retribuire avantajoasa. Tel 0722964948.

 • Caminul de batrini Mediesu Aurit,jud.SM,angajaeaza Asistent Medicali activi sau Pensionari. Se ofera cazare masa si retribuire avantajoasa. Tel 0722964948.

 • Centru privat de ingrijire si recuperare in geriatrie : "Acasa La Bunicii Nostri", angajeaza infirmieri/asistenti medicali/kinetoterapeuti/femei de serviciu.

 • Sunt in cautarea unei doamne peste 40 de ani, care sa aiba experienta cu copiii micic si care sa fie disponibila de la ora 7;45 la ora 15, pentru a avea grija de baietelul meu de 5 luni. 2500 lei garantat lunar, cu weekendul liber! Alte informatii la telefon 0725.517.958 .

 • Doamna divortata, caut bona pentru fetie gemene de 1 an si jumatate. Programul 14-20, zi de zi. Nu este necesar sa gatiti, trebuie doar sa aveti grija de ele cat timp eu sunt plecata. Preferabil experienta cu copii mici. 2500 lei/luna. Alte informatii la telefon 0728.329.957 .

 • Caut bona (pers de peste 20 de ani, care sa nu fumeze langa copil ) pentru o fetita de 4 luni zona Universitate . Program 8 ore , 3 zile pe saptamana (luni, miercuri, vineri). Alte informatii la telefon 0728.329.957 .

 • Echilibrata, sociabila, vesela, blanda, asta sunt eu, si caut un copilas dragalas de care sa am grija, pe o perioada lunga de timp! (Sunt fumatoare) De preferat, cu o varsta apropiata de 2 ani sau 2 ani+ ☺ Accept si condita de a avea grija de un copil, la domiciliul meu , daca aveti disponibilitate sau sunteti nevoita\nevoit sa parasiti tara! Pret pe ora pt 8 ore - 11,5 lei Pret pe ora pt 10\12 ore-9 lei Caut program de Luni-Vineri! Pentru orice intrebare, va stau la dispozitie la nr de telefon 0733767210!

 • Cautam URGENT o menajera priceputa, energica,si cu experienta pentru intretinerea unei case in zona Drumul Sarii la o familie deosebita, pentru un program de lucru de 8 ore/ zi ( Luni - Vineri ) . Va putem oferii Informatii si detalii despre acest post disponibil la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • Dorim URGENT o persoana ingrijita, calda, energica,si cu experienta in domeniu pentru ingriirea si supravegherea unui batranel invarsta la domiciliu, in regim de lucru INTERN. Se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 2500 Ron + 2 Weekend- uri libere / luna ) . Persoanele hotarate sa lucreze ne pot solicita zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • Agentia " Expert Bone & Menaj " - Va pune la dispozitie personal calitativ, atent verificat, cu o vasta experienta si recomandari in domeniu pentru ingrijirea persoanelor care au nevoie de ajutor si sunt invarsta sau bolnave la domiciliu . Facem tot posibilul sa va gasim personal pentru orice program cautati : - INTERN ( Permanent ) - Extern ( 10-12 ore / zi ) - Full-Time ( 8 ore / zi ) - Part-Time ( 4-6 ore/ zi) - Weekend. Ajutam si persoanele care sunt in URGENTA pe SPITAL, si au nevoie de un insotitor pentru ingrijire sau supraveghere permanenta ! Informatii si detalii suplimentare la numarul de contact : 0726.890.498 ( Vdf )

 • caut femeie pt ingrijire batrana, 98 ani, lucida, deplasabila cu cadrul; zona Maresal Averescu

 • Infirmiera cu experienta ne fumatoare de nat magh caut sa ingrijesc persoane varstnice.

 • Infirmiera-cu experienta dobandita la sp.de urg Cluj de nat mag ingrijesc bolnavi sau persoane varstnice la spital sau la domiciliul lor.

 • Cautam URGENT o persoana pentru ingrijirea a doi batrani in zona Titan [ sectorul 3 ]din Bucuresti, unde unul dintre batrani este mobilizat la pat, iar celalalt varstnic este neimobilizat la pat . Programul de lucru este de 8 ore/zi ( Luni - Vineri ) . Salariul oferit lunar este de 2200 Ron / luna . Persoanele dispuse sa lucreze ne pot contacta zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf ).

 • Caut sa ingrijesc batrani in Reșița, România. Tel. 0720153242, 0749555027

 • Agentia " Expert Bone & Menaj " Va pune la dispozitie personal cu experienta si recomandare in domeniu de ingrijitoare batrani / bolnavi la domiciliu,co o baza de date in care sunt persoane ingrijite, energice si calme care se pricep foarte bine cum sa ingrijeasca un bolnav. Personalul pe care il avem in baza noastra de date poate lucra in regim de lucru : - INTERN ( Permanent ) - EXTERN ( 10 - 12 ore/zi ) - FuLL- Time ( 8 ore/ zi ) - ParT - Time ( 4- 6 ore/ zi ) - Weekend Ajutam si persoanele care sunt in URGENTA pe SPITAL si au nevoie de cineva pentru ingrijire sau supraveghere ! Salariul ingrijitoarei variaza de la caz la caz in functiie de programul de lucru si sarcinile pe care le are de indeplinit Pentru mai multe informatii si detalii suplimentare va rugam ne contactati zilnic la numarul de telefon :0726.890.498 ( Vdf )

 • Va oferim personal casnic selectat, cu experienta si recomandare pentru ingrijirea persoanele varstnice sau bolnave la domiciliu, care au nevoie de ingrijire, supraveghere, suport fizic si psihic, administrare tratament sau de o menajera pentru intretinerea unui apartamanet / casa sau Vila, ori de o bona - babysitter pentru ingrirea copilului dumneavoastra atunci can suntei la serviciu sau alte activitati . Firma noastra pune la dispozitie personal pentru orice tip de program de lucru cautati dvs : Intern (Permenent), Extern ( 10 ore/zi ), Full-Time ( 8 ore/ zi ), Part Time ( 4- 6 ore/zi ), Ocazional sau in Weekend . Ajutam si persoanele care sunt in urgenta si au nevoie de ingrijire sau supraveghere in spital ! Pentru a va ajuta in cel mai scurt timp de la solicitarea dumneavoastra va rugam sa ne contactati zilnic la numarul de telefon : 0726.890.498 ( Vdf )

 • batrina de 88 ani, cuminte doarme mai tot timpul, nu e grasa e draguta la figura dar se deplaseaza f. greu la toaleta de multe ori uita si face pe ea, Are nevoie de o persoana care sa o supravegheze, si in rest nu am nici o pretentie, mincarea o pregatesc eu inainte. program de vineri ora 17 pina Duminica ora 17. Pretul vom negocia impreuna . locuieste in ap. cu 2 camere confort 1 la bloc in sect. 4 pe bdl. BRINCOVEANU. DORESC O PERSOANA CARE LOCUIESTE IN BUCURESTI !!! logic se pierde mult timp cu deplasarea pt. cine nu este din localitate

 • Familie cu un copilas vesel, activ, ani doresc colaborarea cu o persoana energica, vigilenta, pozitiva, cu experienta in lucrul cu copiii, responsabila. Program 10 ore/zi Saalariu 2000-3000 lei( in functie de experienta, pregatire, recomandari ) Agentia SELECT FAMILY TEL 0787883 789/ 0735 277 484

 • Cautam pentru un bebe nou nascut o bona cu experienta, blanda, calma, de incredere, responsabila in cresterea si ingrijirea copiilor mici, empatica, nefumatoare. Salariu 3500 lei 2- wekenduri libere /luna Agentia SELECT FAMILY TEL 0787 883 789/ 0735 277 484

 • Salveaza cautarea