Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Dambovita Crevedia

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Căminul de bătrâni “ Inimi Frumoase” caută infirmiere, salariul 1800 RON + transport. Căminul se afla in Samurcasi, Com Crevedia imediat lângă Buftea. Pentru detalii sunați la nr: 0756301481.

  • Cautam ingrijitoare pentru un batran cu AVC, care se deplaseaza cu ajutor, care doarme noaptea, civilizat, care nu sacaie, lucid, cu simtul umorului, program intern cu 5 zile libere / luna, zona Buftea-Crevedia. Salariu 2500 lei / luna. Tel.: 0756.618.640, www.acceda.ro. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati.

  • Buna. Sunt o tânără în vârstă de 20 de ani cu studii medii care dorește să aibă grijă de un copilaș și de a îl ajută în descoperirea lumii. Știu engleza și pot crea povesti pentru el, desene și alte jocuri interactive. Pot sa fiu ajutor de mămică sau sa stau cu el singura + menaj ușor. Prefer full time dar puteți contacta și pentru part time și discutăm. Nu știu să fac menaj, decât să strang după cel mic. Experiența am dar nu recomandări. Am avut grija de copiii rudelor mele, mai ales cei doi nepoți care acum au 10 respectiv 5 ani. Am fost înconjurată de mica de bebeluși și m-am maturizat repede avandu-i in grija. Dati-mi mesaj va rog, nu sunați.

  • Salveaza cautarea