Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Dacă nu are cine să vă ia copilul de la grădiniță eu pot să vă ajut să-l iau de la grădiniță și să stau cu el pină veniți de la serviciu

 • Dacă aveți nevoie de cineva la curățenie sau cu îngrijirea copilului eu pot sa vă ajut .Sunt o doamna de 59 de ani

 • Camin de bătrâni angajăm infirmieră!

 • Oferim URGENT loc de munca in Germania la un caz in orasul Manhiem. Salariu intre 1200-1300 EURO NET. Doamna in varsta de 87 de ani. Se deplaseaza in cadru cu rotile. 155 cm, 45 kg locuieste singura. CAZ SIMPLU Nivel mediu limba germana. Plecare rapida. Permisul de conducere reprezinta un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare, asigurare de sanatate. NU SE PERCEPE COMISION! Pentru informatii suplimentare, sunati de Luni-Vineri, intre orele 09.00-17.00 la 0733978860 .

 • firma din Medias recruteaza personal pentru ingrijit batrani in Austria ,se cere limba germana la nivel conversational,nu se percepe comision

 • Oferim locuri de munca in Germania pentru ingrijitoare varstnici la domiciliu. Se cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel conversational pentru ingrijire doamna. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare si asigurare.Suport pe intreaga perioada a sederii.Salariu atractiv! Nu se percepe comision! Plecare urgenta!Pentru detalii, sunati la nr. de tel. 0733978859.

 • Se cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel incepator pentru ingrijire femeie in Germania. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare, asigurare medicala si unele sarbatori legale platite .Suport pe intreaga perioada a sederii.Salariul este de 1200 Euro net. Plecare rapida! Nu se percepe comision!Pentru informatii,va rog sa sunati de L-V, intre orele 09.00-17.00.

 • Persoana serioasa doresc sa ingrijesc batrani la domiciliul acestora in localitatea Medias,mai multe detalii la telefon 0756748558.

 • Persoana serioasa doresc sa ingrijesc persoane varstnice la domiciliul acestora,mai multe detalii la telefon 0756748558 in Medias.

 • Ofer gazda gratuit in localitatea Apoldu de Sus, Jud. Sibiu, unei persoane iubitoare de animale, pentru ajutor ingrijire catei si putine treburi casnice. Cazare si mancare gratuit.

 • Angajam ingrijitoare cu contract de munca pe perioada nedeterminata pentru Germania. Schimbul se face la minim 2 luni. Se asigura transportul de la adresa angajatului la adresa pacientului. Nu percepem nici un fel de taxe de la angajat. Cerinte: cunostinte de limba germana nivel mediu sau bun. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic la 0369 802 883 sau 0731 798 375.

 • Se cauta persoane pentru ingrijire varstnici la domiciliu,in Germania. Experienta si cunostintele de limba germana constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare, asigurare medicala si unele sarbatori legale platite. Suport pe intreaga perioada a sederii. Salariul este intre 1100 euro si 1300 euro. Plecare urgenta! Nu se percepe comision! Pentru informatii, va rog sa sunati de L-V, intre orele 09.00-17.00 la nr. de telefon 0733978859.

 • Bună! Mă numesc Loredana, am 26 de ani si sunt din Avrig jud Sibiu.Sunt o fire calma, grijulie și atenta. Doresc sa ingrijesc copil/copiii cu contract de munca. Mulțumesc!

 • Nume: Ciobanu Rafila Varsta: 60 ani Resedinta: Sibiu Experienta: 1. timp de 2 ani am ingrijit o fetita de 3 ani, dus si luat de la gradinita, pregatit mancarea si absolut tot ce este nevoie pentru ea. 2. Timp de 7 ani am facut menaj usor si am ingrijit 3 doamne in varsta(nu in acelasi timp). Am pregatit mancarea, am facut cumparaturile etc. Doresc sa ingrijesc o doamna sau un domn, deplasabil, zilnic sau cateva zile pe saptamana, menaj, mancare etc. Sau pot lua copilul de la scoala, gradinita si sa stau cateva ore cu el timp in care sa ii dau de mancare, spal, schimb etc. Persoanele interesate ma pot contacta telefonic pentru mai multe detalii.

 • Buna ziua Cautam ingrijitoare pt o femeie de 79 ani. Postul vacant este in Zülpich,Germania. Cazare,masa si transport asigurat. Salariul este de 3570 Euro pentru un turnus de 60 zile.

 • Salveaza cautarea