Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijire persoane Valcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Selectăm o femeie pentru postul de Infirmier/Îngrijitor bătrâni în Azil din Anglia! Plecare imediată - 23/24 Martie! Multiple beneficii: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată, aveți posibilitatea de a obține un loc de muncă stabil, pe perioadă cât mai lungă - Salarizare ce pornește de la 8.30 lire pe oră și crește odată cu experiența - Se asigură cazare, training și suport în obținerea NINO și cont bancar și multe altele! Trimite acum CV-ul tău prin facebook messenger sau prin e-mail: office@brilliantrecruitment.ro. Telefon: 0350417794 Program: Luni - Vineri, 9-17

 • Vorbesti engleza la un nivel conversational? Ai disponibilitatea de a incepe cat mai curand noul job? Esti atent la detalii si poti empatiza cu nevoile celor din jur? Daca raspunsul tau a fost DA atunci nu mai sta pe ganduri si aplica cu CV-ul ACUM Programe: 1. Infirmieri in Azile, Clinici private 2. Infirmieri la domiciliul pacientului Pe durata desfasurarii contractului veti avea oportunitatea de avansare profesionala si salariala. Va oferim cele mai bune servicii si posibilitatea de a dezvolta o cariera in strainatate! Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu-conversational - Experienta non-profesionala (daca ati avut grija de cineva chiar si din familie, va recomandam sa specificati in CV-ul dvs); - Experienta profesionala (Cursuri de Infirmier, Postliceala Sanitara) nu este obligatorie, dar poate constitui avantaj; - Permis de conducere categoria B (pentru oferta de Infirmier la domiciliul pacientului) - Disponibilitatea de a lucra minimum un an - Seriozitate - Profesionalism Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Salariile sunt cuprinse intre 7,60 si 10 lire pe ora, in functie de calificare, experienta si oferta - Asistenta in deschiderea NINO si cont bancar - Contractele sunt full time si se pot efectua ore suplimentare Aveti sansa de a lucra cu angajatori de top!

 • Selectăm personal pentru a lucra în Anglia, pe postul de Infirmier/Îngrijitor bătrâni! Se lucrează în Azile! Poți aplica dacă: - Vorbești limba engleză la nivel mediu - Îți dorești un loc de muncă stabil, pe perioadă nedeterminată - Ai o experiență în îngrijire bătrâni, chiar și în familie (nu este obligatoriu, dar constituie un avantaj) - Ești dispus să te relochezi (dacă locuiești deja în Anglia) - locația în care vei lucra este stabilită de angajator, în funcție de locuri vacante, nivelul de engleză, etc. - angajatorul oferă cazare Beneficii: - Contract de munca pe perioadă nedeterminată, full-time, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Salarizare cuprinsă între 8,00 și 9,30 lire pe ora, în funcție de experiență și calificare - Cazare asigurată contra cost - 28 de zile de concediu plătit pe an - Asistență în obținerea NINO și cont bancar - Veți fi angajatul companiei engleze, veți avea aceleași drepturi și obligații ca un cetățean englez Trimite CV-ul prin Facebook Messenger sau prin e-mail: office@brilliantrecruitment.ro! Îți stăm la dispoziție și telefonic, de luni până vineri, de la 09:00 la 17:00, la telefon 0040350417794, 0040770378936. Brilliant Recruitment - Alegerea ta!

 • Selectam femei, barbati, cupluri, pentru a lucra in AZILE din Anglia, pe postul de Infirmier/Ingrijitor batrani! Se ofera: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Salarizare cuprinsa intre 7,85 si 9,30 lire pe ora - 28 de zile de concediu platit pe an - Cazare asigurata contra cost - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar - Minimum 35 de ore lucratoare pe saptamana, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Inscriere la plan de pensii si sistem de sanatate privat Multe alte beneficii! Ce conditii trebuie sa indeplinesti? - Trebuie sa vorbesti limba engleza la nivel mediu-conversational - Sa iti doresti un loc de munca stabil - Sa ai experienta non-profesionala (daca ai ingrijit pe cineva, chiar si din familie, mentioneaza lucrul acesta in CV) Trimite CV-ul la adresa de e-mail: office@brilliantrecruitment.ro Telefon: 0350417794, 0773345679 Program: Luni - Vineri, 09-17

 • Ultimele 2 locuri vacante pentru data de 11 Decembrie 2017, pentru postul de Infirmier/Ingrijitor batrani in azile, in Anglia! Se accepta si cupluri! Profita de oferta si obtine 50 de lire bonus in prima luna de munca! Pe langa asta, beneficiezi de traducerea gratuita a documentelor de angajare! Alte beneficii: - Contract full-time, pe perioada nedeterminata, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Salariul porneste de la 7,60 lire pe ora si ajunge la 8,75 lire pe ora in functie de experienta si calificare - Posibiltate de dezvoltare profesionala, salarizare progresiva - Cazare asigurata contra cost - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar - Concediu de odihna platit, 28 de zile pe an Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel conversational - Disponibilitatea de a lucra minimum un an de zile - Experienta non-profesionala (daca ati avut grija de cineva chiar si din familie, va recomandam sa specificati in CV-ul dvs); - Experienta profesionala (Cursuri de Infirmier, Postliceala Sanitara) nu este obligatorie, dar poate constitui avantaj; Aplica cu CV-ul! Plecarea este saptamana viitoare! Locuri limitate, nu le rata!

 • Oferim locuri de munca in Germania pentru ingrijitoare batrani la domiciliu. Se cauta persoane cu varsta cuprinsa intre 20-40 de ani,vorbitoare de limba germana la nivel conversational. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare si asigurare.Suport pe intreaga perioada a sederii.Salariu atractiv!

 • Locuri disponibile pentru femei - Infirmier in Azile din Anglia! Selectam doamne ce vorbesc limba engleza la nivel mediu si isi doresc un loc de munca stabil in Anglia! Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Veti fi angajatul companiei engleze, veti avea aceleasi drepturi si obligatii ca un cetatean englez - Se garanteaza 35 de ore saptamanal prin contract, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Salarizarea este cuprinsa intre 8,00 si 9,30 lire/ora - Cazarea este asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar - Inscriere la plan de pensii si sistem de sanatate privat Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu - Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj - Seriozitate si profesionalism !Puteti aplica doar daca sunteti dispusi la relocare - locurile de munca sunt pe tot teritoriul Angliei, angajatorul repartizand candidatul in functie de locurile vacante; Cazarea este asigurata. Aplica cu CV-ul prin Facebook Messenger sau e-mail: office@brilliantrecruitment.ro Telefon: 0040350417794, 0040773345679 Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 Brilliant Recruitment - Alegerea ta!

 • Selectam femei, barbati, cupluri, pentru a lucra in Anglia, ca infirmier pe comunitate/la domiciliu! Benficii: - Salarizare cuprinsa intre 8,00 si 14,00 lire pe ora/brut, in functie de experienta - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Cazare asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an Multe alte beneficii! Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu-conversational - Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj - Permis de conducere categoria B Aplica acum! Trimite CV-ul prin e-mail: office@brilliantrecruitment.ro Telefon: 0350417794, 0773345679

 • Selectăm femei cu permis de conducere și engleză la nivel conversațional, ce doresc să lucreze în Anglia, pe postul de Îngrijitor la domiciliul pacienților-cu și fără experiență! Selectăm persoane motivate, ambițioase și serioase, interesate de un loc de muncă stabil, pe durată cât mai lungă! Post: Infirmier/Îngrijitor persoane la domiciliul pacienților din Anglia! Locuri disponibile în locațiile menționate mai jos, cu următoarele salarizări: - Watford: 9,00 - 14,63 lire brut pe oră - Reading: 9,00 - 14,63 lire brut pe oră - Woking: 8,50 - 13,90 lire brut pe oră - Godalming: 9,50 - 14,00 lire brut pe oră - Cranleigh: 11,00 - 15,00 lire brut pe oră Locuri limitate! Salarizarea se stabilește în funcție de experiență, sucursală și ture! Alte beneficii: - Cazarea poate fi asigurată de angajator, contra cost; - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - Milele parcurse între clienţi sunt plătite cu 0,30 lire pe milă; - 2 ore gratuite de conducere; - Concediu de odihnă plătit - 28 de zile pe an; - Concediu medical plătit. Se solicită: - Permis de conducere categoria B - Cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional/mediu. - Experiența nu este obligatorie, dar constituie un avantaj (dacă aveți experiență non-profesională, în îngrijirea unei persoane din familie spre exemplu, scrieți acest lucru în CV) Trimiteți CV-ul prin Facebook Messenger sau prin email: office@brilliantrecruitment.ro Telefon: 0350417794 /0770378936/ 0773345679 Program: Luni - Vineri, 9-17

 • Selectam femei pentru a lucra in Anglia, in Azile de batrani! Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Salarizarea porneste de la 8,20 lire pe ora, dupa 4 luni creste la 8,50, iar dupa un an de zile la 8,80 lire pe ora - Turele de noapte si turele lucrate in sarbatori legale se platesc cu 0,50 lire in plus pe ora - Cazarea este asigurata contra cost - 28 de zile concediu de odihna platit pe an - Asistenta in obtinerea contului bancar si NINO - Veti avea aceleasi drepturi si obligatii ca ale unui cetatean englez! Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu - Experienta, poate fi si non-profesionala (daca ati ingrijit un varstnic, poate fi cineva din familie) - Disponibilitate rapida de plecare - Seriozitate si profesionalism Aplica acum! Locurile sunt limitate!

 • Selectam femei, barbati, cupluri, pentru a lucra in Anglia, pe postul de Infirmier la domiciliul pacientului! Se lucreaza in vizite! Veti merge cu masina catre casele batranilor care au nevoie de ingrijirea d-voastra! Beneficii: - Salarizare pornind de la 8,00 lire pe ora - Masina si telefon de serviciu - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Bilet de transport decontat dupa 3 luni de munca (in functie de oferta) Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel conversational - Permis de conducere categoria B - Experienta nu este obligatorie, insa constituie un avantaj Aplica acum! Trimite CV-ul si te vom contacta!

 • Firma Optimal Care Breslau ofera locuri de munca in Germania pentru ingrijitori varstnici la domiciliu. Se cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel conversational pentru ingrijirea unei femei. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare si asigurare.Suport pe intreaga perioada a sederii.Salariu incepe de la 1000 Euro net, in functie de experienta,de cunostintele de limba germana si de dificultatea cazului. Plecare rapida! Nu se percepe comision! Detalii L-V, intre orele 09.00 - 17.00.

 • Oferim locuri de munca in Germania pentru ingrijitoare varstnici la domiciliu. Se cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel conversational pentru ingrijire domn. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare si asigurare.Suport pe intreaga perioada a sederii.Salariu atractiv! Nu se percepe comision! Plecare urgenta!Pentru detalii, sunati la nr. de tel. 0733978859.

 • Selectăm două femei vorbitoare de limba engleză, pentru a lucra în Anglia, pe postul de Infirmier în Azile! Plecări pe 23-24 martie! Se oferă: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată, full-time, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Salarizare cuprinsă între 8,30 și 9,00 lire/oră - Cazare asigurată - Concediu de odihnă și concediu medical, plătite + multe alte beneficii! Așteptăm CV-ul pe Messenger sau prin E-mail: office@brilliantrecruitment.ro Grăbește-te! Locuri limitate! Telefon: 0040350417794 Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00

 • Iti place sa conduci si esti o persoana sensibila si atenta la nevoile celor din jur? Vorbesti limba engleza la nivel conversational? Te incadrezi perfect in cerintele postului de Ingrijitor batrani la domiciliul pacientului, in Anglia! Beneficii: - Salariul este cuprins intre 8,00 si 10,00 lire pe ora, in functie de calificare si experienta - Cazarea este asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an - Contract pe perioada nedeterminata - Bilet de avion decontat (in functie de oferta) - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar Cerinte: - Limba engleza la nivel conversational - Permis de conducere categoria B - Seriozitate - Profesionalism

 • Selectam doamne ce vorbesc limba engleza la nivel mediu si isi doresc un loc de munca stabil in Anglia! Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata, full-time, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Veti fi angajatul companiei engleze, veti avea aceleasi drepturi si obligatii ca un cetatean englez - Se garanteaza 35 de ore saptamanal prin contract, cu posibilitatea de a lucra si ore suplimentare - Salarizarea este cuprinsa intre 8,00 si 9,30 lire/ora - Cazarea este asigurata contra cost - 28 de zile de concediu platit pe an - Asistenta in obtinerea NINO si cont bancar - Inscriere la plan de pensii si sistem de sanatate privat Cerinte: - Cunostinte de limba engleza la nivel mediu - Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj - Seriozitate si profesionalism !Puteti aplica doar daca sunteti dispusi la relocare - locurile de munca sunt pe tot teritoriul Angliei, angajatorul repartizand candidatul in functie de locurile vacante; Cazarea este asigurata. Aplica cu CV-ul prin Facebook Messenger sau e-mail: office@brilliantrecruitment.ro Telefon: 0040350417794, 0040773345679 Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00 Brilliant Recruitment - Alegerea ta!

 • Selectăm persoane interesate să lucreze în Anglia, ca Infirmieri/Îngrijitori bătrâni! *Locuri disponibile pentru femei: - 3 locuri pentru îngrijitori bătrâni la domiciliile pacienților (pe comunitate, daily care), cu începere imediată - 4 locuri pentru îngrijitori bătrâni în azile, locuri pe 26 noiembrie și 10 decembrie *Locuri disponibile pentru bărbați: - 2 locuri pentru îngrijitori bătrâni la domiciliile pacienților (pe comunitate, daily care), cu începere din luna decembrie - 3 locuri pentru îngrijitori bătrâni în azile, locuri de 10 și 17 decembrie Așteptăm CV-urile prin Facebook Messenger sau e-mail: office@brilliantrecruitment.ro. Telefon: 0350417794 Program: Luni - Vineri, 09:00 - 17:00

 • Se cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel conversational pentru ingrijire femeie in Germania. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare, asigurare medicala si unele sarbatori legale platite. Suport pe intreaga perioada a sederii. Salariul este intre 1100 si 1200 euro net. Plecare urgenta! Nu se percepe comision! Pentru informatii, va rog sa sunati de L-V, intre orele 09.00-17.00.

 • Oferim locuri de munca in Germania pentru ingrijitoare batrani la domiciliu. Se cauta persoane vorbitoare de limba germana la nivel conversational pentru ingrijire domn/doamna. Experienta constiutuie un avantaj. Se ofera contract, masa, cazare si asigurare.Suport pe intreaga perioada a sederii.Salariu atractiv! Nu se percepe comision! Plecare urgenta! Detalii L-V intre orele 09.00 - 17.00 la nr. de tel. 0733978860.

 • 6 locuri vacante pentru postul de Infirmier/Îngrijitor bătrâni în azile din Marea Britanie! Plecări pe 13 și 27 ianuarie! Selectăm femei, bărbați, cupluri ce vorbesc limba engleză la nivel mediu-conversațional! Contactează-ne pentru a-ți programa interviul cu angajatorul! Beneficii: - Salarizare ce pornește de la 8,30 lire/oră - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată, full-time - Se garantează un minim de 35 de ore lucrătoare pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare - Concediu de odihnă pllătit, 28 de zile pe an - Concediu medical - Cazare asigurată, contra cost - Veți avea același drepturi și obligații ca ale unui cetățean englez Se solicită: - Cunoștințe medii-conversaționale de limba engleză - Experiență non-profesională (în îngrijirea unei persoane din familie, a unei rude, cunoștințe, etc) - Disponibilitate rapidă de plecare - Seriozitate și profesionalism Așteptăm CV-ul prin facebook messenger sau prin e-mail: office@brilliantrecruitment.ro Ne poți contacta și telefonic, la numerele 0350417794, 0770378936, 0773345679, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 - 17:00 Brilliant Recruitment - agenție specializată în recrutare și plasare forță de muncă la nivel național și internațional

 • Salveaza cautarea