Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Arges

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Oferim un loc de munca urgent pentru ingrijire unei doamne de 50 de ani cu scleroza multipla. Programul este de la 08.00 - 10.00 si de la 13.00 - 18.00. Pe timpul noptii o ajuta sotul. Zilnic vine cineva acasa pentru terapie si gimnastica. Doamna are 170 cm, 48 kg. Are scaun cu rotile electric. Se cauta o asistenta medicala sau o doamna care a mai lucrat cu scleroza multipla, cu nivel converational al limbii germane, daca se poate si permis. Se ofera contract, asigurare medicala, transport, suport pe intreaga perioada a sederii in Germania. Salariul este negociabil 1400-1500 Euro net. Pentru mai multe detalii sunati de L-V la 0733978860.

 • Caut URGENT femeie serioasa pentru ingrijire permanenta doamna in varsta in MIOVENI. Va multumesc pentru citirea anuntului.

 • Caut un job ca bona zilnic sau de weekend,menaj sau bucatarie, in alimentatie(hotel-restaurant-secretariat ( detin carnet de conducere,liceu) cer si ofer seriozitate.Contact: 740 - arata telefon -

 • Oferim loc de munca in Germania. Salariu intre 1400-1600 EURO NET.(negociabil) Doamna in varsta de 85 de ani. Se deplaseaza in carucior cu rotile. Sufera de Alzheimer si Diabet. O zi pe saptamana doamna merge la un centru de batrani(zi libera) Nivel incepator limba germana. Se cauta persoana cu experienta sau infirmiera/asistenta. Se ofera contract, masa, cazare, asigurare de sanatate. NU SE PERCEPE COMISION! Pentru informatii suplimentare sunati de L-V la 0733978860.

 • Se cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel conversational pentru ingrijire barbat in Germania. Cazul nu este foarte dificil, barbatul locuieste singur. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare, asigurare medicala si unele sarbatori legale platite. Suport pe intreaga perioada a sederii. Salariul este intre 1150 si 1200 euro net. Plecare urgenta! Nu se percepe comision! Pentru informatii,va rog sa sunati de L-V, intre orele 09.00-17.00.

 • Liliana Caut sa îngrijesc copii batrini Pitesti

 • Se cauta persoane pentru ingrijire varstnici la domiciliu in Germania. Experienta, cunostintele de limba germana si permisul de conducere constiutuie un avantaj. Se ofera, masa, cazare, contract de colaborare, asigurare medicala si unele sarbatori legale platite. Suport pe intreaga perioada a sederii. Salariul este intre 1150 euro si 1300 euro. Plecare urgenta! Nu se percepe comision! Pentru informatii, va rog sa sunati de L-V, intre orele 09.00-17.00 la nr. de telefon 0733978859.

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend sau intern atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253715 in PItesti sau Bucuresti.

 • Am 58 ani si caut loc de munca ca ingrijitoare batrani

 • suntem o familie serioasa cu un copil si dorim sa sa ajutam batrini sa le facem viata mai frumuoasa in aceste zile care le mai are cu propunerea de a ne lasa spatiul in care locuiesc

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend , intern sau zi de zi, atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253715 in PItesti sau Bucuresti.

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend sau intern atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253715 in PItesti sau Bucuresti.

 • Caut o doamna care sa ingrijeasca 2 batrani in varsta de 95 de ani 5 zile pe saptamana. Locatie: comuna Buzoiesti,Jud Arges Se ofera cazare si mancare sau daca persoana este din alt sat/oras si este dispusa sa calatoareasca se va compensa transportul. Salariu negociabil. Obligatoriu sa se furnizeze doua persoane de contact care sa recomande persoana drept apta pentru acest gen de serviciu. Detalii si informatii la nr de tel: +4407672095670 ATENTIE!! Nr de Anglia. Contactabil pe whatsap sau puteti da un beep si va voi suna inapoi. Alternativ email: Rog si ofer maxima seriozitate!

 • DescriereSe cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel incepator pentru ingrijire femeie in Germania. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare, asigurare medicala si unele sarbatori legale platite .Suport pe intreaga perioada a sederii.Salariul este de 1200 Euro net. Plecare rapida! Nu se percepe comision!Pentru informatii,va rog sa sunati de L-V, intre orele 09.00-17.00.

 • Femeia sa fie serioasa trebuie sa vina cateva ore sau sa stea permanent la o persoană de 60 de ani este bărbat din gavana 2 langa piata,,salariu atractiv,la bloc etaj 2 relatii la tel pentru a lua legatura directa cu el este 0785621217,posibila casatorie ,doamna sa fie serioasa

 • Buna seara sunt în cautarea unui loc de muncă functie îngrijire in vârstnici,caminuri particulare vă mulțumesc

 • Bună seara caut loc de muncă rog seriozitate maxima puteti lasa si un sms va multumesc mult

 • ingrijesc persoana varstnica la domiciliul meu, eventual cu probleme medicale.

 • Caut femeie îngrijire casa, menaj casa ( curățenie mancare ) Pot oferi si casa si masa separat

 • Persoana , cu experienta, doresc sa am grija de copilul dvs. in weekend sau intern atunci cand vreti sa aveti putin timp pentru relaxare. Sunt o fire vesela, sunt creativa , sociabila si cu dragoste pentru copii. Daca aceste calitati sunt asemeni profilului cautat de dvs. astept sa ma contactati.Tel .0740253715 in Bucuresti.

 • Salveaza cautarea