Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam o doamna vesela, optimista, activa, rabdatoare, care sa desfasoare activitati ce tin de ingrijirea copilului pt o fetita de 1 an. Locatia se afla in zona Pipera, iar accesul este facil. Programul de lucru se va desfasura in intervalul 09:30-18:30, luni-vineri. Atributii: citit povesti, poezii, plimbat, supravegheat, pregatit si oferit masa. Salariul oferit este de 2500 RON/luna.

 • Familie tanara, deosebita, angajeaza bona pt baietei gemeni de 5 ani si 4 luni in zona Bucurestii Noi-Metrou Straulesti. Programul de lucru este 4h/zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 16:00-20:00. Atributiile cuprind activitati precum: preluarea copiilor de la gradinita, oferit mancare, supravegheat si desfasurat jocuri, menaj usor. Salariul: 2000RON/luna.

 • Familie deosebita angajeaza bona interna pentru o fetita in varsta de 5 luni. Locatia se afla in zona Baneasa, in apropierea Parcului Herastrau. Accesul este facil. Programul de lucru este intern, cu 2 weekenduri libere/luna. Se ofera camera separata. Atributiile tin de ingrijirea si supravegherea fetitei, iar salariul este de 4000RON/luna. Se doreste o colaborare de lunga durata!

 • Cautam o doamna balnda, calda, pozitiva pt un baietel in varsta de 7 luni. Locatia este centrala, in apropierea Hotelului Marriott (zona 13 Septembrie). Programul de lucru este intern, cu 2 weekenduri libere/luna. Atributiile sunt cele ce tin de ingrijirea copilului, iar salariul este de 3000RON/luna.

 • Vrei un loc de muncă în UK? Înscrie-te la Interviurile din Iulie și August! S-au deschis noi locuri de muncă pentru Infirmieri în UK cu interviuri în lunile Iulie și August. Interviurile vor avea loc pe Skype, iar la acestea pot participa toate persoanele cu nivel conversațional de limbă engleză! Locurile de muncă sunt disponibile în Aziluri de bătrâni de pe întreg terioriul UK, acestea oferind un înalt nivel de îngrijire pentru persoanele în vârstă. ♦ Oferta salarială este cuprinsă între £8.21 - £10.50 / oră cu overtime plătit (cu până la £12 / oră - în funcție de ofertă). Ce beneficii mai poți avea? ♦ Cazare la un cost mic sau cazare gratuită ♦ Împrumut pentru cazare și depozit ♦ Bilet de avion gratuit sau dedus din salariu ♦ Transport gratuit de la aeroport la cazare ♦ Uniformă gratuită ♦ Formare și dezvoltare continuă ♦ Șansa de a lucra împreună cu o echipă de management cu experiență îndelungată ♦ Training plătit ♦ Programul standard de lucru de 48 de ore pe săptămână, plus orele suplimentare plătite adițional

 • Cautam o doamna calda, pozitiva pt un baietel nou nascut. Locatia se afla in apropiere de Biblioteca Nationala, iar accesul este facil. Programul de lucru va fi de 4h/zi, de luni pana vineri, si se va desfasura in intervalul orar 16:00-20:00. Atributiile sunt doar pt copil, iar salariul este de 1500 RON

 • Familie deosebita, angajeaza o doamna calda, pozitiva, vorbitoare de limba italiana sau engleza pentru un baietel de 2 ani si jumatate. Locatia se afla in zona Baneasa-Institutul de Meteorologie, iar accesul este facil cu autobuzele 261, 301, 304, 449,783. Programul de lucru va fi de 8h/zi, incepand cu ora 12:00, iar atributiile sunt doar pentru copil si sunt desfasurate impreuna cu mamica. Salariul este de 2500 RON/luna.

 • Cautam o doamna calda, dornica sa interactioneze cu copiii pt o fetita in varsta de 1 an. Locatia se afla in spatele Spitalului Filantropia, iar accesul este facil cu tramvai 10,34 sau autobuz 205,282. Programul de lucru va fi de la ora 09:00 la ora 15:00. Atributiile cuprind activitati precum asigurare igiena, iesit in parc, pregatit lapte, oferit mancare. Salariul oferit este de 1800RON/luna, iar angajarea este imediata!

 • Cautam o doamna vesela, activa, rabdatoare si comunicativa, care sa preia de la gradinita (gradinita se afla la circa 5 minute de locatie), sa ofere masa, sa desfasoare jocuri si activitati educative impreuna cu baietei gemeni de 3 ani si 9 luni. Copiii sunt sociabili, cuminti. Program:16:00-20:00, luni-vineri. Locatia se afla in zona Parc Sebastian. Salariul: 1000RON/luna.

 • Cautam o doamna calda, afectuoasa pt un copilas sociabil in varsta de 7 luni. Locatia se afla in apropiere de Kaufland Colentina (acces facil de la statia de metrou Obor: 10 minute de mers pe jos sau 2 statii cu tramvaiul 21). Program de lucru: 14:00-19:00,luni-vineri. Atributii strict pt copil: oferit masa, supravegheat, asigurarea igienei, ingrijire copil. Salariul oferit: 1300RON/luna.

 • Angajam o doamna pt un baietel sociabil, vesel, dornic de un partener de joaca in varsta de 2 ani. Locatia se afla in Bragadiru. Programul de lucru se va desfasura in intervalul 08:00-19:00,luni-vineri. Atributiile cuprind activitati precum ingrijirea si supravegherea copilului, desfasurat jocuri, activitati educative atat in casa cat si in aer liber, pregatit si oferit masa, asigurarea curateniei in camera copilului. Salariul: 2700RON/luna.

 • Familie deosebita angajeaza o doamna vesela, comunicativa pt o bebelusa de 7 luni. Locatia se afla in apropiere de Gradina zoologica.Accesul este facil la locatie, de la statia de metrou Pipera existand un autobuz al complexului. Programul de lucru este de 4h/zi si se va desfasura in intervalul orar 10:00-14:00,luni-vineri. Atributiile sunt doar pt copil. Salariul: 1500RON/luna

 • Cautam o doamna calda, grijulie si comunicativa pentru un baietel in varsta de 4luni. Locatia se afla in zona Dorobanti, in apropierea de Piata Dorobanti. Acces facil de la metrou Stefan cel Mare. Program de lucru: 8h/zi, luni-vineri, in intervalul 09:00-17:00, si doua weekenduri pe luna, program de 8h. Atributii: ingrijirea si supravegherea bebelusului. Salariul: 3000RON/luna

 • Cautam o bona calda, rabdatoare pt un baietel sociabil in varsta de 6 luni. Locatia se afla in zona Berceni, iar accesul este facil cu tramvaiul 10 sau 34. Programul de lucru este de 9h/zi, luni-vineri, si se va desfasura in intervalul orar 08:30-17:30. Atributiile tin strict de copil si ingrijirea celui mic, iar salariul este de 2500 RON/luna.

 • Familie deosebita angajeaza o bona grijulie, calda, rabdatoare pt o fetita nou nascuta. Locatia se afla in zona Piata Muncii-Calea Calarasilor, iar accesul este facil cu mijloacele de transport in comun (statie metrou Piata Muncii, statie tramvai 40,56,1,10,34, statie autobuz 104). Programul de lucru va fi de 8 h si se va desfasura in intervalul 08:30-16:30, luni-vineri, iar atributiile cuprind activitati ce tin de ingrijirea si supravegherea copilului. Salariul oferit este de 3000RON/luna si este negociabil in functie de experienta, referinte, studii.

 • Cautam doamna cu experienta in ingrijire batrani , Ingrijire domn semideplasabil 70 ani cu pempars , Igiena , mancare menaj usor , Program Luni -sambata 8-14 -6 ore Salariu 2000 ron plus decont Transport

 • Ingrijire doamna semideplasabila 90 ani zona dr taberei program 9 15 salariu 1800 lei de luni pana vineri.Gatit ,menaj usr cumparaturi ,aj igiena

 • Angajam ingrijitoare varstnici , pentru o femeie mobila , purtatoare de pampers, un program de 8 ore , salariu 2000 lei zona Unirii . tel 0722.320.069 / 0722.320.045

 • caut sa ingrijesc un batran sau o batrana la domiciliu cu experienta si calificare in domeniu full time baiat 0754705213

 • Familie tânără cu un copil,cautam sa luam in ingrijire o persoana varstnica cu contract intretinere pentru locuinta in Cluj. Mai multe detalii telefonic.

 • Salveaza cautarea