Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Oferim casa la tara pe malul lacului Tasaul , gospodarie civilizata , cu multe oportunitati , unei familii cu venituri sigure careia sa-i placa viata la tara , serioase , credincioase , max.1 copil in schimbul ingrijirii la batrinete. Detalii la telefon. Exclus oamenii needucati , care au probleme cu bautura , persoane agresive sau cu antecedente penale. Mentionez ca terenul are 1860 mp , pomi fructiferi , gradina de zarzavat , toate acestea cerind pricepere si efort. Pentru o casa muncesti o viata. Cine o va primi , va trebuie sa dovedeasca ca o poate intretine in spiritul in care noi am construit-o ; ca mijloc de a te intretine din produsele sanatoase ale acestei curti . Sa fie pasionat de natura , priceput si harnic. Deocamdata sintem functionali :)) dar vrem sa fim prevazatori si sa punem in ordine lucrurile. Vrem sa formam o mica familie in care sa domneasca armonia , intelegerea si empatia. Iar pentru asta este nevoie de oameni speciali care sa iubeasca si sa-si doreasca cu adevarat o casa in mijlocul naturii. Aici nu este vorba doar de o casa si un loc ci de o stare spirit . Sa nu priveasca aceasta oferta ca pe o afacere ci ca pe un vis pe care sa si-l indeplineasca. Va rog sa cititi anuntul cu atentie deoarece sintem asaltati de persoane nepotrivite , fara servici , fara venituri , fara educatie. Pentru discutii acceptam doar familii casatorite legitim .Multumim.

 • Caut femeie ingrijire batrana , zona Doi Cocosi. Doamna sa aiba domiciliul in cartier sau in zona. Ofer 800 lei / luna. Telefon 0752444669.

 • Batrana este perfect lucida, mananca singura ( trebuie sa i se duca mancarea ), nu este deplasabila dar poate fi pusa in carucior cu ajutorul unei macarale. Programul este de luni pana duminica inclusiv, 6 ( sase ) ore / zi. Functie de anotimp , primavara intre orele 7-8, 11-14, 17-18, vara : 7-8, 11-14, 18-20. ( aceste intervale orare pot fi modificate de comun acord ). Nu este necesara pregatirea mancarii. In timpul alocat intervalelor se va face un minimum de curatenie ( maturat curtea, de aspirat in camere o data la cateva zile, alte treburi marunte ce nu necesita efort fizic deosebit si nici nu sunt necesare zilnic ). In timpul ramas liber, se sta la discutii cu batrana. Alte amanunte , se discuta la fata locului. Doamna dispusa pentru ingrijirea batranii , doresc sa locuiasca in apropiere. Tel. de contact : 0752444669

 • Angajez bona interna , liber o zi pe săptămâna , salariu 3000 lei , prefer o doamna / fata nefumătoare , răbdătoare si iubitoare de copiii ! Doresc seriozitate !

 • Angajez bona , doresc o persoana curată și serioasă , pt a avea grija de fetița 11 luni . Program in fiecare seara de la orele 18-08 , cu un liber pe săptămâna , salariu 2000 lei. ( precizez ca in orele acestea noi suntem la munca dar este monitorizare video ) . Posibilitate de angajare și ca bona interna cu un liber pe săptămâna salariu 3300 lei. Banii va rămân total in mâna , va sta la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie

 • Caut ingrijitoare de incredere, fără obligații familiale, cu varsta pana-n 48 de ani, pentru o femeie mai greu deplasabila, bolnava de reumatism, din Cernavoda. Programul va fi in regim intern, cu schimb de tură (la o săptămână pentru cele din afara orașului) pentru un salariu ”săptămânal” de 600 lei, masa e asigurată și conditii rezonabile (casă la curte cu termoficare, baie, internet, aer conditiont). Mentionez ingrijitoarea sa nu aiba probleme de sanatate si sa nu fie supraponderală. Alte detalii la tel. 0724 886 490 dupa orele 10.

 • Caut bona pentru un baietel de 3 ani jumatate,10 zile pe luna de la ora 8 dim pana la ora 18:00,pentru mai multe detalii contactati-ma.

 • asigurarea asistentei medicale calificate necesare derularii activitatii in Spital aplicarea si urmarirea tratamentelor prescrise de medic, pacientilor care se adreseaza Spitalului organizarea operativa a activitatilor de inregistrare a datelor de evidenta primara a persoanelor care apeleaza la serviciile Spitalului.

 • Waterboyz.ro din Constanta, amenajeaza locuri de joaca de interior la cea mai buna calitate. Garantie 24 luni, certificate TUV, echivalent ISCIR. Asiguram proiectare 3d personalizata, montaj si un pret decent. Puteti opta pentru: locuri de joaca modulare, tiroliene de interior, jucarii electrice de tip nou, paviment, plastice, soft play, etc. Contactati- ne pentru o oferta sau intrati pe site ul nostru waterboyz .ro pentru informatii si preturi.

 • caut insotitoare batrina(in putere), persoana nefumatoare,intre 55-60ani, serioasa,intern

 • Angajez bona interna salariu 3000 lei detalii la nr 0799076209

 • Angajez bona program noaptea de la 18-08, o noaptelibera, salariu 1700 lei , prefer o doamna / fata nefumătoare , răbdătoare si iubitoare de copiii ! Doresc seriozitate !

 • Oferim locuri de munca in domeniul medical in azile si spitale din uk, FARA COMISIOANE!! -ca infirmier este important sa ai o atitudine pozitiva, sa fii prompt in realizarea sarcinilor, sa iti placa sa relationezi cu oamenii si ai rabdare. de asemenea cel mai important este sa cunosti limba engleza la nivel mediu conversational pentru a putea relationa cu paientii.nu e nevoie de experienta , se face training acreditat. -ca support worker este necesar sa fi dispus sa lucrezi cu peroane cu dizabilitati si sa ai un nivel mediu scris si vorbit al limbii engleza. se fac traininguri pregatitoare, nu se cere experienta. -ca asistent medical trebuie sa ai studii in domeniu, postliceala au facultate, sa ai pin( dreptul de munca in uk) sau prn (sa fi in curs de inregistrare in uk) Oferta: -contract de munca full time, pe perioada nederminata,36 sau 44 ore/saptamana, ore suplimentare platite salariul incepe de la 8.21 lire/h-9 lire /h pentru infirmieri /support workers( conteaza interviul, locatia) pentru asistentii medicali cu pin salariile incep de la 14,5lire/h si ajung pana la 17lire/h -cazare contra cost, plata din primul salar, insa exista si posibilitatea sa ofere o luna gratuit in azil in functie de locurile disponibile. cazarea e de la 50-90 lire/saptamana, depinde de locatie -suport in obtinerea nino si a contului bancar -traininguri gratuite certificate in urma carora se obtin acele certificare( diplome) -locatii noi actualizate saptamanal concediul platit , 28 zile pe an -uniforma gratuita -posibilitatea de a avansa, dezvolta in cadrul companiei -va ajutam in realizarea cv-ului in cazul in care aveti nevoie -asistenta pe toata durata procesului de recrutare 1. responsabilitati/cerinte:infirmieri/support workers -identificarea nevoilor speciale ale pacientilor -sprjinirea pacientilor in activitatile zilnice -stabilirea unei rutine de lucru care ajuta pacientii cu activitatile zilnice -asigurarea confortului pacientilor asistati -asistarea alimentatiei si administarea alimentelor -asigurarea suportului emotional, atat a pacientilor cat si a familiei -asigurarea conditiilor igienico-sanitare -sa cunoasca limba engleza ( se sustine interviu pe skype cu angajatorul) -sa aiba casierul curat -disponibilitatea de a lucra in ture de 8,10,12 ore , de zi sau noapte 2. cerinte/responsabilitati:asistenti medicali -pin number valid -prn pentru asistentii in curs de inregistrare, cu un nivel bun al limbii engleze cu posibilitate de a lucra ca nurse assistant in limita locurilor disponibile.( training gratuit, cazare gratuita pe perioada trainingului) -nivel mediu al limbii engleze -cunostinte in domeniu nu percepem comisioane! -cv-urile pot fi trimise pe email:

 • Casa Popa Costinești Caută gospodina perioadă foarte lungă - căsătorie vârsta 45 50 ani

 • Pentru ca ne place curatenia atat noua cat si dvs,va venim in intampinare cu servicii de curatenie ptr casa si familia dvs!

 • Caut doamna in putere,sa îngrijească un băiat de 17 ani cu pareza..E nevoie să îl supravegheze,sa ii preparare mâncarea,sa ii asigure igiena (băiatul are pampers).Program flexibil.Salariu negociabil.Mai multe informații la telefon.

 • Caut doamna in putere,responsabila,sa îngrijească un băiat de 17 ani cu pareza.E nevoie să îl supravegheze permanent,sa ii pregătească mâncarea,sa îl hrănească,sa ii asigure igiena(băiatul are pampers!),Program flexibil,salariu negociabil.Mai multe detalii la telefon.0722318914

 • Caut o femeie pentru ingrijire 2 batrani (sot si sotie) la domiciliu, in regim intern in Constanta. Batranii sunt deplasabili si locuiesc la bloc. Ofer cazare, masa si salariu negociabil.

 • Caut o doamna care să aibă grijă de o bătrână imobilizată la pat , sa o supravegheze. Doresc pentru o perioada scurta de timp, maxim 10 zile .As opta pt o persoana care poate să rămână si pe timp de noapte . Plata o discutam la telefon. Mulțumesc !

 • Angajez femeie fara obligatii pentru a avrea grija de o batrana in varsta de 63 de ani.Ofer cazare,mancare + salariu . TEL: 0760 461188 / 0729 450 647

 • Salveaza cautarea