Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut de muncă în orice domeniu

 • Imi ofer serviciile de babysitter, supraveghere copii de orice varsta si ajutor la lectii. Disponibilitate program incepand cu ora 16.00 (luni-vineri), sambata, duminica si in sarbatorile legale, in orice interval orar.

 • Caut persoana ingrijire batrin.De preferat din zona Bularga ,Podu Ros sau Bucium.Detalii la tel 0758254770

 • Vreau sa ma angajez ca bona pentru copii. Sunt preadolescenta dar iubitoare, grijulie si calda (nefumatoare). Iubesc mult copiii. Pot lucra de luni pana duminica. Nu ma intereseaza atat de mult banii, vreau sa fac asta pentru ca indragesc copii.

 • Cursuri calificare infirmiere. Pret 680lei. Minim 10 clase, varsta 17-60ani. Absolventii nostri lucreaza in spitale, crese, gradinite, centre medicale, azile de batrani din Italia, Franta, Anglia, Germania, Austria etc. Incepere imediata! relatii pe sau +40744384773 Daca se strange grupa de 10 persoane cursul se va tine in Chisinau. Daca nu, cursul se tine in IASI SI HUSI. Curs instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze. Pret 610 lei. Diplome valabile in 54 de tari. Curs tinichigiu vopsitor auto. Pret 610 lei. Loc de munca dupa terminarea cursului in Iasi la reprezentanta Skoda. Curs calificare educator specializat. Pret 610 lei. Curs tehnician nutritionist. Pret 2000lei. Poti sa iti deschizi cabinet de nutritie in 54 de tari din lume. telefon +40744384773 sau

 • DESCRIERE LOC DE MUNCA: Avanta Care angajeaza cadre sanitare (personal auxiliar sanitar) si asistenti medicali pentru unul din centrele noastre de ingrijire persoane varstnice din urmatoarele orase Bournemouth,Turquay si Swanage din Marea Britanie. Locul de munca se desfasoara in cadrul centrelor si dispune de posibilitatea de a asigura si cazare (contra-cost). Prin urmare daca esti o persoana calda, plina de energie si intelegi rolul activ al unui cadru medical, pregatit sa ajute si sa ofere suport emotional, atunci, tu esti persoana pe care noi o cautam. CONDITII DE ANGAJARE: -disponibiliate imediata si de relocare; -cunoasterea limbii engleze, conversational; -pasaport valid (optional); -experienta si calificarea profesioanal poate reprezenta un avantaj dar nu este obligatorie; -gandire analitica si spirit de echipa; RESPONSABILITATI: -suport in a avea o stransa legatura afectiva si emotionala cu rezidentii; -supraveghere si monitorizare rezidenti; -suport si sprijin in timpul activitatilor zilnice; -suport si asistare cu alimentatia, exercitii fizice si medicamente; -asigurarea confortului necesar pacientilor; -asigurarea de conditii igienico-sanitare; -respecatarea decizilor stabilite in mod ierarhic dupa cum urmeaza: Manager, Team-Leader, Admin echipa; -raportare catre Manager -disponibilitate si flexibilitate de a lucre ture de zi si noapte( mediu spitalicesc) BENEFICII: -Contract de munca (englezesc) pe perioada nedeterminata; -Curs de pregatire si calificare in centrul de excelenta Avanta Care LTD -Asigurare hotel pe perioada cursului; -Minim 35 de ore de lucru pe saptamana si posibilitatea de a lucra pana la 60; -Cadrul legal de a lucra in Mare Britanie si drepturi depline in ceea ce priveste: a) pensie – plan privat; b) concediu – 28 de zile pe an cu plata c)asigurare la locul de munca - Medicash -Asigurarea deschiderii unui cont bancar; -Suport si asistare obtinere NINO; -Costuri reduse in ceea ce priveste cazarea cuprinse intre £300 - £400/lunar cu toate utilitatile incluse; -NU SUNT PERCEPUTE COMISIOANE IN VEDEREA ANGAJARII. PACHET SALARIAL: - entry-level : salarizare pe ora incepe de la £8,20 si £8,70/ orele de noapte si zile de sarbatoare; -Cresteri progresive salarizare dupa primele 4 luni pana la £9,30 in functie de experienta -Avans din salariu pana la £450; Pentru cei interesati va rugam sa ne comunicati un CV cu intentia dvs. de relocare si data cea mai probabila de relocare in Marea Britanie, iar unul dintre colegii nostri de la Resurse Umane va v-a contacta in cel mai scurt timp.

 • Familie tanara cauta dna responsabila care are experiență cu bebeluși , zona Mircea cel Bătrân , Iasi.

 • Iau in ingrijire batran( sau batrana) la schimb cu apartament sau garsoniera,doar in iasi.Detin casa la tara ,cu toate conditiile: apa curenta,baie,bucatarie,internet,tv cablu satelit.Familie serioasa cu copii la liceu in oras . Telefon 0748972626/.zona este cu aer curat paduri

 • Angajez bona pt 2 copii de luni până vineri sau internă

 • Cautam femeie curata, de încredere, sufletista, nefumătoare, care sa locuiască cu o bunicuță de 82 ani, 2 săptămâni pe luna, o săptămâna da, una nu. Persoana pe care o cautam ar trebui sa pregătească masa, sa supravegheze ca medicamentele sa fie luate la timp, sa mențină curățenia în locuință și sa-i tina companie bunicuței. Relații la tel.0758929792.

 • Caut persoana pentru ingrijire batrana linistita. Program 24ore si 48ore liber. Pentru mai multe detalii la telefon 0735513036

 • Cautam bona serioasa dornica sa lucreze la un program foarte flexibil, aproximativ 7-8 zile/luna, cate 4-5 ore/zi, platim 10 lei ora.Acceptam si studente si eleve, eventual o fata care doreste sa locuiasca la noi pe perioada studiilor.Detalii la tel 0766445772.

 • Caut de lucru in pascani ca bona s-au menaj ofer si rog seriozitate.

 • Caut persoana serioasa pt ingrijire batrin din zona Podu Ros-Bularga-Bucium.

 • Anunt valabil pentru orasul Iasi: Pentru bunicuta de 81 de ani, fara probleme de mobilitate sau neurologice, cautam o doamna sufletista, curata, care are disponibilitatea de a locui permanent cu ea. Pe langa venitul lunar, oferim: - 2 weekenduri libere pe luna; - asiguram alimente si plata tuturor utilitatilor si cheltuielilor; In afara de pregatit masa, asigurat ca medicamentele sunt luate la orele potrivite, mentinut curatenie in apartament (2 camere) si conversat cu bunica, alte sarcini nu ati avea. Oferim si solicitam seriozitate!

 • Recrutam infirmieri si asistenti medicali pentru a lucra in diferite locatii din UK. - contracte permanente si full time - contact direct cu angajatorul - salarizarea in functie de experienta si nivelul lb. engleze - engleza la nivel conversational - sustinere din partea angajatorului pentru a te dezvolta profesional NU PERCEPEM COMISION! Daca esti interesat/a ne poti contacta la RO: 0371781840 / UK: 00447469880908 sau poti trimite CV-ul la contact@globaltsuk.com

 • Caut să am grijă de un bebe. Sînt o persoană tandră, caldă, plăcută și sociabilă. Pers interesate îmi pot lăsa mes. Am 46 de ani și locuiesc în Iași Alexandru. Am și referințe.

 • Buna ziua caut bona pt ingrijire baietel de 7 ani +. Merge la scoala in Alexandru. Doresc pt preluare de la scoala, facut teme, dus la sport in galata. Ofer salariu atractiv conform cu numerele de ore pe care le poate aloca. Nu deranjati inutil, rog contact intre orele 18:30 si 19:30

 • Cautam bona pt un baietel de 11 luni in Frumoasa, de luni pana vineri, intre orele 11 si 15. Dorim o doamna mai in varsta (peste 40 ani) vesela, energica, cu experienta in lucrul cu copiii mici. Mai multe detalii in privat si la tel. 0741667585.

 • Salveaza cautarea