Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Giurgiu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Camin pentru batrani angajeaza personal ingrijire. Caminul se afla situat in Oras Mihailesti, Jud Giurgiu.

  • Centru pentru persoane varstnice, angajam ajutor de bucatar. Situat la 15 km de Bucuresti catre Giurgiu, sat Darasti Vlasca, Com. Adunatii Copaceni. Se ajunge din Bucuresti cu maxi taxi de la Piata Progresul.

  • Centru pentru persoane varstnice, angajam ingrijitoare batrani. Situat la 15 km de Bucuresti catre Giurgiu, sat Darasti Vlasca, Com. Adunatii Copaceni. Se ajunge din Bucuresti cu maxi taxi de la Piata Progresul.

  • ️Angajam personal pentru îngrijire vârstnici la domiciliu în Germania!️‼️ Transport GRATUIT Cazare GRATUITA Masa GRATUITA Asigurare medicata ‼️NU percepem comision Plecari RAPIDE, PERIOADE flexibile (1 LUNA-2-3-4 luni) Cazuri in functie de EXPERIENTA Pentru detalii poti suna la numarul de telefon 0770 807 582 Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: +40316302347, sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

  • Caut persoana(de preferat cu, cunostinte minime in asistenta medicala) sa insoteasca permanent un barbat varstnic cu handicap (picior drept amputat) Ofer locuinta cu toate utilitatile si un salariu de 200 Euro pe luna.Detalii la nr de telefon :00393897811716 sau email: Rog seriozitate

  • Salveaza cautarea