Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Imi ofer serviciile persoanelor imobilizate sau nu pt a le ingriji( gatit, menaj, dat medicamente, facut baie si piata) de la ora 18.00 la ora 8.00 dimineata. Cer si ofer maxima seriozitate. Nu deranjati daca nu sunteti interesati. Multumesc.

 • Căutăm cosmeticiană serioasă,responsabilă, dornică de perfecționare cu ușurință de a lucra cu aparatură de ultimă generație. Atentă la detalii, amabilă, prezentabilă, sociabilă, devotată locului de muncă cu abilități de comunicare și relaționare. Salonul se află în Constanța, zona Capitol. 

Aparatura cu epilare laser ( training-ul se ofera in momentul angajarii )

 • Familie serioaa angajam bona interna pentru copii de 2 ani, gemeni. Vom locui impreuna in jud. Ilfov si vara ila mare, asiguram cazare, intimitate, mese, un climat sanatos si propice dezvoltarii copiilor. Oferim 150 lei/zi pentru programde lucru de max . 14h/zi, Nu dorim persoane fumatoare, fara cazier judiciar curat si fara analize medicale (platite de noi) verificabile.

 • Asistent medical generalist, proaspăt reîntors din Germania, caut persoana bolnava de îngrijit sau bătrân, imobilizat sau nu, diverse probleme medicale grave sau moderate. Îngrijirea unui bolnav prevede de la hrănit pana la spălat, tot ce tine de bolnav în funcție de gravitatea stadiului de boala. Fără probleme gătesc având și diploma de bucătar (hobby principal). Multicalificat ofer foarte multă seriozitate și profesionalism și cer seriozitate.

 • Oferim locuri de munca in domeniul medical in azile si spitale din uk, FARA COMISIOANE!! -ca infirmier este important sa ai o atitudine pozitiva, sa fii prompt in realizarea sarcinilor, sa iti placa sa relationezi cu oamenii si ai rabdare. de asemenea cel mai important este sa cunosti limba engleza la nivel mediu conversational pentru a putea relationa cu paientii.nu e nevoie de experienta , se face training acreditat. -ca support worker este necesar sa fi dispus sa lucrezi cu peroane cu dizabilitati si sa ai un nivel mediu scris si vorbit al limbii engleza. se fac traininguri pregatitoare, nu se cere experienta. -ca asistent medical trebuie sa ai studii in domeniu, postliceala au facultate, sa ai pin( dreptul de munca in uk) sau prn (sa fi in curs de inregistrare in uk) Oferta: -contract de munca full time, pe perioada nederminata,36 sau 44 ore/saptamana, ore suplimentare platite salariul incepe de la 8.21 lire/h-9 lire /h pentru infirmieri /support workers( conteaza interviul, locatia) pentru asistentii medicali cu pin salariile incep de la 14,5lire/h si ajung pana la 17lire/h -cazare contra cost, plata din primul salar, insa exista si posibilitatea sa ofere o luna gratuit in azil in functie de locurile disponibile. cazarea e de la 50-90 lire/saptamana, depinde de locatie -suport in obtinerea nino si a contului bancar -traininguri gratuite certificate in urma carora se obtin acele certificare( diplome) -locatii noi actualizate saptamanal concediul platit , 28 zile pe an -uniforma gratuita -posibilitatea de a avansa, dezvolta in cadrul companiei -va ajutam in realizarea cv-ului in cazul in care aveti nevoie -asistenta pe toata durata procesului de recrutare 1. responsabilitati/cerinte:infirmieri/support workers -identificarea nevoilor speciale ale pacientilor -sprjinirea pacientilor in activitatile zilnice -stabilirea unei rutine de lucru care ajuta pacientii cu activitatile zilnice -asigurarea confortului pacientilor asistati -asistarea alimentatiei si administarea alimentelor -asigurarea suportului emotional, atat a pacientilor cat si a familiei -asigurarea conditiilor igienico-sanitare -sa cunoasca limba engleza ( se sustine interviu pe skype cu angajatorul) -sa aiba casierul curat -disponibilitatea de a lucra in ture de 8,10,12 ore , de zi sau noapte 2. cerinte/responsabilitati:asistenti medicali -pin number valid -prn pentru asistentii in curs de inregistrare, cu un nivel bun al limbii engleze cu posibilitate de a lucra ca nurse assistant in limita locurilor disponibile.( training gratuit, cazare gratuita pe perioada trainingului) -nivel mediu al limbii engleze -cunostinte in domeniu nu percepem comisioane! -cv-urile pot fi trimise pe email:

 • D-na 51 de ani, extrem de serioasa si muncitoare, caut cazare contra cost la persoane neajutorate pt a face menaj si tot ceea ce au nevoie. Cer si ofer maxima seriozitate. Nu sunati daca nu sunteti interesati. Multumesc!

 • Doresc să îngrijesc bătrân-batrana la domiciliul acestuia, 5 ore pe zi de luni-vineri în Constanța. Rog seriozitate

 • Caut o persoana serioasa care are nevoie sa locuiasca in constanta ! Apartamentul mamei mele are doua camere si are nevoie ca cineva sa i faca piata si sa i gateasca ! Este tanara are 53 de ani si a suferit o interventie chirurcicala , se poate deplasa singura dar are nevoie de compania une doamne , domnisoare, pt ca e urat sa stai singur ! cine are nevoie de o locuinta gratis si mancarea , in schimbul unor mici servicii , va rog contactati ma ! Laura

 • Familiști,dorim să îngrijim o persoană in vîrstă,cu clauze de întreținere pe viață si acte la notar,cu cedare proprietate. Menționez că, la bloc cât și la curte, în Eforie N-S,Tuzla, jud.Constanța. Așteptăm propunerea dumneavoastră.Rugăm, nu deranjati inutil.

 • Caut sa îngrijesc batran/a la domiciliu. Intern. Am 10 ani experienta. Rog si ofer seriozitate. Nu raspund la mesaje.

 • Căminul de bătrâni sfintii Constantin și Elena Eforie Nord jud Constanța Angajează infirmieră tel 0739567601

 • Waterboyz.ro din Constanta, amenajeaza locuri de joaca de interior la cea mai buna calitate. Garantie 24 luni, certificate TUV, echivalent ISCIR. Asiguram proiectare 3d personalizata, montaj si un pret decent. Puteti opta pentru: locuri de joaca modulare, tiroliene de interior, jucarii electrice de tip nou, paviment, plastice, soft play, etc. Contactati- ne pentru o oferta sau intrati pe site ul nostru waterboyz .ro pentru informatii si preturi.

 • Angajez cu carte de munca persoana pentru supraveghere și însoțire adolescent cu deficiențe de vorbire. Detalii telefon nr. 0770 541 625 sau 0786 773 113.

 • Caut o doamnă serioasă care sa aibă grija de un bătrân pe picioare permanent(intern).

 • Doresc să îngrijesc bătrân-batrana la domiciliul acestuia, 5 ore pe zi de luni-vineri salariul 1000 de lei plus transportul. Rog seriozitate

 • Îngrijesc batran/a intern. Am experienta 10 ani. Rog si ofer seriozitate.

 • Căminul de bătrâni sfinții Constantin și Elena Eforie Nord jud Constanța Angajează infirmieră tel 0739567601

 • Caut sa îngrijesc batran/a in Constanta. Experienta 10 ani. Rog seriozitate.

 • Caut loc de munca ingrijire batran(a) full-time intern. Detin diplome (dobandite in urma experientei in Anglia) si experienta in domeniu. Ingrijesc inclusiv persoane cu dementa si alzheimer, dau tratamente, schimb pansamente, etc + menaj. Telefon: 0729 380 449 Ela

 • Doamna, 56 de ani, serioasa, nefumatoare, experienta de peste 10 ani in Italia, doresc sa ingrijesc batran/ batrana la domiciliu- posibilitate administrare tratamente injectabile- disponibilitate Luni Vineri ( Sambata). Exclusiv in Constanta . Contact:0726962325

 • Salveaza cautarea