Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

IT - Hardware - Software Suceava

Categorii

Judete

Localitati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam vorbitori de limba spaniola si limba engleza pentru un loc de munca avantajos, cu program flexibil, salariu motivant si alte beneficii. Rolul este acela de a oferi suport tehnic in domeniul IT si nu este necesara experienta anterioara. Pentru partea tehnica, se ofera training la inceputul angajarii. Pentru mai multe detalii puteti lasa un mesaj cu numarul de telefon si vom reveni ulterior.

 • SC din Suceava angajeaza tehnician IT pentru lucrari de instalare si intretinere sisteme de securitate si automatizari, cu abilitati tehnice si practice. Cerinte: seriozitate, implicare, integritate morala, permis categoria B (cerinta obligatorie). CV-urile se vor trimite pe e-mail: ctudorws@yahoo.com

 • Daca pe langa salariu vrei sa faci ceva bani online va recomand o aplicatie care va plateste sa faceti miscare , pentru fiecare km cate un dolar nu e o suma mare dar sustine sportul. E cat se poate de reala se poate verifica pe toate siturile se vorbeste despre ea , mai jos aveti linkul cu aplicatia: sweatcoinapp.uk/hi/nicolaealexandru937542 Check out this free app It pays to walk!

 • Cautam vorbitori de limbi straine pentru un loc de munca avantajos, cu program flexibil, salariu motivant si alte beneficii.  In prezent avem deschise mai multe pozitii de Agent Servicii Clienti, care necesita cunostinte de limba ENGLEZA. Rolul este acela de a oferi suport tehnic in domeniul IT si nu este necesara experienta anterioara.  Daca esti interesat/a, putem discuta telefonic mai multe detalii, sau trimite-ne CV-ul tau la adresa : miruna-elena.cotaie@capgemini.com

 • Echipa Vanzari de la Cellular One, partener Orange Romania , doreste sa-si mareasca efectivul si ii asteptam la interviu pe cei dornici sa dovedeasca ca au abilitatile potrivite. Descriere generala a fisei postului agent vanzari: - Promoveaza serviciile si produsele de televiziune prin satelit Orange Romania - Identifica potentialii clienti si informatiile relevante despre acestia in vederea initierii procesului de vanzare; - Viziteaza direct clientii pe baza unui program prestabilit; - Negociaza si finalizeaza procesul de vanzare conform termenilor agreati cu clientii, respectand procedurile existente; - Incheie direct contracte cu clientii pentru serviciile si produsele Orange Romania; - Atinge targetului lunar de vanzari ; - Realizeaza rapoartele solicitate de catre superiorul direct in legatura cu activitatea desfasurata si cu potentialii clienti din zona arondata; - Isi concentreaza efortul asupra a ceea ce este important de facut in timpul avut; - Porneste intotdeauna de la nevoia clientilor in construirea unei propuneri; - Dezvolta relatii bazate pe incredere si credibilitate cu clientii; - Fidelizeaza clientii existenti; Cerinte agent vanzari: - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderenta de teren (99 % activitate pe teren in mediu rural); - Orientare spre indeplinirea obiectivelor; - Studii liceale finalizate; constituie avantaj studiile superioare; - Abilitati excelente de vanzare,de negociere si planificare; - Cunoasterea excelenta a produselor telecom constituie un avantaj - Comunicare excelenta scrisa si orala - Competente de operare PC (Word, Outlook, Excel) Beneficii: 3 praguri salariale fixe + grile de comisionare progresive ; telefon mobil de serviciu ; Asteptam CV-urile pe adresa de mail specificata in anunt, in vederea stabilirii unui interviu, in cadrul caruia puteti afla toate detaliile de tine de acest loc de munca (descriere job, salarii, bonusuri, beneficii, etc) Cei interesati sunt rugati sa-si trimita CV-ul la adresa de e-mail: alexandru.marin@cellularone.ro.

 • Cautam vorbitori de engleza, franceza si spaniola in Suceava pentru un job de agent servicii client. Rolul consta in oferirea de suport tehnicin domeniul IT. Este un job de tip entry-level, deci nu necesita experienta in acest domeniul. Ii rog pe cei interesati sa imi lase un mesaj impreuna cu CV-ul lor.

 • JOB PART TIME ONLINE http://wesmoney.club/1374282343665/ 150$ in doar cateva ore

 • SC INFO MEDIA WEB DESIGN SRL cu sediul social in Suceava, angajeaza Web Designer full time sau part time, pentru creare site-uri de prezentare şi magazine online. Cerinte: Cunostinte avansate de wordpress; Cunostinte medii / avansate de CSS, HTML; Cunostinte medii Photoshop / Corel Draw / Illustrator; Cunostinte medii de limba engleza; Creativitate; Seriozitate; Abilitati de comunicare si lucru in echipa; Permis de conducere cat. B, prezinta un avantaj. Beneficii Salariu atractiv, motivant, bonusuri in functie de realizari; Posibilitati de invatare si avansare profesionala; Mediu de lucru placut; Telefon serviciu, masina pentru deplasari in interes de serviciu; Asteptam CV-urile pe adresa de email webdesigninfomedia gmail.com.

 • Salveaza cautarea