Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Bucuresti Sector-4

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut sa ingrijesc batrani.Zona Tineretului.Sincai.part time.program de dimineata.URGENT

 • Buna ziua! Doresc sa ma angajez ca bona pt copii cu vârsta mai mare de 2 ani. Precizez ca am experiența de 4 ani in lucrul cu copiii. Sunt o persoana calma, sănătoasă, nefumătoare, răbdătoare și echilibrata cu studii superioare in desfășurare. Pot însoti copiii la diferite activități: ieșiri in parc, plimbări, ieșiri la film, teatru (când se va putea). Pot realiza diferite activități recreative cu copiii și de asemenea pot oferi ajutor la teme, proiecte. Pot lucra la program full time cât și part time. De preferat in sectorul 4, dar atata timp cât exista o statie de metrou ma pot deplasa cu tot dragul. Ofer și cer seriozitate și respect.

 • 2

  Caut femeie ingrijire batrana deplasabila sect 4 0737386621

 • Doamna serioasa, cu referințe, caut loc de munca ingrijire persoane vârstnice la domiciliu, 4 sau 6 ore pe zi. Preferabil zona Berceni sau piața Unirii. Telefon 0799047844

 • Buna ziua, suntem o familie formata din 4 persoane, sot 40 ani, sotie 40 ani si 2 copii mari, cu domiciliul permanent in Bucuresti cu situatie financiara buna, dorim sa ingrijim ca pe proprii copii domn / doamna in etate si care nu au un sprijin la batranete. Putem oferi conditiile necesare pentru o batranete linistita si fara batai de cap, incepand cu ajutor financiar, asistenta medicala dedicata, plimbari munte ( detinem proprietate in judetul Prahova ) si absolut tot ce este necesar unei persoane pentru a duce un trai cel putin decent, contra locuinta in Bucuresti. Asteptam cu drag un telefon la nr. 0727 468 617.

 • Firma austriacă D&C Gumann este lider pe piața recrutării de personal în domeniul îngrijirii bătrânilor la domiciliu pentru Austria. Îngrijirea la domiciliu presupune prezența timp de 24 ore din 24 la domiciliul clientului, în timpul zilelor lucrătoare, weekend-urilor și a sărbătorilor până la 3 luni consecutiv. După această perioadă, veți fi înlocuită de o altă persoana, după care veți avea posibilitatea să reveniți la acelaș caz, sau altul, după situație. Se oferă : - Salariul net- 1000 € / lună; - asigurare completă pe timpul lucrat – 183 € / lună; - transportul dus-întors decontat 200 € - Gewerbe (aprobare muncă) - masa și cazare asigurate GRATUIT de către angajator ; - plasările se fac în cel mai scurt timp posibil ! - Cursuri de formare profesională în domeniul îngrijirii la domiciliu pentru persoanele care nu dețin o astfel de calificare Cerințe: - limba Germană nivel conversațional; uneori se acceptă și începătoare - seriozitate și dorință de muncă; - experiența în domeniu constituie un avantaj dar nu este obligatorie - vârsta minimă 30 ani – vârsta maximă 55 ani Acte necesare înscrierii pentru un loc de muncă la îngrijire bătrâni în Austria: - CV –ul în limba română; - 1 poză corp întreg cât mai recentă - copii după diplome dobândite - adeverință medicală; - copie după buletin sau pașaport românesc - cazier judiciar nu mai vechi de 3 luni Persoanele interesate pot trimite un CV cu foto la adresa de email: ingrijirebatrani.at@gmail.com Detalii la numărul de telefon: 004369910895388 – Daniela Gumann

 • 4

  Se cauta urgent infirmiera pentru camin de batrani.Salariu 2000-2200 la ture de 24/48.

 • 1

  Recrutam bona pentru familie deosebita. Varsta copii: 3 ani si 7 ani Locatie: Autogara Filaret, cartier rezidential Program de lucru flexibil: 7 - 10 ore/zi de Luni pana Vineri Oferta salariala: 3000 – 3500 lei, negociabila in functie de experienta anterioara Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta, proactiva, vesela, responsabila, interesata de o colaborare pe termen lung. Asteptam aplicatia ta. Programari interviu telefonic 0735.179.929; 0722.331.960 de Luni pana Vineri intre orele 11:00-15:00 sau completati fisa de interviu, prin accesarea link-ului recomandat: https://forms.gle/jVsdeKw8ueeL6uA27 Suntem acreditati si ne recomanda experienta de 16 ani pe piata muncii din Romania. Pentru mai multe informatii si alerte de joburi, urmariti pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/profilesrecruitment

 • 1

  Camin specializat Popesti Leordeni face angajari cu ctr de munca, conditii civilizate, toate mesele si transportul asigurate, salariul NET 1800 – 2500 lei luna, full time / part time ! Detalii suplimentare la telefon si la interviu.

 • 1

  Centru educational sector 4 cauta o colega cu experienta pentru postul de educator. Oferim un mediu de lucru placut alături de colegi precum si conditii avantajoase. Mai multe detalii le veti afla in cadrul interviului.

 • 2

  Centru educational sector 4, cauta o colega pentru postul de îngrijitor copii/femeie de serviciu. Mai multe detalii in cadrul interviului. Rugam maxima seriozitate!

 • 2

  Acceda, firma de plasare de personal specializata in plasarea de personal pentru ingrijire bolnavi / batrani la domiciliu, va ofera una dintre cele mai convenabile solutii de ingrijire a parintilor / rudelor dv in varsta / bolnave din Bucuresti. Acceda plaseaza in Bucuresti personal pentru ingrijire batrani bolnavi la domiciliu in conditiile stabilite de dumneavoastra. Dumneavoastra hotarati programul, atributiile, salariul, etc. ingrijitoarei in functie de nevoile si posibilitatile varstnicului, astfel incat sa obtineti un raport convenabil calitate-program-pret. 14 ani de experienta in selectia de personal casnic. Personal casnic de calitate, selectat in mod responsabil si in timp rapid. Costuri scazute. Sperantele pot deveni realitate. www.acceda.ro,

 • Doresc angajare carer sau curățenie in home care mentionez ca am mai lucrat in azil am nino si cont bancar engleza începători

 • 8

  Camin de batrani situat in Bucuresti sect 4 angajeaza infirmiera cu sau fara experienta.Activitatea o desfasuram in str.Eclipsei nr 13 (statia de metrou Dimitrie Leonida- Berceni) daca iti place sa lucrezi cu persoane varstnice te asteptam in echipa noastra.

 • 2

  A) Infirmieri la domiciliu ( Live –in ). Infirmierii la domiciliu sunt acei infirmieri care locuiesc in aceeasi casa cu persoana / persoanele de care au grija ( in unele cazuri – 10% - pot avea grija de 2 batrani, in 90% din cazuri au grija de o singura persoana). Acesti infirmieri, pe langa faptul ca trebuie sa aiba grija de acel batran ( schimbat pampers, ajutat sa manance, stat la povesti, etc) trebuie sa faca si curatenie prin casa, sa pregateasca si masa, probabil sa calce, deci sa aiba grija si de casa, nu face doar ingrijire. Infirmiera are 2 ore libere pe zi si se lucreaza in fiecare zi. Pentru acest tip de job cautam femei care sa aiba minim 6 luni experienta lucrat si care poate fi dovedita cu referinta/e, femei care sa vorbeasca foarte bine limba engleza ( intrucat o sa locuiasca singure cu persoana de care au grija, nu acceptam persoane cu nivel scazut al limbii engleze ). Ca si remuneratie, salariile pleaca de la £450 si ajung pana la £600 pe saptamana. In functie de cat de dificila este persoana de care o sa aiba grija sau in functie de cat de bolnava, salariul poate creste pana la suma mentionata anterior. Cand candidata ajunge in UK o sa aiba o saptamana de training, platit de angajator. Pe durata cursului vor avea cazare gratis la hotel. Dupa curs incep munca; atata timp cat lucreaza, chiria si mesele sunt gratuite. Transportul din Romania in Anglia este platit doar de candidat, noi nu asiguram niciodata transportul; Pe durata scolarizarii o sa-I trebuiasca bani de mancare. Femeile care vor lucra live-in o sa lucreze 2-3 luni, dupa care isi vor lua 1-2 saptamani pauza, se duc acasa, se relaxeaza putin si apoi se pot intoarce. Ca si locatii in UK, pot fi aproape peste tot in Anglia. Nu discutam de tot teritoriul UK, doar England. Nord – Liverpool, Sud – Bournemouth, Est – Norwich, Vest – Bristol ( in acest perimetru ). Nu avem locuri de munca in Londra. Actele de care avem nevoie au fost mentionate in primul email si in contractual de colaborare. Actele de care are nevoie candidata cand o sa fie in UK: a) NINO – national insurance number – numar de asigurare sociala. Orice candidat poate lucra pana la 3 luni fara acest NINO, deci fiecare are destul timp sa-l obtina dupa ce incepe munca. b) Card bancar in UK – acesta de asemenea se obtine doar in UK. In cazul in care se intampina dificultati in deschiderea unui cont, putem sa ajutam noi candidatii sa obtina un cont. Astept CV doar in lb. engleza. Whatsapp: 0769840391. Succes!

 • Persoana cu studii pedagogice și o experienta de peste 4 ani in educația preșcolarilor, în mediul educational alternativ, caut colaborare în vederea transmiterii informațiilor din domeniul pedagogic, chiar la dumneavoastră acasă.

 • Dacă ai deja experiență în UK avem o ofertă de nerefuzat pentru tine! Câștigă 9 lire pe oră ca Infirmier în Bristol și Chester din UK. Detaliile ofertei: ♦ Suport în găsirea unei locuințe permanente ♦ £375 chirie / lună / cameră individuală (facturi incluse) ♦ Perioada de training este plătită ♦ Uniformă gratuită ♦ Schemă de pensii ♦ Program de lucru: 35 de ore / saptămână + ore suplimentare ♦ Concediu anual: 28 de zile + Sarbători naționale Aplică la această ofertă de muncă aici:

 • 1

  Vrei să te reglementezi financiar și să poți face și lucruri care îți plac cu banii din salariu? Ia-ți un job de Infirmier în UK! Cereți oferta completă aici:

 • Bucură-te de Job-uri! Lucrează în Anglia ca Infirmier și câștigă £9.50 pe oră. Aplică aici:

 • Grădinița privată, situată in imediata apropiere a statiei de metru C- tin Brâncoveanu, angajeaza Ingrijitoare copii. Mai multe informații la tel 0722.612.031

 • Salveaza cautarea