Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Hardware - Software Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza inginer service sisteme de securitate cu abilitati tehnice si practice in diagnoza si depanarea echipamentelor electronice. Se ofera salariu de 3000 - 5000 lei, în funcție de implicare și cunoștințele tehnice și practice dovedite. Se solicita: experienta vasta teoretica si practica, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate maxima, responsabilitate, implicare maxima, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza specialist IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizare, cu foarte bune abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de la 3000 lei lunar, în funcție de implicare și cunoștințe tehnice și practice. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, capacitate de asimilare informaţii şi abilităţi noi, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie).

 • 1

  SC din Suceava angajeaza tehnician IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizare, cu foarte bune abilitati tehnice si practice. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, seriozitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail:

 • Societate comerciala din Suceava angajeaza inginer sisteme de securitate cu foarte buna abilitati tehnice si practice. Se ofera salariu de 3000 - 5000 lei lunar, în funcție de implicare și cunoștințele tehnice și practice dovedite. Cerinte: experienta vasta teoretica si practica, seriozitate, responsabilitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail:

 • Societate comerciala angajeaza persoane pe diferite posturi in Departamentul IT. Programator SQL: cunostinte SQL, wordpress, c# constituie avantaj WEB Designer: persoana calificata cu experienta in domeniu Tehnician retea Junior: cunostinte de baza pc, instalare si configurare echipamente, dorinta de a invata. Automatist Junior: studii in demeniul ingineriei electrice, dorinta de a invata. Oferim: Loc de munca stabil; Posibilitatea de a invata lucruri noi; Salariu atractiv; Asteptam cv-urile dumneavoatra.

 • Candidatul ideal -cunostinte medii administrare retele -pasiune si dorinta de a cumula cunostinte noi in domeniul IT -capacitate de asimilare si prelucrare rapida a informatiilor Descrierea jobului -asigura asistenta utilizatorilor in rezolvarea problemelor la utilizarea echipamentelor IT -mentenanta, administrare, documentare retea interna Beneficii: -training -oportunitatea de a evolua intr-un mediu de lucru profesionist -posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala continua -salariu motivant

 • Salveaza cautarea