Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Hardware - Software Constanta

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam programator, absolvent studii superioare cu licenta. Cunostiinte minime si medii de programare : PHP, CSS, Java, jQuery, Ajax, Javascript, Html, MySQL si MS-SQL server. Tipul jobului: Perioada nedeterminata. Amplasarea locului de munca: Mun.Constanta, Jud.Constanta. Nivel educational obligatoriu: studii superioare de specialitate, cu licenta. Experienta minim necesara: PHP -1 an, Html -1 an, CSS -1 an, Java -1 an, JavaScript -1 an, MySQL -1 an sau MS-SQL -1 an, jQuery -1 an, Ajax -1 an.

  • Una dintre convingerile limitative existente in conștiința colectiva este aceea ca “Ca sa faci bani, trebuie sa ai bani” Oportunitate de a destrama acest mit. Intenționez să investesc o suma importanta de bani intr-o afacere in care cred foarte mult, care se va ocupa cu marketarea unui lant de magazine online. In acest sens caut 2 persoane cu care sa realizez parteneriate de asociere, posturile, (implicit responsabilitatile) vizate spre a fi ocupate de aceste persoane sunt: (1)IT si (2)Marketing, Caut un intraprenor cunoscator, dedicat, pasionat, a tot ceea ce inseamna Marketing online. Mai exact vocatia Lui sa se invarta in jurul abilitatilor ce pot fi descrise prin frazele: intelege canalele de socializare, cunoaste tehnici si strategii de Facebook ads, Google ads, analytics, trends si adwords, Instagram, YouTube, PPC, etc. Simte o satisfactie enorma in urma realizarii unor campanii ce au ca rezultat procente ridicate de conversie a prospectilor in clienti. Stie ce este un funnel, cum se creaza si se optimizeaza. Este abonat la canalele/sursele de informatie, pentru aflarea noilor tendinte in domeniu. Esti asociatul ideal, daca: - Esti sociabil - Esti dornic de afirmare. - Stii ca ai unele abilitati de exceptie, dar nu ai avut ocazia sa le pui in practica si sa culegi roadele acestor abilitati. - Iti place sa creezi campanii unice, ce au ca rezultat conversii mari, bugetate judicios. - Iti place sa lucrezi in echipa, iti ajuti colegii la nevoie si accepti sfaturi de la ei. - Esti deschis noilor provocari si tendinte. - Esti pretentios cu ceea ce faci si cum faci. - Iti place sa mananci o bucata gustoasa de pizza in timp ce mai scrii o linie de cod. - Aspectul cel mai important este ATITUDINEA. Daca esti una din persoanele pe care o caut, as vrea sa stii ca responsabilitatea este una dintre calitatile de baza pe care o caut la Tine. Concret, iti asumi raspunderea pentru proiectele pe care le conduci, iar cand esti in fata provocarilor cauti automat solutii, in niciun caz vinovati. :) Nu caut neaparat oameni deja formati la un nivel foarte avansat, ci mai degraba oameni cu un caracter minunat, dispusi sa creasca si sa evolueze catre cea mai buna versiune a lor in cadrul firmei. In acest sens aveti acces la cele mai bune cursuri si training-uri platite din banii firmei. Nu trebuie sa ai niciun ban de investit. Este suficient sa Te regasesti in descrierea unuia dintre posturile de mai sus si sa simti (la modul cel mai serios) cum iti doresti ca in cel mult 10 ani sa te poti bucura de o valoare neta de 1.000.000 €. Daca simti ca aceasta poate fi o oportunitate catre implinirea si independenta Ta financiara, lasa-mi Te rog raspunsul Tau la intrebarea: De ce sa Te aleg pe Tine ca si asociat? Sa vad acea motivatie speciala a Ta

  • Candidatul ideal Angajam personal calificat/necalificat pentru lucrari de cablare si montare sisteme de securitate ( supraveghere video, control access, antiefractie). Cerinte: - sa aiba indemanare si dorinta de munca - permis conducere categoria B reprezinta avantaj dar nu este obligator.. - sociabil si responsabil, atent la detalii Descrierea jobului Responsabilitati: - cablare, - montare echipamente: camere de supraveghere, dvr, centrala efractie, senzori miscare, verificare stare sistem etc. - completare documente privind echipamentele instalate si predarea acestora in fiecare zi. Se ofera - Salariu avantajos corelat cu piata muncii, in functie de nivelul de cunostinte, implicare, performanta si rezultate; - Mediu de lucru profesional; - Un loc de munca stabil, intr-un mediu de lucru placut, in cadrul unei firme care ofera angajatilor sai posibilitatea de a se dezvolta profesional. Va rugam transmitere CV. Descrierea companiei Sc.Erika Power Systems ofera servicii complexe in domeniul IT, retelistica (cablare structurata, retele wireless, camere de supraveghere), web design-ului, precum si in proiectarea, dezvoltarea si reparatia echipamentelor subacvatice din 2007.

  • Salveaza cautarea