Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut ingrijitoare de incredere, fără obligații familiale, cu varsta pana-n 48 de ani, pentru o femeie mai greu deplasabila, bolnava de reumatism, din Cernavoda. Programul va fi in regim intern, cu schimb de tură (la o săptămână pentru cele din afara orașului) pentru un salariu ”săptămânal” de 500 lei, masa e asigurată și conditii rezonabile (casă la curte cu termoficare, baie, internet). Mentionez ingrijitoarea sa nu aiba probleme de sanatate si sa nu fie supraponderală. Alte detalii la tel. 0724 886 490 dupa orele 10.

 • caut insotitoare batrina(in putere), persoana nefumatoare,intre 55-60ani, serioasa,intern

 • Oferim casa la tara pe malul lacului Tasaul , gospodarie civilizata , cu multe oportunitati , unei familii cu venituri sigure careia sa-i placa viata la tara , serioase , credincioase , max.1 copil in schimbul ingrijirii la batrinete. Detalii la telefon. Exclus oamenii needucati , care au probleme cu bautura , persoane agresive sau cu antecedente penale. Mentionez ca terenul are 1860 mp , pomi fructiferi , gradina de zarzavat , toate acestea cerind pricepere si efort. Pentru o casa muncesti o viata. Cine o va primi , va trebuie sa dovedeasca ca o poate intretine in spiritul in care noi am construit-o ; ca mijloc de a te intretine din produsele sanatoase ale acestei curti . Sa fie pasionat de natura , priceput si harnic. Deocamdata sintem functionali :)) dar vrem sa fim prevazatori si sa punem in ordine lucrurile. Vrem sa formam o mica familie in care sa domneasca armonia , intelegerea si empatia. Iar pentru asta este nevoie de oameni speciali care sa iubeasca si sa-si doreasca cu adevarat o casa in mijlocul naturii. Sa nu priveasca aceasta oferta ca pe o afacere ci ca pe un vis pe care sa si-l indeplineasca. Va rog sa cititi anuntul cu atentie deoarece sintem asaltati de persoane nepotrivite , fara servici , fara venituri , fara educatie. Pentru discutii acceptam doar familii casatorite legitim .Multumim.

 • Aplic gene fir cu fir tehnicile 1-3D. Dețin diplomă de calificare, mediu plăcut, produse de calitate(DLUXprofesional), zona gării. Prețuri: 1D - 100lei, 2D-120lei, 3D-150lei. Apelați cu încredereMaria :)

 • Angajam infirmieri/e pentru un cămin de batrani din Eforie Nord!

 • Cautam doamna serioasa in regim intern pentru batran de 90 de ani, mobil cu baston dar uneori are nevoie de ajutor, cu probleme de senilitate. Trebuie sa i se pregateasca de mancare si trebuie sa i se dea medicamentele necesare. Cazarea si masa este asigurata in locuinta batranului in centrul orasului Constanta si, de asemenea dorim ca ordinea si curatenia sa fie pastrate in apartament.

 • Waterboyz.ro din Constanta, amenajeaza locuri de joaca de interior la cea mai buna calitate. Garantie 24 luni, certificate TUV, echivalent ISCIR. Asiguram proiectare 3d personalizata, montaj si un pret decent. Puteti opta pentru: locuri de joaca modulare, tiroliene de interior, jucarii electrice de tip nou, paviment, plastice, soft play, etc. Contactati- ne pentru o oferta sau intrati pe site ul nostru waterboyz .ro pentru informatii si preturi.

 • Caut sa lucrez ca bonă am 34 ani sunt o persoană serioasă iubesc copiii.Rog seriozitate petru detalii Sunați la numărul acesta

 • Angajez pentru o batrana din Constanta, ingrijitoare nefumatoare fara obligatii, in regim intern, cazarea mancarea gratuite plus 1000 lei salariu la luna.Carte de indentitate obligatoriu, unelele analize ulterior.Suna cu prezentare la

 • Angajez bona , doresc o persoana curată și serioasă , pt a avea grija de fetița 11 luni . Program in fiecare seara de la orele 18-08 , cu un liber pe săptămâna , salariu 2000 lei. ( precizez ca in orele acestea noi suntem la munca dar este monitorizare video ) . Posibilitate de angajare și ca bona interna cu un liber pe săptămâna salariu 3300 lei. Banii va rămân total in mâna , va sta la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie

 • Batrana este perfect lucida, mananca singura ( trebuie sa i se duca mancarea ), nu este deplasabila dar poate fi pusa in carucior cu ajutorul unei macarale. Programul este de luni pana duminica inclusiv, 6 ( sase ) ore / zi. Functie de anotimp , primavara intre orele 7-8, 11-14, 17-18, vara : 7-8, 11-14, 18-20. ( aceste intervale orare pot fi modificate de comun acord ). Nu este necesara pregatirea mancarii. In timpul alocat intervalelor se va face un minimum de curatenie ( maturat curtea, de aspirat in camere o data la cateva zile, alte treburi marunte ce nu necesita efort fizic deosebit si nici nu sunt necesare zilnic ). In timpul ramas liber, se sta la discutii cu batrana. Alte amanunte , se discuta la fata locului. Doamna dispusa pentru ingrijirea batranii , doresc sa locuiasca in apropiere. Tel. de contact : 0752444669

 • Caut sa ingrijesc o doamna,intern, rog si ofer seriozitate! Pentru mai multe detali va rog sa ma contactati la 0762049706 !

 • Oferim locuri de munca in domeniul medical in azile si spitale din uk, FARA COMISIOANE!! -ca infirmier este important sa ai o atitudine pozitiva, sa fii prompt in realizarea sarcinilor, sa iti placa sa relationezi cu oamenii si ai rabdare. de asemenea cel mai important este sa cunosti limba engleza la nivel mediu conversational pentru a putea relationa cu paientii.nu e nevoie de experienta , se face training acreditat. -ca support worker este necesar sa fi dispus sa lucrezi cu peroane cu dizabilitati si sa ai un nivel mediu scris si vorbit al limbii engleza. se fac traininguri pregatitoare, nu se cere experienta. -ca asistent medical trebuie sa ai studii in domeniu, postliceala au facultate, sa ai pin( dreptul de munca in uk) sau prn (sa fi in curs de inregistrare in uk) Oferta: -contract de munca full time, pe perioada nederminata,36 sau 44 ore/saptamana, ore suplimentare platite salariul incepe de la 8.21 lire/h-9 lire /h pentru infirmieri /support workers( conteaza interviul, locatia) pentru asistentii medicali cu pin salariile incep de la 14,5lire/h si ajung pana la 17lire/h -cazare contra cost, plata din primul salar, insa exista si posibilitatea sa ofere o luna gratuit in azil in functie de locurile disponibile. cazarea e de la 50-90 lire/saptamana, depinde de locatie -suport in obtinerea nino si a contului bancar -traininguri gratuite certificate in urma carora se obtin acele certificare( diplome) -locatii noi actualizate saptamanal concediul platit , 28 zile pe an -uniforma gratuita -posibilitatea de a avansa, dezvolta in cadrul companiei -va ajutam in realizarea cv-ului in cazul in care aveti nevoie -asistenta pe toata durata procesului de recrutare 1. responsabilitati/cerinte:infirmieri/support workers -identificarea nevoilor speciale ale pacientilor -sprjinirea pacientilor in activitatile zilnice -stabilirea unei rutine de lucru care ajuta pacientii cu activitatile zilnice -asigurarea confortului pacientilor asistati -asistarea alimentatiei si administarea alimentelor -asigurarea suportului emotional, atat a pacientilor cat si a familiei -asigurarea conditiilor igienico-sanitare -sa cunoasca limba engleza ( se sustine interviu pe skype cu angajatorul) -sa aiba casierul curat -disponibilitatea de a lucra in ture de 8,10,12 ore , de zi sau noapte 2. cerinte/responsabilitati:asistenti medicali -pin number valid -prn pentru asistentii in curs de inregistrare, cu un nivel bun al limbii engleze cu posibilitate de a lucra ca nurse assistant in limita locurilor disponibile.( training gratuit, cazare gratuita pe perioada trainingului) -nivel mediu al limbii engleze -cunostinte in domeniu nu percepem comisioane! -cv-urile pot fi trimise pe email:

 • Angajez bona program noaptea de la 18-08, o noaptelibera, salariu 1700 lei , prefer o doamna / fata nefumătoare , răbdătoare si iubitoare de copiii ! Doresc seriozitate !

 • Angajez bona interna , liber o zi pe săptămâna , salariu 3000 lei , prefer o doamna / fata nefumătoare , răbdătoare si iubitoare de copiii ! Doresc seriozitate !

 • Caut femeie ingrijire batrana , zona Doi Cocosi. Doamna sa aiba domiciliul in cartier sau in zona. Ofer 800 lei / luna. Telefon 0752444669.

 • Constanta, zona turnuri CET. Caut femeie pentru ingrijire batrana imobilizata la pat 2 ore pe zi - o ora dimineata si o ora seara.

 • Camin de batrani privat angajeaza infirmiera si asistenta medicala cu calificare

 • Angajez in Constamta ingrijitoare batrana neimobilizata.Femeie fara obligatii nefumatoare numai intern varsta maxim 50 de ani.Cazarea si mancarea asigurate.Salariu 1000-1200 lei pe luna,2 libere pe luna.Suna cu prezentare la 0761725140

 • Doresc sa ingrijesc femeie bolnava la domiciliul acesteia (intern) sau sa lucrez ca menajera (intern), daca se poate in Jud.Constanta, eu locuind in Com.Amzacea, sat General Scarisoreanu. Am 53 ani, sanatoasa, curata si cu experienta 9 ani in Italia in ingrijire persoane bolnave. Pentru contact si detalii va rog sunati la tel 0758149124, Cristina. Daca aveti nevoie de o persoana de incredere, nu ezitati sa ma contactati! Ofer si cer maxima seriozitate, respectul este motto-ul meu in viata!

 • Salveaza cautarea